bugün
H
howhigh11 yıl önce
mafia the city of lost heaven
2002 yılında pc ye `illusion softworks` tarafından hazırlanmış oyun. daha sonraları `ps2` ve `xbox` a port edilmiş olup kısaca `mafia` olarak bilinir. (bkz:mafia ii)
H
howhigh12 yıl önce
how i met your mother
cnbc-e nin perşembe günü saat 20 de yayınlanan yeni dizilerinden
H
howhigh12 yıl önce
assassin s creed unity
hayvan gibi umutlarım var bu oyun ile alakalı. "ya bokunu çıkardılar" "kabak tadı vermeye başladı" "sıktı artık yeter" gibi cümleler kurmadan önce düşünülmesi gerekiyor her şeyden önce. üçüncü oyunun facia olduğuna, gerek karakterler, gerek oynan… devamını gör
H
howhigh12 yıl önce
muhteşem yüzyıl
`rönesans`'ın yaşandığı yüzyıl.
H
howhigh12 yıl önce
kürk mantolu madonna
isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör
H
howhigh12 yıl önce
kürk mantolu madonna
isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör
H
howhigh12 yıl önce
kürk mantolu madonna
H
howhigh12 yıl önce
charlie chaplin
hitler taklidiyle parlamış sonra almış yürümüştür. (bkz:pul bıyık)
H
howhigh12 yıl önce
the kid
`Charlie Chaplin`'in unutulmazlar arasına girmiş ilk uzun metrajlı ve haliyle siyah beyaz olan filmi. edit: bu başlığı ben açmamıştım galiba. oysaki birileri bana hoşgeldin yazarı, beşgittin insanı falan diyordu. lakin başlık başıma kalmış demek k… devamını gör
H
howhigh12 yıl önce
the kid
`Charlie Chaplin`'in unutulmazlar arasına girmiş ilk uzun metrajlı ve haliyle siyah beyaz olan filmi. edit: bu başlığı ben açmamıştım galiba. oysaki birileri bana hoşgeldin yazarı, beşgittin insanı falan diyordu. lakin başlık başıma kalmış demek k… devamını gör
H
howhigh12 yıl önce
the kid
H
howhigh12 yıl önce
the kid
H
howhigh13 yıl önce
sülün osman
Hayatının son döneminde, tövbe edip izmir'e taşınmıştır. İzmir'de gene bir kule ya da benzeri bir şey önünde dururken yanına biri gelir, - ya pardon, abi bu kimiiin ? der. sülün osman : de get lan, başlatacaksın şimdi. diye adamı kovalar… devamını gör
H
howhigh13 yıl önce
superman lives
90'larda duyurulmuş ama sonra iptal olmuş superman filmi. Nicolas Cage oynayacaktı eğer olsaydı. Garip de bir resmi vardır. Aslında kadrosu baya iyi olacakmış. Courtney Cox~friends~ Lois Lane rolünde, Kevin Spacey'nin ise Lex Luthor'u, Brainic için … devamını gör
H
howhigh13 yıl önce
grand theft auto v
gta 4 serisinin ardından planlanmaya başlayan oyunun devam serisi. 2-3 sene içinde ps3 ile daha sonra pc ile beraber piyasaya çıkması beklenir.
H
howhigh13 yıl önce
kane and lynch dead men
`michael mann` filmlerinden esinlenerek yapılmış mükemmel bir aksiyon oyunu. içinde bulunduğumuz ay çıkması bekleniyor. piyasaya bomba gibi düşecek.
H
howhigh13 yıl önce
dishonored
bethesda'nın yeni çıkacak fps oyunudur. ilk traileri dün yayımlandı; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bethesdanin_Beklenen_Duyurusu_Belli_Oldu-26765.htm oyunda biraz assassins creed, biraz crysis havası var ama kesinlikle farklı ve güzel… devamını gör
H
howhigh13 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
H
howhigh13 yıl önce
liseli dövme
--`spoiler`-- rekor: 245 km. --`spoiler`--
H
howhigh13 yıl önce
liseli dövme
--`spoiler`-- rekor: 245 km. --`spoiler`--
H
howhigh13 yıl önce
red dragon
Anthony Hopkins Edward Norton Ralph Fiennes Harvey Keitel Emily Watson Philip Seymour Hoffman .... böyle inanılmaz bir kadronun bulunduğu 2002 yapımı korku gerilim filmi.Anthony Hopkins yine hannibal lecter karakteriyle karşımızda.
H
howhigh13 yıl önce
red dragon
Anthony Hopkins Edward Norton Ralph Fiennes Harvey Keitel Emily Watson Philip Seymour Hoffman .... böyle inanılmaz bir kadronun bulunduğu 2002 yapımı korku gerilim filmi.Anthony Hopkins yine hannibal lecter karakteriyle karşımızda.
H
howhigh14 yıl önce
otisabi
kendisi kabul etmese de bir zamanlar ekşi sözlük ün en iyi yazarıydı...
H
howhigh14 yıl önce
kaybedenler kulübü
[link]www.kaybedenlerkulubu.com[/link]
© copyright 2005 - 2026