H
hz oguz10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
H
hz oguz12 yıl önce
sırrı süreyya önder
"`beynelmilel`" filminin senaristi ve yönetmeni.
H
hz oguz13 yıl önce
lorem ipsum dolor ist amed
yeni tasarımda videolara tıklandığında çıkan hata. (bkz:lorem ipsum dolor sit amet) (img:#380555)
H
hz oguz13 yıl önce
burcu esmersoy un çatalı
beklenen; (img:#380363) çıkan (img:#380360) (bkz:ben bi abdest tazeliyim)
H
hz oguz13 yıl önce
sünger bob un türk olduğu gerçeği
netameli bir iddia. lakin `patrick`'in türk olmadığı kesindir.
H
hz oguz13 yıl önce
oynaşıp durmuş kezbanın namuslu ayakları
HiÇbir akıllı erkeğin yemeyeceği ayaklardır. ilk yiyen gariban bu orospunun kocası olur. Hayat böyledir.
H
hz oguz13 yıl önce
3 numara saç
herkes denemeli, merakını gidermeli. tabi kızlar hariç. lösemiler mecburiyetten yapıyor bunu. allah kimsenin başına vermesin.
H
hz oguz13 yıl önce
3 numara saç
herkes denemeli, merakını gidermeli. tabi kızlar hariç. lösemiler mecburiyetten yapıyor bunu. allah kimsenin başına vermesin.
H
hz oguz13 yıl önce
3 numara saç
H
hz oguz13 yıl önce
3 numara saç
H
hz oguz14 yıl önce
6 saniyede erkeklerin aklını başından alacak kız
(bkz: içindeki çocuğa tecavüz etmek) Edit: Başlığı açan kızın memleketine doğru yol almış olmalı.
H
hz oguz14 yıl önce
ingiliz köpeklere ayrıcalık
(img:#313318) eskişehirli vatandaşımızın ingilizce bilen köpeklere yaptığı ayrıcalıktır bayram sabahı kahkaha attırdı. (bkz:köpeklerin kafası karışık) (bkz:türkçe bilmeyen kuşlar ve kediler içemez)
H
hz oguz14 yıl önce
cem ışık
facebook dan keşfettiğim genç çizer. öyle yumurtalar ayarında bir karikatürist değil, iş güç sahibi, evli barklı, çoluk çocuk sahibi; ama bildiğin genç. tanıyalım bilelim. çalışmaları için ; https://www.facebook.com/media/set/?set=a.109613112424416.… devamını gör
H
hz oguz14 yıl önce
cem ışık
facebook dan keşfettiğim genç çizer. öyle yumurtalar ayarında bir karikatürist değil, iş güç sahibi, evli barklı, çoluk çocuk sahibi; ama bildiğin genç. tanıyalım bilelim. çalışmaları için ; https://www.facebook.com/media/set/?set=a.109613112424416.… devamını gör
H
hz oguz14 yıl önce
cem ışık
H
hz oguz14 yıl önce
skrillex
herkes bu adamın dubsteplerine hasta ama bu adam bir drum n bass yapar ki beyninizi yersiniz. http://www.youtube.com/watch?v=aqKJxoX2o4g&feature=related
H
hz oguz14 yıl önce
sözlük yazarlarının facebook kapak fotoğrafları
(img:#294547)
H
hz oguz14 yıl önce
google ın basket oynatan doodle ı
engelli koşu sonrası bu kez de baskete sarmış doodle. ilk denemede 24 attım.
H
hz oguz14 yıl önce
yazarların google koşu rekoru
47.3 sn sonuncu değilim lan, çok mutlu oldum. edit: affedersin bok gibi oyun, bildiğin saçmalık tüm engellere takılıp 47.3 yaptım, sonra 2 tanesine hiç takılmadım geçtim 47.5 yaptım. ben neden 20 saniye altına inemiyorum ki amk.
H
hz oguz14 yıl önce
inci sözlük zekidir ekşi sözlük aptal
(bkz:tü kaka)
H
hz oguz14 yıl önce
italya nın milli geliri ve vekil maaşları
(img:#275747) görüyormusunuz efendim insanlar ne kadar hayasız,yüzsüz, pislik ve aşağılık, adamlar yemiyor içmiyor millet vekillerini doyuruyor 300 dolarlık oran nedir şerefsiz. senin halkında insanlar aç ama sen geçipte millet vekillerini doyuruyor… devamını gör
H
hz oguz14 yıl önce
yakışıklı olup çirkin hatunla çıkma isteği
kendinin farkına varmamış olmaktan kaynaklanan ruh halidir.
H
hz oguz14 yıl önce
H
hz oguz14 yıl önce
© copyright 2005 - 2026