bugün
- fakirin sevmesi hak mıdır9
- haitinin gol atmış olması2
- m r e r e c t o2
- evde sağlık hizmeti yönetmeliği yürürlükte2
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler4
- fazla kilo2
- yazarların imza parfümleri3
- dil2
- insan2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı9
- ameliyat olmak7
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması3
- dünya8
- egay sucukcu8
- 2026 dünya kupası23
- futbol16
- kolu kıllı kız4
- gocu2
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi9
- düşün ki o bunu okuyor17
- bir insanı sevmek2
- chp genel başkanı hayatını kaybetti2
- pakistan3
- hindistan3
- nevşehir üzümü2
- azerbaycan2
- velvet13
- fas6
- sözlük kızlarının vücutları15
- milli takım'ın abd maçı hazırlıkları2
- falıma bakmak isteyen var mı24
- 25 haziran 2026 iskoçya brezilya maçı2
- guyana4
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- yaşamak üzerine2
- kuzenin içine boşalmak14
- gülüm diyen kız10
- yılmaz güney12
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- aşure günü3
- bosna hersek3
- japonya4
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
entry'ler (111)
Hızma takmayı severler. Babasının başlık parasını fazla istediği kızına hızma taktırdığını söylemişti içlerinden biri.
cimriliğin gözü kör olsun...
mesele taşlık topraklık değil. yakışıklı erkek olmamasıdır mesele. kıvanç tatlıtuğ geldi de bizmi kabul etmedik.
olmadığı olmayacağı anlamına gelmez dediğim durumdur... arabası olup eleştirenlerin muhteşem bi etkisi var sanki.
fakir insanlardır... çünkü zam onlara dokunmadı... onlar zaten alkol kullanamıyor. sigarada sağlığa zararlı. cep telefonuyla da çok konuşmuyorlar... bülent arınç gibi düşünenlerdir...
kriz var biz memleketi yedik bitirdik şimdide sizden çalıp ödicez diyemeden muhteşem bi kılıf uydurulmuş bi durumdur... yapılır... beklerim..
canım insanımın yıllardır ülkemizden çıkan tek yakışıklı genci dünyaya tanıtma çabasıdır...
kediler neden mart ayında azar?
"kürt" kelimesinin kürt olanlara söylenmesinin bir aşağılama ibaresi olduğuna inanmıyorum zira bana "türk" derlerse gururlanırım... göte göre yorumlamaca derim bunada.
söz konusu dahi edilmeyecek kadar saçma bi konudur zira fazla alıngan olan kürtler tarafından düşünülür. kimse bütün kürtler pkk lıdır demiyor. lakin her kürt pkk lı değildir diyerek özerklik isteyenleri bu gruba katabiliriz.
kendilerini dışarda ifade edemeyen, ırkçılıktan şikayet eden ama aslında ırkçılık yapan, her kürt pkk lı değildir diyen ama özerklik isteyen, bi grubun burada ileri geri konuşması hasebiyle gerçekleşen durumdur...
sevgiliyle yapılması gereken en son şeydir... zira size olan ilgi tamamen yokolur.
hz ali gibi bi koca olacaksa itaat edelim de şimdi adama sormazlar mı hakedecek naptın???
surat asıyodur... durumdan memnun değildir... bi kadın kendin bilirsin diyosa karşısındaki erkek asla kendi bildiğini yapmamalıdır...
sacide kabız mısın?
.
sacide cevap ver..
.
sen kesin beni aldattın kesinn..
nası la böle mantıkmı olur... kadın aldatmışsa nedensiz susmaz yani nedenli veya nedensiz farketmez SUSMAZ..
.
sacide cevap ver..
.
sen kesin beni aldattın kesinn..
nası la böle mantıkmı olur... kadın aldatmışsa nedensiz susmaz yani nedenli veya nedensiz farketmez SUSMAZ..
atatürk chp gibi bi topluluk yüzünden soğunmayacak kadar kutsal, din ise saten sıcacıktır... dert etme yeğen...
sistemli olarak yaptığına inanmıyorum zira çoğunda sistem die bişe bulunmamaktadır... zamanla kendi bokunda boğulur.
önce listenin başına gelsin die aaaa die kaydetmek daha sonra ayrılmak ve listeden silmek. sonra aniden gaza gelip seni çok seviyorum yazmak ve silinen aaaa yerine liste başına geçen ABiM e mesajı yollamak....
mesajda bahsi geçen konudan emin olmayan sevgili olabilir mesela... abartılacak bi durum değildir...
gün bugündür... üzücüdür...