entry'ler (56)

cin görünce yapılması gerekenler

şimdi efendim söyle 5-6 adet küp buz, 2 ölçü cin, 1 ölçü limon suyu, 1 çay kaşığı pudra şekeri, 5 ölçü soğutulmuş soda ile birleştiriyorsunuz. tekrar tekrar görmek isteyeceksiniz.

bafra pidesi vs trabzon pidesi

Pide Yenipazarda Nazilli' de falan yenir orlar ne alaka yaw.

anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik

Emin değilim ama Alevilerde galiba "devri daim olsun" bunu anlatirmis. Tam olarak reenkarnasyon olmasa da onun gibi birşey. Eşkiya'da eleman vurulunca sorardı ya abi şimdi ne olacak diye Şener Şen'de anlatırdı toprağa düşeceksin çiçek olacaksin vs vs. Belki de öyledir ruh ve bilinç ayrı şeyler olduğu için hatirlamaman normal.

on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız

4 tuborga 3 hesabımı da sana aktarabilirim.

mrna aşısı olmuş yazarlar

Ben yapistirdim 3 doz biontech hiç de bir sikayetim yok

günaydın sözlük

Günaydın millet saat 4 te dinlenmiş olarak kalkan bunyemi de ayrıca selamlıyorum gene sabah olmadı

yazarların kombi dereceleri

Aydın'da kombi kapalı diyerek yükseltiyorum.

online listesi

An itibariyle 23 kişi bu saat için kötü degil

kırk yaşından sonra fark edilenler

Ben bir sonraki kusagimin gelecegi anlamında maalesef biraz karamsarim. Sadece Türkiye değil tüm dünyada artan şiddet eğiliminin yanı sıra egitimsizlige yönelmenin, kolaya kaçmanın, sanat gibi yüksek zevklerden uzaklaşmanın, erdemin degersizlestirilmesinin arttigini görmek beni insanlık adına derin bir şekilde endişelendiriyor. Yaşadığımız hayat çağ genel olarak güzeldi pek nadir yaşanan şeyleri yaşadık. Yeni bir milenyuma girdik, cep telefonu, internet gibi teknolojilerin akıl almaz bir hızla gelişmesine şahit olduk, pandamiyi gördük ve kabul edelim en iyi ihtimalle bile artık ömrümüzün ortalarini bir tık geçtik. Bir şiirle bitirmek isterim.

Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.

Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.

Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...

Üstü kalsın...
Cemal Sureya

cumartesi günü çalışan ezik

38 yaşındayım 37 yaşına kadar ctesileri de çalıştım. Harcayabileceginizden fazlasını kazaniyorsaniz çalışın yok olmuyorsa başka bir iş dalında deneyin şansınızı demek ki patrona çok kazandiriyorsunuz. Ben ileride rahat edeyim diye çalıştım artık 3 gün çalışıyorum. Peşin peşin hayatımın diyetini ödedim bundan sonraki yıllarım tatil modunda olacak. Çok da yormamali insan kendini.

incel

Kadınları degersizlestiren herkes tüm dinlerde günahkardir inancsizsa ahlaki olarak kendini gerçekleştirmemiştir. incel diye bir şey yoktur 3-5 gerizekalı afedersin osbircinin kendini toplumsal ve sınıfsal olarak bir yere koyma çabasıdır. Bunu yücelten şey birkaç aptal kadının toksik ilişkiyi matah bişey sanmasidir ki bu durum bu salakları kendini adam yerine koymasıyla sonuçlanmıştır. Yok sayınız efendim.

sözlük yazarlarının lise arkadaşları

ilginçtir ki hala görüşürüz haftada bir içmeli lise toplantıları yaparız ve çoğu kez 8-10 kişi de oluruz. Eşlerimiz ve çocuklarımız da artık görüşüyorlar zaman zaman. Bence büyük şanstır.

ilişkilerde dış görünüşün önemi

Hem cinslerle, karşı cinslerle, toplumsal statü olarak astlarimla da, üstlerimle de, yaşça küçüklerimle de yaşça büyüklerimle de tek başıma iken bile dış görünüş ve özellikle ilk görüşlerde çok önemlidir, neredeyse herşeydir. Tabii belli bir eşik aşildiktan sonra en rahat olduğun şekilde olmak o güveni karşıya yansitabilmek de en az dış görünüş kadar önemlidir

çok güzel ama aptal hatun

Cinsellik de zekayla yakın ilişkilidir. Bir kadın aptalsa güzelliği on par etmez bu bendeki aşk olmasa...

acun ılıcalı nın 4 kez evlenmesi

Bizim bir turkceci var o bile öğretmen maaşıyla 3 kere evlendi bosandi Acun'a yakistiramadim

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

içimde bir sikinti var hayrola diyerek Sibel Can a göz kirpiyorum

mesleğini severek yapmak

Bu yıl aldığım karardır sevmeye çalışacağım artık hayat böyle çok zor nitekim

teoman dan suriyelilere destek açıklaması

Bu yaşlarında böyle diyebilir ama gençliğinde kendi de ingiltere'ye gidip rock star olmaya çalışmışligi olan bir arkadaş hatta ingiltere dönüşü kemanciyi zorlardi güzel yıllardı ya gene de candır Teo iyi olsun bizim kuşağı pembe g.tlu Z kuşağına yedirecek değiliz.

siyah incir mi beyaz incir mi

Sarı lop favorimdir

yazarların bugunkü mutluluk sebebi

Goztepe'mizin onuruyla maçı gönüllerde kazanmasıdır.