bugün
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- tai lung50
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- sözlükte cin var mı7
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- claudian clouds15
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin3
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- büyü yapan sözlük yazarları11
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- arkadaşlar bir şey dicem7
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- nervio8
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- çin de doğmak2
- iyi geceler3
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- geceye bir şiir bırak6
- biliyorum ama soylemem4
- sedat pekmez2
- victor osimhen10
- mucizelere inanıyor musunuz6
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- paris saint germain4
- salça yapan sözlük kızı10
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- kendini eleştirebilen insan7
- serdar ali çelikler2
- mentali bozuk sevgili3
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- uludağ sözlüğün dandik olması2
- askerde yaşanılan zorluklar6
- mounjaro2
- ruhi çenet4
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- adana demirspor6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
entry'ler (81)
Bunları ihlal eden bir orospu çocuklarını sokakta, okulda, mahallede, köyde, metroda vesairede gördüğüm taktirde sorgusuz sualsiz dalıyorum. Elime ne geçerse vuruyorum orospu çocuklarına. Ayrıca bu başlığı açan yazarda ayrı bir orospu çocuğudur. insan hakları ve hayvan hakları birbirine rakip değildir. Her ikiside aynı derecede önem arzetmektedir. Aksini iddia eden katmerli orospu çocuğu olup toplumsal yargıların gölgesinde kaldığından aynı zamanda gerizekalıdır.
Sikimde olmayandır. Nolmuş yani yüksekovanın insanımsısı ölmüşse?
Biraz sonra buz gibi okula gidecek olmaktan milyonlarca kat daha iyidir. Buz gibi derken piskolojik bir mevuzuudan bahsediyorum, amınıza kodurtmayın.
Beyaz tenli, tayt veya eşofman giyiyor ve dahi burnu küçük ise kuytuda yakayalcağım takdirde nefsime hakim olamayıp çok kötü şeyler yapacağım kızdır.
edit:şaka şaka
edit:şaka şaka
Bir zamanlar gaz kaçırma sorunsalıma (hiç merak etme anlatamam, uzun hikaye) çözüm ararken gitti gidiyordan sipariş ettiğim suni deri taytımın bu iş için birebir olduğunu düşünüyorum.
1-3 tl arası çıkar herhalde odamdan.
Aslında olmayan acıdır. Mazoşistik bir duygu selidir.
Sikilebilirdir.
üye olunması göt isteyen kulüptür.
Elimde içerisinde 4 adet dürüm tantuni olan poşetle eve dönerken yavru bir kedi görmem sonucu kendi payımı kedicikle beraber yemem bu olaya benzemektedir. Ayrıca sosyal paylaşım sitelerinde dahi olsa hayvansever dostlarımı görmek beni sevindirmekte.
Katiyen katıldığım düşüncedir. Suriyeli orospu çocuklarını besleyeceğimize kedicikleri köpecikleri besleyelim. En azından onların bize bir zararı yok.
Bir hayli itici kız tipidir. Nefret ederim.
iyi yürekli ve karaktersiz erkektir. Onun yerine - okuldaysa - sınıfın ortasında küfür etmeli, sevdiği kıza sataşmalı, cinsel içerikli hakaretler etmeli (bu liste uzar gider.Aslında uzamazda şuan aklıma gelmiyor) eğer bu şekilde davranırsa kızı kapacaktır. Zira zamane liseli kızlar aşağılanmaktan enteresan bir biçimde haz almaktadır.
çünkü korkaksın şeklinde cevaplandırabileceğim sorudur.
Etrafindakilerin ilgisini cekememis , beklendigi kadar olamamis kisidir. Bunlardan biriside benimdir. ilk basta yeni ortqmla tanisilir. ilk bir kac gun herkes birbirini sikliyordur ama gun gelir bazilarinin agzinin icine bakilirken bazilariyla muhattap dahi olunmaz. insanlaein muhattap olamadigi kisiler gende ortama ayak uyduramayanlardir. Sen lisede felsefe yaparsan tartisma peograminda kaei kiz konusursan iki ortamdada aiklenmezsin. insanlar tarafindan siklenmek icin ilgilerini cekmelisiniz.
Kızların ne hakla itici bulduklarını merak ettiğim erkek tipidir. Çoğunluk kavgadan üç buçuk attığına göre bayan arkadaşlarında eğer erkek olarak doğsaydı korkak olma ihtimali çooooook yüksektir.
Not:5 kişiye dalmışlığım vardır. Korkak olduğum için değil korkak olanları öteleyenleri sevmediğim için yazdım bu entry'i
Not:5 kişiye dalmışlığım vardır. Korkak olduğum için değil korkak olanları öteleyenleri sevmediğim için yazdım bu entry'i
Elektrik.
Elektrik.
Şivan denen adamın ne kadar kro olduğunu göstermekle beraber tiksinti duyguları oluşturmuştur. ibrahim tatlıses konuşucak bir izin vermiyor. izin verirken de ''ha'' demesi ayrı bir iğrençliktir.
Oldukça övülen skimsonik bir bottur. ''Bot işte amınakoyim!'' dedirtir çoğu zaman.