bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- satranç haram yasaklansın16
- dinlemeyi bilmek5
- arkadaşlar bakar mısınız6
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- karşı cinste çekici gelen şeyler3
- gir içime hünharca10
- uludağ sözlük online sayısı5
- kürt mutfağı7
- faik öztrak4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- gocu43
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- şovalye ruhlu erkek2
- the gilded lily3
- opi2
- kızının düğününde oynayan baba8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- ısparta10
- sssilvermist11
- beyazsemsiyeliyabanci48
- en sevilen meyveler8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- eğirdir gölü3
- ona bir şey söyle18
- true yazar mı sorunsalı3
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- taziye çadırı2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- bu devirde fes giymek5
- ets tur ile balayının zehir olması2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- kürdistan3
- buddy dude20
- götü başı ayrı oynayan insanlar2
- metin 22
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- uludağ sözlük skandalları2
- yagmurcu6
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- yapay zeka moderatörü17
- sahra çölü2
entry'ler (33)
biri çıkıp akp demokrasi yanlısıdır twitter ı kapatması da haklıdır derse yüzüne tükürürüm böyle biline.
kedi kedidir aslan aslandır. aksini düşünen koyundur. bize koyun derseniz seçimlerde koyarız demeyin lütfen. çünkü koyun dişidir koyamaz erkeği koçtur o koyar bak. sizden de koç olmaz tabii.
bireyin yönetici üst güç makam kişi yada kurumlar tarafından zorla çalıştırılmasıdır. anayasa ya göre yasaktır. kişi hak ve ödevleri yani negatif statü haklarındandır. anlaşılacagı üzre anayasa kişiyi korumaktadıt.
eşcinsel bireylere gün doğar.partnere ihtiyaç kalmaz
(bkz: les choristes) son zamanlarda izlediğim en iyi finale sahipti. ayrıca film müziğini tek geçerim.
bakın sizler gibi ben de starbucks a gidiyorum. bende kapitalizmin uşaklığına adayım.beni de alsanıza la aranıza diyen dalkavuktur.
istiklal marşı ile türk bayrağı üzerinden yapılan propaganda ile oy mu istenir yahu. bu hangi devrin kavgası. ağır demogaji içeren reklamdır. samimiyetsizdir. filmin başındaki bayrağı indiren adam recep tayyip erdoğandan başkası değildir. sonra milleti kışkırtıp nemalanır bu işten böyle
anadolunun türkleşmesine katkı sağlamış anadolu selçuklu hükümdarlarından biri. ancak bir (bkz: alaaddin keykubat) değil.
telefonun mucitidir tartışmasız. bu tapelerden sonra başbakan kimden çıkardı hıncını sanıyorsunuz. graham senin ben an....
projenin hayata geçirilmesiyle akdeniz bölgesi çukurovada başçeken pamuk üretimi güney doğu anadolu bölgesine geçmiştir.böylece türkiyenin en çok pamuk üreten bölgesi gda bölgesi olmuştur.böylesine sulama kaynakları gelişen bölgede daha önce ekimi fazla olan kırmızı mercimek üretimi ise azalmıştır.ama pamuk için değdi mi değdi.beyaz altın sonuçta
uyku eşiğinde ise gayette molaya çıkmayacak kişidir.
vay benim demokrasinin tillahı olmuş akpli kardeşlerim.ne güzel temenniler içinizdesiniz. (bkz: demokrasiyi götten anlamak)
nedir bu ulusalcı zırvası. kırk yıllık milliyetçilik ne ara sol kisvesiyle birleşip ulusalcı oldu. kandırmayın lan milleti de kendinizi de
siz hiç sabunluyken ağladınız mı diyerek beni derinden vurmuş yazardır. okyun derim (bkz: sizin hiç babanız öldü mü)
oy değil taş atar molotof atar gaza gelip slogan atar bu deyyuslar boşver mümin kardeşim. ( ağır ironi içerir )
akpnin elle tutulacak tarafı olmayan bakanlarındandır kendisi. ektirdiği saçlarıyla yayvan yayvan sırıtıp durur. tez zamanda kellesi vurula.
- ula içerde ne var ?
- böyle derince bir delik var
- içinde ne var ulan
- pok var !
(bkz: kibar feyzo)
- böyle derince bir delik var
- içinde ne var ulan
- pok var !
(bkz: kibar feyzo)
soyulacak milletin akp ye oy atmasıyla benze durumdur. sanırım ikisi de zevk için yapıyor bu işi.
ne zaman tam oldu ki haci.
amacı yoktur. çünkü sevgilisi yoktur. bu saatte sevgiliyle yapılacak onca şey varken buralarda pörtlek gözlerle ileti okuyan kız varsa yalnızdır saptır. über sert mi oldu yoksa?