bugün
- en son aldığınız iltifat8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- yunanistan24
- dekolteye bakar mısınız15
- hayvan gibi acı salça yemek5
- zenginlik hayatı3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- gocu12
- erleg han sarı tekerdir3
- ballbusting'in türkçe karşılığı2
- irmik helvası vs un helvası18
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- aylık 416 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- domdomusa'nın çaylağının açılması gerekliliği3
- fırın poşetinde tavuk patates4
- sifonu çekince gitmeyen bok2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- rammstein'ı ram markası sanmak3
- 582
- bir adamı kanunla koruyan zihniyet2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- cennet3
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sevilen kızın sessiz ama ölümcül ossurması2
- ismail kartal3
- japonya23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- neyse arkadaşlar2
- malidzano2
- priapizm4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin19
- erleg han2
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- cem küçük7
- 31 çekerken dinlenecek şarkılar3
- bik bikle yemek yapmak10
- hayat her şeye rağmen güzel insanı3
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- katates ve mermi'nin sözlükten kovulması6
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır6
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- midilli adası3
- türk kahvesi7
- üşüyen erkek12
entry'ler (26)
desteklenmesi gerekilendir.
hukuki olarak böyle bir şeyi yapabilmek imkansızdır. bir kişinin kutsal kitabı yırtmasını kanıt göstererek bir konserin nasıl iptal edilebileceği merak etmekteyim. olursa hukuk tarihine geçer. ancak zor ve güç kullanılarak yapılabilir. o da düşük bir olasılıktır.
not: keşke iptal edilebilse.
not: keşke iptal edilebilse.
akabinde annesi tarafından söylenen "hadi oğlum okula geç kaldın " lafıyla uyanır.
hayatim boyunca verdigim her sozu tuttum. kime ne soz verdiysem tuttum. hicbir zaman sozumden donmedim, sozumu yutmadim.
sadece kendime verdigim bir soz vardi. onu tutamadim. evet, hayatta herkese verdigim her sozu tuttum. ama kendime verdigim sozu tutamadim.
o soz neydi biliyor musun?
bu kiz benim olacak dedim. her ne olursa olsun, benim olacak dedim. ya benim ya benim olacak dedim. kara topraga bile yar etmem bu kizi dedim.
ama sen coktan bir baskasinin oldun. ve ben de verdigi sozu tutamamis onursuz herifin biri oldum.
sadece kendime verdigim bir soz vardi. onu tutamadim. evet, hayatta herkese verdigim her sozu tuttum. ama kendime verdigim sozu tutamadim.
o soz neydi biliyor musun?
bu kiz benim olacak dedim. her ne olursa olsun, benim olacak dedim. ya benim ya benim olacak dedim. kara topraga bile yar etmem bu kizi dedim.
ama sen coktan bir baskasinin oldun. ve ben de verdigi sozu tutamamis onursuz herifin biri oldum.
lisedeyken herkesin hasta olduğu, okulumuzun müzik grubundaki kız solisti ayıklamıştım.
sözlüklerde ne kadar sempatizan olduğunu, bana fark ettirmiş olan siyasetçidir. o tokat sadece polise değil devlete, türkiye cumhuriyetine ve türk halkına atılmıştır. istanbul'daki polis memuru üniversite öğrencisine biber gazı sıkıp müdahale ediyor diye, şırnak'taki bir devlet memuru tokat yemeyi hak etmiş sayılmaz. ama bunu öyle sananlar var. bu nasıl bir zihniyettir lan?
sen o gösterilerde terör örgütü lehine poster aç, ardından devlete tokat at ondan sonra da gel burda türk halkının beğenisini kazan.
ya ben lan, neyse bir şey demiyorum.
sen o gösterilerde terör örgütü lehine poster aç, ardından devlete tokat at ondan sonra da gel burda türk halkının beğenisini kazan.
ya ben lan, neyse bir şey demiyorum.
