sevdiği entry'ler

göksel in memeleri

vidyonun altında bulunan şu yorum durumu açıklıyor sanırım. güldürmüştür.

"göksel yaşlan artık küçüktüm abla gözüyle bakıyordum 21 yaşıma geldim niyetim değişiyor bak"

14 ağustos 2016

Benim için hala 3 gün daha olan tarihtir bu adamlar tarihi Miladi Takvim üzerinden verdiğini kim söyledi tablolar 14'e işaret ediyor ama neye göre bana kalırsa Hicri takvim baz alındı ve insanları da 14 Ağustos 2016 diye hedef şaşırttılar asıl tarih

Hicri 14 Zilkâde 1437 yani 17 Ağustos 2016'dır tam olarak 17 Ağustos 1999 Gölcük depremi olduğu gün.

edit : 17 Ağustos'da bir şey olursa dediydi dersiniz (bkz: Dedim Dedim inanmadınız Bak Ne Oldu Şimdi)

türkiyenin en elit 3 şehri

the istanbul lö izmir la angara.

dünyanın en samimiyetsiz cümlesi

"Tamam yine de saol."

meaning;

"Bi işe yaramadın."

internete sövme sebepleri

online oyun sırasında ping yükselmesidir.

haarp ın deprem silahı sanılması

Allahim hala şu HAARP ı deprem silahı sananlar var...
Unutmayın abiler ablalar kardeşler yurttaşlar, Nikola Tesla deprem silahı yapmaya uğraşmadı, uğraştığı şey tamamı ile elektriği kablosuz aktarma ile alakalı idi. Bu ürettiği makine ile oluşturduğu depremlerde kayıtlardan okuduğumuz kadarı ile sadece aletin olduğu bölgeyi etkileyen ve makine titreşimlerine bağlı oluşan depremciklerdi. Yani yer altını tetiklemiyor idi Tesla sadece yoldan geçen iş makinesi misali titreşimlerin yer altında yayılması sonucu küçük depremcikler oluşuyordu.
Ayrıca yer altında deprem tetiklemek için gerekli enerji miktarı ve nokta atış yapma gerekliliğinden bahsetmiyorum bile. Böyle bir enerji nasıl üretilir? Nokta atıştam kastım olan tabaka gerilme noktalarını bulmak ve buralara o enerjiyi vermek falan öyle basit işler değil.
© copyright 2005 - 2026