bugün
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları10
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı22
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası78
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- en kötü şarkılar10
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- düşün ki o bunu okuyor8
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder15
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması9
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız9

entry'ler (316)
216 doğu blokta 2 adet biletimin mevcut olduğu karşılaşma. ihtiyacı olanlar yeşillendirebilir
ilk başta suya kanar gibi kandım,
Sözlerine inandım herkesin kalpten, çok içten.
Bu uykumdan uyanmam zaman aldı,
Uyandım, uykusuzluk başladı aninden, aniden.
(bkz: sagopa kajmer - ahmak ıslatan)
Sözlerine inandım herkesin kalpten, çok içten.
Bu uykumdan uyanmam zaman aldı,
Uyandım, uykusuzluk başladı aninden, aniden.
(bkz: sagopa kajmer - ahmak ıslatan)
araba sürerken yapılabilecek 4 eylem bir aradadır.
yola bakmak, müzik dinlemek, arabadakilerle muhabbet etmek ve araba sürmek.
yola bakmak, müzik dinlemek, arabadakilerle muhabbet etmek ve araba sürmek.
şekle aldanmamak lazım tabirinin birebir uyduğu üniversitedir. iletişim ya da isbf fakültesi okumayacaksanız sadece ulaşım kolaylığı ve görünüşüne bakarak bu üniversiteyi yazmayın inanın bana çok pişman olursunuz. hele ki %100 burslu öğrenci kontenjanındaysanız sakın ola burayı yazmayın sınavdaki puanınıza yazık edersiniz diğer üniversitelerde daha iyi bölümler ve ortamlar var. dershane gibi kampüs diyemeyeceğiniz 2 bina var. üniversite havası mı yaşamak istiyorsunuz yoksa lüks dershane havası mı. seçim sizin benden sadece tavsiye.
bir kaç ay idare edilebilecek bir ilişkidir tabi ortada sevgi varsa. ama ne kadar severseniz sevin birkaç aydan sonra hızla çöküş yaşanıp ilişki denen birşey kalmaz.
Allah'ım sen soktun sen çıkar.
sahibesine rapor veriyordur.
veysel bu adama veriyor mu diye düşündürmüyor değil. lan zaten saçma sapan adamlarla oynuyoruz bari saçmaların içinden en iyisini oynatsana. veysel ne lan. tarık çamdalın sağ bek olduğunu bilmiyor mu bu adam yoksa.
sex on the beachdir.
cehennemin dibine kadar ulaşıp oraya kazık atacak ameleyim ben. her gün yerimi sağlamlaştırıyorum.
barcelona kazanır. ibra'nın sakatlığı nedeniyle oynamayacağı maçtır. psg'nin bu yılki durumları da ortada zaten bir de ibra yok ibre direk barçaya dönüyor.
teknik direktör felan değildir. yeni sistem aşılamaya çalışıyor o bu bunları bırakalım artık. adam diyor ki topu hızlı oynayacaz kanatlara hızlı aktarcaz diyor kanat oyuncusu oynatmıyor kanatta adam yokken nasıl kanatlar arası hız olacak? bir de oyunu okuma özelliği felan da yok yaptığı değişiklikler bunu çok rahat gösteriyor bize. zaten oyuncu değişikliğini de ilkini 65de diğeri 80 ve 85de yapıyor dakikaya göre oyuncu değişikliği yapan teknik direktör mü olur lan. bir takımı yönetmek bu kadar zor değil lan mancini prandelli bunlarla olmaz bu adamlara hepsi yıldız oyuncu vereceksin onların başında teknik direktör olurlar. lan 3-4-3 gibi birşey oynamaya çalışıyorsun takımda dinamik olan tek adam meloyu defansa koyuyorsun adam mı kalmadı defansta. muslera - semih-chedjou-hakan balta - tarık- melo-selçuk-snijder-olcan-pandev(bruma)-umut(burak). pandevi oynatmayacaksan neden aldık. interde snijder pandevle birlikte oynamadılar mı? militoya boş alanı bu adamlar açmadı mı? tabi eto'nun da katkısını unutmamak lazım ama türkiye ligi için olcan da etonun yaptığı katkıyı yapar. bu kadroyu çıkarmak bu kadar zor değil ya. avrupa içinse
muslera-tarık-chedjou-semih-telles-melo-dzemali-snijder-olcan-bruma-pandev(burak) 10 numara olur. lan sivas maçı 2-0 olmuş sivas defans çıkarıp hücum oyuncusu alıyor adamlar tüm riskleri almışlar artık, sen tek kontra atak oyuncumuz olan brumayı almayıp aptal saptal değişiklikler yapıyorsun sonra maçın bitmesi için dua ediyoruz. galatasarayız lan biz herşeyi bırak türküz biz türk en iyi savunma saldırıdır felsefesiyle büyüdük ancak saldırarak zaferler yaşadık. italyanım diye geçiniyorlar (mancini+prandelli) takımın yediği gol sayısı verdiği atak sayısı belli. olmuyor işte türkiyede topun arkasında defans yapabilecek kalitede takım yok keza aynı zamanda kontra atak oynayabilecek büyük takım da.
