J
jon harper10 yıl önce
sıcak çay diye kitap yazmak
böyle başlıklı bir kitap yazın. hemen fenomen olursunuz gençler. ne de olsa buharlı kahve falan diye kitap okuyan ir sürü canlı yaşıyor ülkede.
J
jon harper10 yıl önce
böyle başlıklı bir kitap yazın. hemen fenomen olursunuz gençler. ne de olsa buharlı kahve falan diye kitap okuyan ir sürü canlı yaşıyor ülkede.
J
jon harper10 yıl önce
J
jon harper10 yıl önce
J
jon harper10 yıl önce
J
jon harper10 yıl önce
dünyanın en alakasız üçlüsü
yaşar kemal, şenol güneş ve yılmaz morgül... fotoğrafın sırrını henüz çözemedim. (img:#879034)
J
jon harper10 yıl önce
ak partiliyim yakışıklı ve seksiyim
ulu önder erdoğan kısmından sonra gülüp bayıldım. not: snickers kafasını bulduk.
J
jon harper10 yıl önce
uludağ sözlük teki zengin yazarlar
bazıları çok zengin olabiliyorlar. onlardan olmamak lazım.
J
jon harper10 yıl önce
cihangir solcusu erkek le evlenmek
J
jon harper10 yıl önce
hdpli ile mhpli aşkı
Hdpli nin MHP'li olması ile sonuçlanır.
J
jon harper10 yıl önce
herkes türk bayrağı asmalı
Kendilerine bir paçavra bulup bayrak diye her yere asanlara inat gururla sergilediğim bayrağımızdır. Amaç vatanı kurtarmak değil Bilinçli olup herkese nerede ve hangi bayrağın altında yaşadığını hatırlatmaktır.
J
jon harper10 yıl önce
zazalar
zaza, zaza dilinde dimli olarak gecer. dimliler kurtlerin 5 kolundan biridir. turkiye sinirlari icerisinde yogunluklu olarak diyarbakir, adiyaman, tunceli, erzincan, sivas ve sanliurfa da yasarlar.
J
jon harper10 yıl önce
vatansever kürt
asil kürttür.
J
jon harper10 yıl önce
sözlük erkeklerinin saçları
kısayken düz, az uzunken dalgalı, uzunken kıvırcıktır.
J
jon harper10 yıl önce
dinci erkek giyimi
ayakkabı olarak düz burun ayakkabı mutlaka olmalıdır. takunya da güzel gider
J
jon harper10 yıl önce
katil hdpdir
tiyatro hazırlanmış kanlı meydan marşı sırasında booom. odeil buna inananlar var birde. Allah sonumuzu hayreylesin.
J
jon harper10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
J
jon harper10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
J
jon harper10 yıl önce
apocu gençlik
pkk'nın gençlik kolu gib bir şey yanılmıyorsam. çok fazla bilgim olmamasına karşın bugünlerde halk cephesi derneklerine saldırılar düzenlediklerini duymuştum. naziler için hitler, x için y (burada türkiyden bir örnek verecektim de vazgeçtim) ne ise a… devamını gör
J
jon harper10 yıl önce
milliyetçi hareket partisi nden soğuma sebepleri
na bu yetti arkadaşım, her ne kadar solcu olsam da; bu insanı çok severdim.. (vid:#88028)
© copyright 2005 - 2026