bugün
- 1 saatte 10 bira içmek15
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- otomobile ek vergi5
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- hırt4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması12
- sevilince şımaran kızlar4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- velvet12
- teröriste o da insan demek4
- nervio11
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- pahalılığın çaresi3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yazık oldu yarınlara4
- ivrindi kuzu2
- vurgun yemek4
- slavko vincic15
- kitap alıntıları5
- özgünlüğün faydasız olması5
- otokar2
- türkiyeden siktirolup gitmek2
- arıcılara ek vergi2
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- bana yalan söylediler3
- true hanın gazabı9
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- ben sana vurgunum3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- 19 temmuz 2026 dünya kupası finali15
- günün iddaa kuponu5
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- cinni uyanış2
entry'ler (135)
Ana truyu gitti saniodm ya ben.
1- Her durum kendine özeldir.
2- Sinanmadigin günahın masumu degilsin.
2- Sinanmadigin günahın masumu degilsin.
Ozel okul ogretmenleri maalesef devlet okulu ogretmenleri kadar egitim pedagolojisi, ogrenci psikolojisi, sinif yonetimi vs anlaminda donanimli degiller. Turkiyenin farkli sehirlerinde calismak yerine yasadiklari sehirlerdeki ozel kurumlarda ogretmenlik yaptiklari için uc kurusluk kurum mudurlerinin ve ukala ogrenci velilerinin arasinda ezilmis durumdalar. Yani bu hayati bilerek bu meslege basladiklari icin yerden goge haklilar diyemiyorum. Ama bir devlet ogretmeni univden cikip 25 yasinda terorun kol gezdigi, esnafin yoluncak kaz olarak gordugu, ulasimsizligin hat safhada oldugu koylerde calisirken yeri geldiginde aybuke ogretmen gibi sehit olurken bu arkadaslarin 40 yasina gelip de artik bu hayati kaldiramadiklarinda isyan etmeye kalkmalari pek dogru gelmiyor. Haliyle toplum da cok destek olmuyor bu yuzden.
Ben de bir ozel okul velisiyim ve mesela bu haftalarda gondermedim cocugu okula yok yazariz demisler okuldan bok yazarsiniz dedim ben de. Yazamadilar. Saygi kazanilan bir seydir havadan gelmez kimseye.
Ben de bir ozel okul velisiyim ve mesela bu haftalarda gondermedim cocugu okula yok yazariz demisler okuldan bok yazarsiniz dedim ben de. Yazamadilar. Saygi kazanilan bir seydir havadan gelmez kimseye.
Kadinlarin neden hoslandiginin onemi yok arkadaslar kadinlar hormonlariyla hareket eden eylemlerinde mantigi ikinci plana atip hormonlarinin etkisinde duygulariyla kararlar alan varliklar. Bir tanesi beni cok uzdu kendime gelmeme vesile oldu hic agzimdan cikacagina inanmayacagim seyleri soylememin sebebi budur. Genc kardeslerim kendinizi korumak icin araniza ordugunuz duvarlari asla kaldirmayin sungunuzu dusurmeyin cok uzulursunuz. Kotu varliklar oldugu icin degil bizden tamamen farkli bir dusunme mekanizmalari oldugu icin. 20-30 araliginda henuz ayagi yere basmayan kadinlari tenzih ediyorum. O yas araliginda kadin da erkek de mantikli dusunemez zaten. Evet gencler dede yasli vs olarak linclemenize de beni ihtiyar diye yaftalamaniza da okeyim ama bu gercegi degidtirmez...
Öyle bir durum ki maalesef artık o kadar sık bir şekilde "ne diyeceğimi bilemiyorum gercekten" Diyoruz ki.
yaptığımız yok gülüm aynı iş güç devam.
Kadın gibi kadın erkek dövmez. erkekler çiçektir *
Anlatmam gereken cok sey varken anlatabilecegim kimse olmamasi.
görsel
Aksam arkadaslarla icene kadar yalniz iceyim dedim
Aksam arkadaslarla icene kadar yalniz iceyim dedim
Valla bana karisildi bugun cok ofkeliyim. Yoga dersim vardi sortla gitmek istedim olmaz dedi s.kin belli olur erkek oro.pulugu yapma dedi. Pirince giderken bulgurdan olmamak adina ok dedim. Simsiki saran boxerlardan giydirip upuzun bir esofman alti, eski pusku bir t-shirt hadi hepsini gectim simsiyah bir de corap giydirdi lan matin uzerinde corap mi olur. Neyse gun sonunda pirinc benim oldu gene de bulgur da cepte. Uzmeyin kizlar erkekleri artik biz de uzuluyoruz sizi bu pozisyonlara soktukca. Allah'ım isallah sozlugu okumuyordur dinimiz amin.
Haha kiskart nedir lo diye düşündüm ve buldum.askerdeyken ben eskort kartları olurdu kartvizit şeklinde. badyler birbirine kıyak olsun diye kartı tuvalette kullandıktan sonra ara duvarın üzerine bırakırlardı. Ta ki iyice kullanılana, gercekten kullanılana, elle tutulamayacak hale gelen kadar... Kiss kartın sonunun da ne olacağı meçhul kızlar yapmayin.
ilki "gunaydindir" efendim sonra "çocuk kaçta geliyor kaça kadar vaktimiz var?" Dir sonra "uyudu bu sefer kesindir" Bu şekilde günü kapatmış olursunuz.
Siir iyidir sair daha iyidir.
iock degil bee ya kardesi ya da kuzeni yazmistir hemen seyapmayin.
Gri thorondor kahkaha attim.
Yufka ısladım ben peynir, domatesle dürdüm yuttum. Yörüküm, Yörüksün, Yörük, Yörüküz, Yörüksünüz, Yörükler.
Vaar size denk gelmiyor. Burayi bilemiorm ama inci den tanisip evlenen var tanidigim.
iock 05.30 da gonder gelsin ama bence kaydini simdiden yap gecenin bir yarisi kufur yeme insanlardan bir de pentatonik bir solo olsa olur mu soyle huzurlu
O' nu ederim ya her seyiyle ederim. Kac yil oldu lisedeydim sene 2000'ler hala arada kisa bir mesajlasma hal hatir sormada bile karnimda kelebekler ucusur. Beni korumak icin uzatmaz sohbeti bilir uzarsa tum duzenimi bozacagimi sonrasinda beni uzecegini. En guzel bisey aah benim tatli chen im uzumlu kekim... Bastan sona anonim olan buraya bile adini yazamadim kiskandim.
Katiliyorum hatta artirip kabarmamis kekin serbetli hali diyorum.