bugün

entry'ler (131)

thy uçağında kabine tuvaletini yapan kadın

Öyle bir durum ki maalesef artık o kadar sık bir şekilde "ne diyeceğimi bilemiyorum gercekten" Diyoruz ki.

napıyonuz

yaptığımız yok gülüm aynı iş güç devam.

güçlü olsalardı kadınlar erkekleri döver miydi

Kadın gibi kadın erkek dövmez. erkekler çiçektir *

kendin hakkında bir entry bırak

Anlatmam gereken cok sey varken anlatabilecegim kimse olmamasi.

içmedeyiz uludağ sözlük

görsel
Aksam arkadaslarla icene kadar yalniz iceyim dedim

kocanızın giyimine karışır mısınız

Valla bana karisildi bugun cok ofkeliyim. Yoga dersim vardi sortla gitmek istedim olmaz dedi s.kin belli olur erkek oro.pulugu yapma dedi. Pirince giderken bulgurdan olmamak adina ok dedim. Simsiki saran boxerlardan giydirip upuzun bir esofman alti, eski pusku bir t-shirt hadi hepsini gectim simsiyah bir de corap giydirdi lan matin uzerinde corap mi olur. Neyse gun sonunda pirinc benim oldu gene de bulgur da cepte. Uzmeyin kizlar erkekleri artik biz de uzuluyoruz sizi bu pozisyonlara soktukca. Allah'ım isallah sozlugu okumuyordur dinimiz amin.

bir erkeğe kiss card hediye etmek

Haha kiskart nedir lo diye düşündüm ve buldum.askerdeyken ben eskort kartları olurdu kartvizit şeklinde. badyler birbirine kıyak olsun diye kartı tuvalette kullandıktan sonra ara duvarın üzerine bırakırlardı. Ta ki iyice kullanılana, gercekten kullanılana, elle tutulamayacak hale gelen kadar... Kiss kartın sonunun da ne olacağı meçhul kızlar yapmayin.

sevişme başlatan diyaloglar

ilki "gunaydindir" efendim sonra "çocuk kaçta geliyor kaça kadar vaktimiz var?" Dir sonra "uyudu bu sefer kesindir" Bu şekilde günü kapatmış olursunuz.

ceplerimde şiirlerim var diyen erkek

Siir iyidir sair daha iyidir.

sözlük kızlarının yolumu kesmesi

iock degil bee ya kardesi ya da kuzeni yazmistir hemen seyapmayin.

adet kanı içirerek bağlamama büyüsü yapan kız

Gri thorondor kahkaha attim.

yazarların bugünkü kahvaltı seçimleri

Yufka ısladım ben peynir, domatesle dürdüm yuttum. Yörüküm, Yörüksün, Yörük, Yörüküz, Yörüksünüz, Yörükler.

sözlükte tanışıp evlenenler var goygoyu

Vaar size denk gelmiyor. Burayi bilemiorm ama inci den tanisip evlenen var tanidigim.

sözlük ahalisini sahura elektro gitarla uyandırmak

iock 05.30 da gonder gelsin ama bence kaydini simdiden yap gecenin bir yarisi kufur yeme insanlardan bir de pentatonik bir solo olsa olur mu soyle huzurlu

her şeyiyle kabul ederim

O' nu ederim ya her seyiyle ederim. Kac yil oldu lisedeydim sene 2000'ler hala arada kisa bir mesajlasma hal hatir sormada bile karnimda kelebekler ucusur. Beni korumak icin uzatmaz sohbeti bilir uzarsa tum duzenimi bozacagimi sonrasinda beni uzecegini. En guzel bisey aah benim tatli chen im uzumlu kekim... Bastan sona anonim olan buraya bile adini yazamadim kiskandim.

üzgünüm ama revani berbat bir tatlı

Katiliyorum hatta artirip kabarmamis kekin serbetli hali diyorum.

ey uludağ sözlük kahvem zorbalanırken nerdeydiniz

En sevdigim seydir kucucuk cayhanelerde sokakta taburede oturup suvari kahve icerken hic bir acelen olmadan gelen gecen bakcan off yrn olsa da yapsam.

nervio

Musmutlu yaslar nervio...

diyete başlayalım mı sözlük

Evet ben de dahil oluyorum kateses sana bugunden itibaren... az sonra ise gidecegim soyle lorlu bir yumurta yapacaktim ekmeksiz yiyip falan diye geciriyordum icimden ama hyr onu da yemeyecegim 12.30 da is yerinde yemege karar verdim ekmeksiz sulu yemek ile ogle ogununu gecirecegim. Sigarayi da boyle erteleye erteleye birakmistim yemegi de erteleye erteleye yaza bomba gibi girelim. Zayiflar, moral bozanlar ciksin kilosunu kendine yakistiramayan gelecegin fitleri birlik olalim

macos tahoe 26 2

apple’ın artık sürüm numarasını ios’la yarışa sokup “nasıl olsa kimse takip etmiyor” noktasına geldiğinin kanıtı olan hayali/yarı hayali işletim sistemi.
ismi çok havalıdır, insanı kaliforniya göllerine götürür ama günün sonunda:
intel mac’lere “destek var gibi ama yok” hissi verir,
m1 ve sonrası için “bir tık daha akıcı ama niye olduğunu bilmiyoruz” dedirtir,
ayarlarda bir şeyin yeri yine değişmiştir,
spotlight hâlâ bazen kafasına göre çalışır.
en büyük yenilikleri:
pil sağlığını %87 gösterip hiçbir şey yapmaması,
arayüzde fark edilemeyen ama “daha modern” denilen minik yuvarlatmalar,
eski mac’lerde fan sesiyle gelen nostalji.
yükledikten sonra ilk cümle genelde şudur:
“ya bir şeyler değişmiş ama ne değişmiş tam çıkaramadım.”
özetle: tahoe güzel isim, 26.2 iddialı numara, deneyim klasik apple.
© copyright 2005 - 2026