muslera-tarık-chedjou-semih-telles-melo-dzemali-snijder-olcan-bruma-pandev(burak) 10 numara olur. lan sivas maçı 2-0 olmuş sivas defans çıkarıp hücum oyuncusu alıyor adamlar tüm riskleri almışlar artık, sen tek kontra atak oyuncumuz olan brumayı almayıp aptal saptal değişiklikler yapıyorsun sonra maçın bitmesi için dua ediyoruz. galatasarayız lan biz herşeyi bırak türküz biz türk en iyi savunma saldırıdır felsefesiyle büyüdük ancak saldırarak zaferler yaşadık. italyanım diye geçiniyorlar (mancini+prandelli) takımın yediği gol sayısı verdiği atak sayısı belli. olmuyor işte türkiyede topun arkasında defans yapabilecek kalitede takım yok keza aynı zamanda kontra atak oynayabilecek büyük takım da.
her geçen gün ve her geçen saniye sol framedeki ergenlerin açtığı başlıklar, kapalı açık tartışmaları, siyaset hakkında bi bok bilmeyenlerin 7/24 siyaset konularının açıldığı bu sözlükten soğuyorum, insanlardan soğuyorum, ülkeden soğuyorum. insanlık değerlerini yitiren kişi sayısının günden güne artmasından da büyük kaygı duyuyorum.
beyinin varlığını açıklayın önce bana. sonra aklın nerden geldiğini bulduktan sonra bilim nedir onu anlayın ve bilim nasıl gerçekleşir onu da bulmuş olduğunuz beyin ile çözün eğer beyniniz varsa onu kullanabileceğiniz kadar sınırlarını zorlayın ve dini anlayın. dini anlayın ki herşeyden önce din olduğunu anlayın. böyle aptal aptal konular açıp da beyin hücrelerinizin küçük olduğunu başkalarına göstermeyin.
her kızın bir ekürisi olduğu için illa hoşlandığın kız olması gerekmez. 1 saat görüşmüyorlarsa o 1 saati 2 saatte anlatırlar birbirlerine.
eğer ki bir esnaftan alıyorsan yalan söylüyordur başka birinden alıyorsan da seni kandırıyordur. ayrıca bu şans mıdır şanssızlık mıdır o da başka tartışma konusudur.
yağmurdan nefret etme sebebidir. bir diğeri de şemsiyedir efendim. zaten türk kızı boy ortalaması 1.60 şemsiye altında yürürken mesajlaşmak whatsuppdan yazmak facebook twitter kullanmak gibi aptal aptal davrandıkları için şemşiye kime çarpıyor kimin gözünü yarıyor kim sakatlanıyor umurlarında değildir önemli olan o ne yapmış bu ne giymiş o ne söylemiştir. türk kızlarından da bu şekilde nefret etmeye başlarsınız.
çünkü herkes aynı tip giyiniyor.
hayatla mücadelesinde tek başına çözüm üretebildiği anların devamında anlıyorsun büyüdüğünü. ailen ne kadar yanında da olsa kendi başına halletmen gereken sorunların üstesinden gelebiliyorsan büyüdüğünü anlıyorsun.
sosyalleşmek için sosyal medyayı kullanmayan ve vaktini boş zamanla geçirmeyen yazardır.