bugün
I
in endless grief7 yıl önce
aşk hayatını bir fotoğrafla anlat
Yazarların aşk hayatlarını anlatmalarının alternatif bir yolu. (img:#1773883)
I
vltimas
Eski morbid angel vokalisti david vincent, eski mayhem gitaristi blasphemer ve cryptopsy davulcusu flo mounier’ın oluşturmuş olduğu yeni bir death metal grubu. https://www.youtube.com/watch?v=1x1VzZlw53o
I
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
I
lacrimas profundere
latincede gözyaşı dökmek. edit: dil hatası düzeltildi.
I
sabaton
isveçli heavy metal grubudur 1999 yılında kurulmuştur..şahsım adına yazarsam fazla iyi olmasalarda birkaç parçası sizi kendinizden geçirebilecek niteliktedir.. (bkz:rise of evil) (bkz:panzer battalion) (bkz:prima victoria)
I
sürekli para konuşan arkadaş
Benim en yakin arkadasim bu. Adamin isi gucu para en basitinden alakasiz bir sey sor ya da konu acilsin ne yapiyor ne ediyor konuyu paraya bagliyor bu adam ben boyle bir sey gormedim. Zaman zaman sirf bu yuzden arkadasligimi gozden gecirmeyi dusunuyo… devamını gör
I
bethlehem
hz. isa'nın doğduğu kent.
I
the wake
çok sağlam finlandiyalı melodic death metal grubu. biraz underground kalmışlar denebilir. üyeleri: kaj michelsson - vokal ve bass jani luttinen - gitar wellu helenius - davul sakari lempinen - gitar
I
miss turkey 2018
gördüğümüzde ''yaşlanıyoruz ulan'' naralara atılabilecek yarışma.
I
living the dream
14 eylül 2018 çıkışlı uriah heep albümü. Mükemmel?! Albümün sonuna kadar sırıttım, çok güzel bir enerji aldım şahsen. Şarkıların hepsi dile dolanacak türden. 1. Grazed By Heaven 2. Living The Dream 3. Take Away My Soul 4. Knocking At My Door … devamını gör
I
in endless grief8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
I
in endless grief8 yıl önce
2006 yılından akılda kalanlar
dünya kupasına özel oyun yapmıştı digitürk. orta sondum. lise sınavına hazırlanıyorum. en sosyal olduğum dönemdi. fener dinamo kieve elenmişti. randersı palermoyu yenmişti.
© copyright 2005 - 2026