bugün
- eski bir anı hatırlamak16
- ülkemde mini etekli kadın istemiyorum8
- sırrı süreyya önder28
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri29
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması11
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü13
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı12

entry'ler (101)
Sivri burun ayakkabı, pala bıyık, bira göbeğinden hallice bir göbek.
Karıştırabilir. Arkadaşlarımla olan özel konuşmalarıma kendini dahil etmediği sürece istediğini yapabilir.
Moskovalı bir black metal grubu.
https://youtu.be/OjMTxkDC6p0
https://youtu.be/OjMTxkDC6p0
imperium dekadenz - dis manibvs
https://youtu.be/5WSTzpEKS-M
https://youtu.be/5WSTzpEKS-M
ilahımdır. Üzerimde kurdukları hakimiyet paha biçilemez.
Buraya 2007’den enfes bir albüm bırakıyorum.
https://open.spotify.com/...si=seWk3h09Qu2U4mxGqGBMTg
Özellikle albüme ismini veren şarkı daha bir vurucudur.
t: isveçli bir melodik bm grubu.
https://open.spotify.com/...si=seWk3h09Qu2U4mxGqGBMTg
Özellikle albüme ismini veren şarkı daha bir vurucudur.
t: isveçli bir melodik bm grubu.
The black dahlia murder’ın muazzam albümü.
https://open.spotify.com/...si=2A5iPF47R0CDlE5fxeLxNA
https://open.spotify.com/...si=2A5iPF47R0CDlE5fxeLxNA
Bir kadın olarak böyle bir manzara karşısında çekinerek ve üzülerek yoluma devam etmek zorunda kalırdım.
O kadını bu duruma getiren her ne ise bile isteye bu hale düşebilme ihtimali yok öncelikle. Varsa bile yüzde birdir ve maruz kaldığı şiddeti asla haklı çıkartmaz. Neden mi? Bir insan sizin hayatınızda bu kadar büyük kötü yönde bir etkiye sahipse çıkartırsınız biter. Bu kadar bağımlı olmak, gelip kafanıza vurmadığı sürece kin tutmak acizlikten başka bir şey değildir. Bu acizliğin getirisi de şiddettir.
Peki müdahale etmeye kalksam ne olacak? ettim diyelim, adamın üstünde delici kesici bir şey olmadığının garantisini verebilir miyim? Hadi verdim, yine de böylesine gözü dönmüş bir köpek beni daha da öfkelenip ne hale getirirdi kim bilir. Belki de o kadar gözü dönecekti ki bana da saracaktı o kadın gibi. Zavallı kadın nasıl kurtulacaktı o zaman? Bir erkeğin fiziki gücünün de aynı ihtimaller karşısında hiç kalabileceğini düşünüyorum. Kimse, sadece sevdikleri için dahi olsa zarar görmek istemez.
Hızlıca uzaklaşırken polisi aramak en doğru karar gibi görünüyor.
O kadını bu duruma getiren her ne ise bile isteye bu hale düşebilme ihtimali yok öncelikle. Varsa bile yüzde birdir ve maruz kaldığı şiddeti asla haklı çıkartmaz. Neden mi? Bir insan sizin hayatınızda bu kadar büyük kötü yönde bir etkiye sahipse çıkartırsınız biter. Bu kadar bağımlı olmak, gelip kafanıza vurmadığı sürece kin tutmak acizlikten başka bir şey değildir. Bu acizliğin getirisi de şiddettir.
Peki müdahale etmeye kalksam ne olacak? ettim diyelim, adamın üstünde delici kesici bir şey olmadığının garantisini verebilir miyim? Hadi verdim, yine de böylesine gözü dönmüş bir köpek beni daha da öfkelenip ne hale getirirdi kim bilir. Belki de o kadar gözü dönecekti ki bana da saracaktı o kadın gibi. Zavallı kadın nasıl kurtulacaktı o zaman? Bir erkeğin fiziki gücünün de aynı ihtimaller karşısında hiç kalabileceğini düşünüyorum. Kimse, sadece sevdikleri için dahi olsa zarar görmek istemez.
Hızlıca uzaklaşırken polisi aramak en doğru karar gibi görünüyor.
Düğün salonu tutup nikah memursuz düğün yapmak.
Kendimi tanımak için kendime vakit ayırdıkça değiştim. Bunun için kendime yeniden vakit ayırdım, yeniden değiştim. bunu yinelemeyi sürdürdüğüm müddetçe sonunun nereye varacağını bilmediğim, hatta sonunu hiç göremeyeceğim bir yolda ilerlemeye devam ettim.
