entry'ler (22)

pisliği marifet sayan öğrenci

o şişeler 1 aydır duruyo orada cümlesini duyduğumuz pasaklı övünmesidir.

sevişip boynu çizilmiş imajı vermek

uyurken bir acı hissettim, sabah kalktım bir de baktım ki gece uyurken tırnağımla boynumu çizmişim yalanıdır.

ntv spor

süper lig maçları biter bitmez, yayıncı kuruluşu kapatıp, kendini izlettiren tek kanaldır.

a şehrinden b şehrine giden araç

Ankara dan Bursa ya giderken kendini o arabada sanmak geyiğidir.

kişiyi överken ona küfretmek

vay o...ç.... ne akıllısın lan demektir.

11 yaşındaki kızın nikahını kıyan imam

hiçç bir dine, ve hatta dünya üzerinde yaşayan en iğrenç yaratık bile olamayacak bir şeydir.

insanın büyümediğini anladığı an

güzel bir ağaç gördüğünde hemen çıkası gelmesidir.

tuvaletteyken başbakan kapıyı çalsa denilecekler

tık tık tık
-kim o ?
-ben
-dün aldığımız tuvalet kağıdını buraya koymamışsın.
-koydum
-diğeri..! diğeri..!
-hangisi ya, markası neydi.
-ya ordadır iyi bak, badem bıyık yazıyor üzerinde.

31 çekme makinesi

elleri alçılı arkadaşlara tavsiye edilmesi gereken bir cihaz.

quaresma olmasaydı maicon u alacaktım

Dünya kupasında portekiz takımının asıl forveti sakat olmasına rağmen,portekiz takımı kadrosuna alınmayan, 2-3 senedir doğru dürüst top bile oynamayan adamı bize dünya star ı diye yutturmaya çalışan zihniyetin bir parçası olan adamın gereksiz cümlesi.ha ha deyip de geçiştirilmesi gereken bir adam.

cep telefonuyla mesajlaşmaktan nefret eden erkek

durur durur, ne zaman şöyle bir yatayım dersin ya da araba kullanırsın o zaman gelir. hem de ard arda gel de nefret etme..!

kızların çay sevmeme sorunsalı

Dünya üzerinde kendi öz çayını içmeyeyip, salak salak çaylar içip; yine de selülit bakımından derece sahibi kızların çıkardığı bir sorundur....ııyyyyyy nasıl çayı şekerli içiyorsunuz derler ya...

eski sevgili ile arkadaş kalmak

insan ilişkilerinde ortaya atılmış en büyük yalanlardan birisidir.

grand ekinoks

Türk atçılığının yetiştirdiği ender safkan taylardan birisidir. bültende o koşu içinde adı görüldüğü zaman, rakiplerine bakmaya gerek bırakmayan şampiyondur.

pizza

dominos pizzadaki, çift kat arası çedar peynirli çeşitleriyle çığır açan yiyecek.

mürsel

para karşılığı halı sahada kalecilik yaparken, başarılı bir oyun sergiledikten sonra, yeni teklifler alıp sevinçle "mürsel süper lig hiç bitmesin" diyerek, çok yaratıcı espriler yaptırılan dizi karakteri.

ağzının ortasına çakılası ünlüler

kesinlikle demet akalın dememi sağlayan cümle.

hayatta mutluluk veren küçük şeyler

akşamüstü denizde çıkıp, duş aldıktan sonra içilen buz gibi bira.

atatürk şemdinli ye gitseydi çömelmezdi

"Atatürk Şemdinli'ye gitseydi, ancak fabrikalar açmaya giderdi. çünkü o zaman şemdinli' de o kadar mevzi olmazdı" diye yazmamı sağlayan başlık.

puzzle

asla yerde yapılmaması gereken vakit geçirme aracı.
© copyright 2005 - 2026