bugün

sevdiği entry'ler

anın görüntüsü

görsel
Eğirdir gölü.

geceye bir söz bırak

“ Ve eve döner gibi yapıp,
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”

içinden geleni söyle

Uçsuz bucaksız bir suyun içinde hapsolduğunuzu ve kafanızı nefes almak için o sudan dışarı yakıcı bir güneş yüzünden çıkaramadığınızı ve artık boğulmaya başladığınızı düşünün. Depresyon bu hâl.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.

geceye bir söz bırak

“ yalnızlık bakımlı otlar arasında kendiliğinden açan çiçek."

30 yaşındaki karı kocanın el ele tutuşması

Anneannem ve dedem 50 yıldır evliler hala el ele dolaşıyorlar Allah ayırmasın. Sevmek çok farklı bir şey.

sözlük yazarlarının itirafları

Günlerimi cok boşa harcadığımı düşünüyorum ancak yapacak hicbir şey yokken de bu çok normal geliyor ve her şeye aşırı üşeniyorum.

geç yatmanın nedenleri

Gün yetmiyor bana, kendimle ilgili bir şey yapamıyorum gibi geliyor gün içinde. Ki büyük ölçüde doğru.
Rutin işler, çalışmak vs günümü işgal ediyor. Uyumak hayattan çalıyor gibi geliyor.

Gece film izlemek, kitap dergi karıştırmak, bir şeyler içmek... Sanki bütün günü bunlara ulaşmak için aşmışım gibi hissettiriyor.

erkeğin göğsünde uyuyan kadın

Romantizm bir yana, aşırı konforuz değil mi? Ben başımı koyduğum yastığı bile uyuyana kadar 5 defa evirip çeviriyorum.

Adam bir defa yukarıda duruyor, iki büklüm mü uyuyayım? Ayrıca haliyle nefes alıp veriyor, kafam bir aşağı bir yukarı... sert, ki yumuşak yastık severim.

Üzgünüm hayat, bridget Jones olamıyorum.
© copyright 2005 - 2026