30 ocak 2011 ibb beşiktaş maçı öncesinde olimpiyat statı'nda röportaj yapmak isteyen muhabiri dumur olan tv kanalı.
şimdi olay şöyle gelişti. röportaj için eleman arayan kıvırcık saçlı muhabir bir taraftarı çevirdi. amcamız gayet zayıf kısa boylu, 50-55 yaşlarında biri. muhabir hemen sordu soruyu.
-beşiktaş 2. yarıya 17'de 17 parolasıyla çıktı. şimdi önünde zorlu bir ibb maçı var sizce beşiktaş bu maçı alıp 17/17 iddiasına devam edebilir mi?
+değil 17'de 17. 17'de 20 yaparız.
daha sonra muhabirin "ne diyor bu .mına koyim" edasıyla olay mahalinden uzaklaşması vardı ki çevredeki insanları gülmekten kırma noktasına getirdi.
şimdi olay şöyle gelişti. röportaj için eleman arayan kıvırcık saçlı muhabir bir taraftarı çevirdi. amcamız gayet zayıf kısa boylu, 50-55 yaşlarında biri. muhabir hemen sordu soruyu.
-beşiktaş 2. yarıya 17'de 17 parolasıyla çıktı. şimdi önünde zorlu bir ibb maçı var sizce beşiktaş bu maçı alıp 17/17 iddiasına devam edebilir mi?
+değil 17'de 17. 17'de 20 yaparız.
daha sonra muhabirin "ne diyor bu .mına koyim" edasıyla olay mahalinden uzaklaşması vardı ki çevredeki insanları gülmekten kırma noktasına getirdi.
bana sezercik filminin 'vurucam kırbacı' sahnesini hatırlatan olaydır. zaten videoki şişman çocuğun yıldırım demirören'le olan benzerliği de gözlerden kaçmamaktadır.
istediğiniz kadar ağlayın, sızlayın. bizim olucak tt arena, binicez üstüne vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı. hihihi.
[https://www.youtube.com/watch?v=AhVoA3haoNE&feature=related ]
istediğiniz kadar ağlayın, sızlayın. bizim olucak tt arena, binicez üstüne vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı. hihihi.
[https://www.youtube.com/watch?v=AhVoA3haoNE&feature=related ]
besin kaynağı ekmek olan canlı türü.
hıncal uluç'un 2010-2011 yılında şampiyonluğunun engelleneceğini iddia ettiği spor klubü.
sadece negatif yönde eleştiri yapan spor yorumcusu.
bu saç stilini elde etmek için pek bir zahmete gerek yoktur. sadece saçınız ıslakken yatağa girmeniz yeterlidir. böylece sabaha bambaşka birini aynada görebilirsiniz.
raytingi ile kalitesi ters orantılı olan hoş bir polisiye dizisi. gerekli önemin verilmemesi, beni içten içe üzmektedir.
israil ordusunda yer alan kadınlardır. çoğu ülkede bu kadınlara rastlanmaz.
toplu olarak, bir amaç uğruna kullanıldığında, uçak sesini bastırabilmesi işten bile değildir.
(bkz: beşiktaş taraftarı)
(bkz: beşiktaş taraftarı)
the usual suspects filminde keyser soze'nin kullandığı sigara. hafif ve hoş bir tada sahip olması nedeniyle parası olan gençlerin bir numaralı tercihidir.
ülkesi italya'nın tıpkı birinci dünya savaşı'nda olduğu gibi güçlü olanın yanında yer almasına vesile olmuştur. yancı ve faşist olması en çok bilinen özellikleridir. ayrıca dünya tarihinde en nefret ettiğim ikinci liderdir.
cool insan nasıl olur sorusunun belki de tek cevabı. olmak istediğim kişi. dizi tarihinin gelmiş geçmiş en karizmatik karakteri.
premium user olarak kullandığım harika ötesi site. divxm.com ile birlikte tadından yenmez.