Bir önceki seni tanıyorsun. Ondan öncekini de, ondan öncekini de. Sonsuz değişimler, içimde önceleri barındırmış olduğum ve uygun gördüğüm her koşulda misafir edebileceğim sonsuz varyasyonlar.
insanlara yaklaşıyorsun, insanları öğreniyorsun. Değiştikçe o dilleri birer birer söküyorsun, pratik yaptıkça akıcı okumaya başlıyorsun. Savunma mekanizmanla birlikte saldırı mekanizman da gelişiyor ve muazzam sağlamlıkta duvarlar ediniyorsun. o duvarların içini yalnızca sen görebiliyorsun, karşındaki insan ise izin verdiğin kadarını. izin verdiğin kısım, öncesinde misafir etmiş olduğun eski bir dost dahi olabilir ve bu dostu uzun bir aradan sonra yeniden görmek o an için içini ısıtsa da üçüncü günün sonunda gitmesi için gözlerinin içine bakıyorsun.
Bir sonraki beni tanımıyorum. Dostlarımın ise ciğerini biliyorum.
Bir önceki seni tanıyorsun. Ondan öncekini de, ondan öncekini de. Sonsuz değişimler, içimde önceleri barındırmış olduğum ve uygun gördüğüm her koşulda misafir edebileceğim sonsuz varyasyonlar.
insanlara yaklaşıyorsun, insanları öğreniyorsun. Değiştikçe o dilleri birer birer söküyorsun, pratik yaptıkça akıcı okumaya başlıyorsun. Savunma mekanizmanla birlikte saldırı mekanizman da gelişiyor ve muazzam sağlamlıkta duvarlar ediniyorsun. o duvarların içini yalnızca sen görebiliyorsun, karşındaki insan ise izin verdiğin kadarını. izin verdiğin kısım, öncesinde misafir etmiş olduğun eski bir dost dahi olabilir ve bu dostu uzun bir aradan sonra yeniden görmek o an için içini ısıtsa da üçüncü günün sonunda gitmesi için gözlerinin içine bakıyorsun.
Bir sonraki beni tanımıyorum. Dostlarımın ise ciğerini biliyorum.
Koca bir et yığınının içinde tek başıma olduğumu uzun zaman önce kabullenmiştim ve bu yüzden “anlaşılmıyorum, kendim gibi birini bulamıyorum” gibi dertlerim yoktu fakat savunmasız olduğum gerçeği yüzüme her defasında tokat gibi çarpıyordu. Aksini iddia etsem de ruhumun bedenimin içinde tutsak olduğunu muazzam bir şekilde hissediyordum ve o kafesi taşırken her geçen gün yükümün biraz daha ağırlaşacağını biliyordum. Ruhum hasar aldıkça kafesi parçalama isteğim de gün yüzüne çıkıyordu. Kendimi zapt ettikçe boğuluyordum. O kafesten çok daha sağlam materyallerim vardı ve nefes almak için kendime yer açmak zorundaydım. Fakat unuttuğum bir gerçek vardı: Kafes bana ait olsa da bu kafesin bir anahtarı vardı ve anahtarın sahibi ben değildim. Kilit hep orada duracaktı ve kafesi paramparça etsem de hiçbir zaman o anahtara sahip olamayacaktım. Ne ben, ne de bir başkası. Bu ilahi gücün altında bir kez daha ezildim. Ölmenin de yaşamak kadar boş olduğunu bir kez daha idrak ettim.
iyi niyetimin veya duygularımın suistimal edildiğini hissettiğim vakit bambaşka bir insana dönüşüyorum ve bu edindiğim kişiyi şevkle yönetiyorum. Geriye dönüp baktığımda ise karşılaştığım manzaraya karşı en ufak bir sorumluluk hissetmiyorum.
Makarna yiyeydin. Fasulye yiyeydin.
Kaçmak için yapılır. Bir şekilde uyuyakaldıktan sonraysa sabah kalkmamak için direnmekle sonuçlanır.
Dut pekmezi var yen mi.
Cevap veriyorum: ewed. Hediye paketi dediğin kapalı olur. Hiç kimse hediyeyi açılmış pakette vermiyor.
Edit:
21. yüzyılda hala oturup devlet meselesi çözmeye çalışır gibi bekaret tartışıyorlar hayret verici.
bir de ciddi ciddi linçlenmişim hahahaha. Eğlendim teşqürler.
Edit:
21. yüzyılda hala oturup devlet meselesi çözmeye çalışır gibi bekaret tartışıyorlar hayret verici.
bir de ciddi ciddi linçlenmişim hahahaha. Eğlendim teşqürler.