bugün
I
impossibility7 yıl önce
muharrem ince
23.dönem `yalova` milletvekili. (bkz:cumhuriyet halk partisi)
I
impossibility7 yıl önce
muharrem ince
23.dönem `yalova` milletvekili. (bkz:cumhuriyet halk partisi)
I
impossibility7 yıl önce
muharrem ince nin seks kokan şiirleri
Efsanedir.
I
impossibility9 yıl önce
albatros parkı
(img:#1405512)
I
impossibility9 yıl önce
benim oyum ile çobanınki bir mi
Aysun kayacı'nın tartışma programında söylediği bir söz. Kültürlü okumuş insanlar ile oyunu parayla ya da kömüre, pirince satanları kıyaslamak amacıyla söylemiştir. Bana kalırsa çobanları aşağılamak gibi bir amacı yoktur.
I
impossibility9 yıl önce
16 nisan 2017 referandum protestosu
Üstün zeka belirtisi gösteren protesto. Of süpersin yiaah (img:#1390317)
I
impossibility9 yıl önce
sözcü okuyup halk tv seyreden insan
bu gidişle daha çoook biz niye her seçimde kaybediyoruz diye ağlayacak insandır. sen halkına alenen koyun diyen yayın organlarını desteklersen halk da paketi verir eline her seçimde.
I
impossibility9 yıl önce
filli boya reklamının türkiyede engellenmesi
Filli boya 8 mart reklam filminin youtube türkiye üzerinden engellenmesi hadisesidir. Siz ne kadar kendinizi üstün görsenizde, bu dünyada tüm insanlar, cinsiyetler ve hatta tüm canlılar eşittir. Millet 1776 senesinde eşitlik ilkesini kabul ediyor, … devamını gör
I
impossibility9 yıl önce
muhabire küfür eden yıldız tilbe
yıldız tilbe'ye sorulur - ibrahim tatlıses ile araniz nasıl? ziyaretine gittiniz mi? diye. + Allah sifa versin. der yıldız tilbe. bunun üstüne aynı soruyu 3 kere soran muhabire, 3 kere aynı cevabı veren yıldız tilbe, kendisine tekrar aynı soru yönel… devamını gör
I
impossibility9 yıl önce
başkanlık için değil vatanı götümü bile satarım
bir bilinçli seçmen çığlığıdır..! cumhurbaşkanım ülke için bir plan yapıyorsa bu, vatanın-milletin birliği bütünlüğü içindir bunu sakın unutmayın! kimse vazgeçiremez bizi başkanlık yolundan.. isterseniz vatanı sattı diyin! reis için e-5'de götümü… devamını gör
I
impossibility9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
I
impossibility9 yıl önce
selahattin demirtaş ın dünya lideri olması
Dünya diyarbakırdan ibaret ise doğrudur.
I
impossibility12 yıl önce
farah zeynep abdullah
`öyle bir geçer zaman ki` dizisinde ailenin ikinci kızı aylin karakterini canlandıran 1989 doğumlu oyuncu .
I
impossibility12 yıl önce
güzel gülen erkekler
gülünce etrafındaki insanların dikkatini çeken, insanın içini ısıtan erkeklerdir. güzel gülen erkeklerin gülüşünü saatlerce izleyebilirim. hoş, en güzel gülüş sevdiğimize aittir. ~swh~
I
impossibility12 yıl önce
güzel gülen erkekler
gülünce etrafındaki insanların dikkatini çeken, insanın içini ısıtan erkeklerdir. güzel gülen erkeklerin gülüşünü saatlerce izleyebilirim. hoş, en güzel gülüş sevdiğimize aittir. ~swh~
I
impossibility12 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının hayalleri
I
impossibility12 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının hayalleri
I
impossibility12 yıl önce
sözlüğün en iyi yazarı
dr harleen quinzel isimli güzide yazardır. benim yazar olmadığım konusunu sözlükte ilk tespit eden olması ve her daim dile getirmesi ile gönüllerde yer edinmiştir. seninde bayramın kutlu olsun aldım ben meşazı ~swh~
I
impossibility12 yıl önce
ariel şaron un cennete gitme ihtimali
oranlar; cennet: 1 cehennem:4 araf:3 tayyibi de meseneden silecesin.
I
impossibility12 yıl önce
wolverine
x men'in en sevilen karakteridir,kanal d'de gösterilen x-men de türkçe dublajda "sansar" olarak bahsedilmesi bizim ayıbımızdır
I
impossibility12 yıl önce
gün batımı
bir günün yavaş yavaş bitmesinin hüznünü taşıyan, ama insana yeni bir günün umudunu da vermeyi unutmayan güneşin batması olayı. (bkz:gun batimini izlemek)
I
impossibility12 yıl önce
gün batımı
bir günün yavaş yavaş bitmesinin hüznünü taşıyan, ama insana yeni bir günün umudunu da vermeyi unutmayan güneşin batması olayı. (bkz:gun batimini izlemek)
I
impossibility12 yıl önce
gün batımı
I
impossibility12 yıl önce
gün batımı
© copyright 2005 - 2026