bugün

entry'ler (36)

türkiye nin en yaşanabilir illeri

Kışın hatay yaz ise bursadır.

iz bırakan şarkı sözleri

Benimde bu diyardan gidişim memleket sevdasına ah Mustafam...

gaziantep

Türkiyenin en büyük hayvanat bahçesine sahip olan ilimiz.

gusül abdesti

Cenabetlik durumunda attığınız her adımın bile size günah yazılmaması için yapılan eylemdir.Temizliktir, rahatlıktır.

yurt mu ev mi sorunsalı

Öğrencilerin her iki durumdada rahat edebileceği mekanlardır. Eve kız atma imkanınız çok basittir fakat, yurttaki hoş sohbeti eğlenceyi başka hiçbir yerde bulamazsınız.

türkiye nin çin e savaş ilan etmesi

Bizlerin taş gibi olduğu, fakat onlarında kum gibi olduğu gerçeğini anlamamızı sağlayacak bir durumdur.

hayvan sevgisi olmayan insan

Kendisini sevemediği gibi başka bir insanı,hayvanı,tabloyu,resmi,müziği sevemeyecek insandır.

18 ağustos 2012 kdç karabükspor trabzonspor maçı

Maç 1-1 bitmiştir.Akhisar belediye spor hala birinciliğini korumaktadır.

bayram temizliği

Siz dışarı çıkın ben temizlik yapıcam denilen işlemdir.Eve gelince de pisletmeyin evi daha yeni temizledim derler.

hata kabul etmeyen meslekler

Kaynakçılık.Dikkat edilmediğinde görme yeteneğini kaybetme ihtimali çok yüksek.

gece camda beliren yüz silüeti

gölgedir o gölge takmayın kafayı yoksa kötü şeyler olabilir...

ahmet kaya denince akla gelenler

Ağladıkça.

sevgilinin geçmişi

Aşık olduğunuz kişinin daha önce bi başkasına sarıldığını ya da onu öptüğünü düşünmek baya koyar heralde insana...

atatürk ün oruç tutarken fotoğrafının olmaması

Daha ne kadar saçmalayabilirsiniz denilebilecek bir başlıktır. Bir insanın çektirmiş olduğu bir fotoğraf onun oruç tutup tutmadğıni nasıl açıklayabilir? çektirdiğim fotoğrafta ağzımda sigara yoksa bu benim sigara içmediğim anlamınamı gelir ?

çirkin ve şımarık kız

çirkin olaydıda şımarık olmayaydı denilen kızdır. Onunda elbet bir dengi vardır denilen kızdır.

emektar

Yıllarını o işe adamış kişidir. O işte ustalaşmış kişidir çok şey öğrenilecek insandır.

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

Insanın ilk duydugu zaman duygulandıgı şarkıdır. Sezen aksunun unuttun mu beni şarkısıdır.

1500 liraya cep telefonu satın alan insan

Bizde para çok gibi diyebilen kişidir. Biz israf ederiz diyen kişidir.

türk bayrağı yakmak

Adi kişiliklerin, şerefsizlerin, türk bayrağının tüm ülkerin bayraklarından daha asil olduğunu bilmeyen insanların yaptığı davranıştır.

kurtlar vadisi pusu

Türkiyenin gerçeklerini abartarak izleyici önüne koyan dizidir. Kavga ve çatışma sahneleri çok çok abartılan dizidir.
© copyright 2005 - 2026