entry'ler (52)

zina yaptiktan sonra boy abdesti almak

bir günah işledik bi tane daha işlemeyelim düşüncesi olsa gerek.

öğrenci evi yemekleri

patatesli yumurta.

dünyanın en mükemmel üçlüleri

sigara,kahve,sohbet ya da sigara,kahve,kitap.

ali ağaoğlu

reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünün boşa çıktığı an çalıştılar çabaladılar ve reklamın kötüsünü yaptılar, iş kötü olduğu zamanlarda iyi reklam yapan ajanslar, bu berbat proje karşısında yapacak bir şey bulamadılar büyük ihtimal.

yay burcu

kendi burcum diye söylemiyorum, bi burcun özellikleri bu kadar mı güzel olur. arkadaşlık desen var, sırdaşlık desen var, gezmek desen var, sevmek desen var basit şeylermiş gb gözüken bu özelliklerin gerçek karşılığını bu devirde bir yaydan başkasında bulmak zor.

sevgilinin sigara içmesi

kültablasını öpmek gb bir şeydir dense de söz konusu sevgili ise gerisi teferruattır.

kedi beslemek

seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli dediğim konulardan biridir. eğer kalmaya gittiğin arkadaşının evinde varsa o gece kabusa döndü demektir.

işler güçler

bu diziden sonra yalan dünya, harem gb dizileri komedi diye pazarlamak ayıptır.komedinin nasıl olması gerektiğini gösteren ekibe yaşattıkları keyif için teşekkürler.

ankara

kimilerine gore soguk memur sehridir, rengi gridir ama gorebilen rengi ask kirmizisidir.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

hakim bey-mehmet erdem.

absürt komediyi anlamayan insanlar

evlerden uzak olsun.

hüseyin çelik

akp donemindeki milli egitim bakanlari arasinda ehven-i ser dedigmiz insan. bi de bugun itibariyle idris naim sahin'in sacmalama hakkini devrettigi insanlardan biri.

36 beden olmak

bana çok uzak olduğu için mi bilmem ama insan türünden sayamıyorum, evet evet biraz kıskançlık yok yok sağlıklı değil zaten.amaaaan 0 bedenden iyidir ama bi 38 beden gb "can" değildir.

erdil yaşaroğlu

karikatürlerine baktığımda çoğu zaman "heh aynısını düşünmüştüm", "kesinlikle durumun özeti budur" dedirten çizgileriyle bizden, sıcak, sevimli insan.

türkçe de iyi ki var denilen kelimeler

kıymetli.

bakanını uluslararası platformda yuhalayan ülke

misafir gelince de evde kavga ediyorsunuz değil mi?

behzat ç.

hayalet'in gazeteci tanımlaması: "kafanız çok hızlı çalışıyor düşünmeye fırsatınız olmuyor".

gecenin tek şarkılık özeti

Kül Hece/Mabel Matiz.

özlemek

limon sıkarken elinde farketmediğin yaranın acıması ya da kağıt kesiği gb. bir acı. aslında tarifi olmayan bir his galiba.

fb nin 50 yılda yaptığını bjk nin 6 yılda yapması

artık kesinlikle matematikte problem konusuna işçi/havuz/yüzde vb alt başlıkların yanı sıra spor problemleri diye bir başlık açılmalı diye düşünüyorum. soru üretme sıkıntısı çekilmez, matematikteki bu konuyla arası iyi olmayanların da konuya ısınması sağlanabilir.
© copyright 2005 - 2026