bugün
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı4
- ismail kartal27
- islamda kadın3
- haşlanmış yumurta4
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- karınızı kucağınızda taşır mısınız13
- sessiz konusan insan2
- platon un mağara alegorisi9
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak2
- güne iyi başlamak2
- ona bir şey söyle5
- ey insan8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- misafir gelecek diye temizlik yapmak6
- anın görüntüsü29
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- parasetamol2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- dünya iyi midir9
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- flört11
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- 6668
- jennifer lawrance8
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- fenerbahçe18
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- allah her şeyi kuşatmıştır7
entry'ler (30)
makarna vişne suyu.
greenpeace adı altında 600binden fazla kişinin verdiği destekle kurtulmuş balık türleridir.
http://bit.ly/QYRK0k
http://bit.ly/QYRK0k
http://bit.ly/QYRK0k veya http://bit.ly/PJ6fTL linklik bir durumdur.
greenpeace eylemlerinden biridir. http://bit.ly/QYRK0k
hayat ile hayal arasındaki tek fark ''tl''dir denilesi durumdur.
tıvorlu iso ?
türkiye'nin tarım döneminde yeni bir çağ açmıştır. mandaların sürdüğü dönümlerce tarlayı traktör daha iyi bir performans verir. bu işi pulluklarıyla yapar. avrupada en güçlü traktör firmasını seçmek için tarla sürme yarışları yapılmaktadır. günümüzde klimalı, cd çalarlı, iki koltuklu traktörler mevcuttur artık. sağlam motorları vardı.
doktorlar dizisini her yıl düzenli olarak yayınladığı kanaldır. ve acunun yaptığı programlarla rating sayısını zirvede tutan kanaldır.
Türkiye'de genellikle tosbağa denilir. motorları arkadadır. ortalama 80-90 km/saat hız yapabilirler. fazla zorlamamak en iyisidir. çünkü eski arabalar daha çabuk hararet yapar. vosvosun frenleme mesafesi yeni arabalara göre daha uzundur nede olsa eski araba. doğanlar gibi soğuk havada önce gaza basılır sonra marş ile gaza basılarak çalıştırılır.
popüler kızdır. güzeldir. saf konuşmaları olan kızdır. karşılıklı beğenme durumu olunabilecek vakasıdır.
ateşli şortla denize girmek. denize terlikle girip sahile terlikleri fırlatmak. karpuzu denize koymak.
iyi bir refleks ile düşüş esnasında tutulabilir. ama düştüyse sifonu çekmeyin muhakkak oradadır. hemen gitmeyecektir. ya da çekin sifonu. gidin babanızdan yeni telefon isteyin.
borç alıp öderiz kardeşim diyen arkadaş türüdür. kopya verdiğine rağmen yine de az gören arkadaş türüdür.
özgün adlı sanatçının şike adlı parçasıdır.
Yaptın bana şike, bir bir söylüyorum cümle alem duysun, böyle gelmiş böyle gitmez,
Aşkın şike şike, gel otur bakalım söz savunmanın, açık açık anlat da inanayım.
Yaptın bana şike, bir bir söylüyorum cümle alem duysun, böyle gelmiş böyle gitmez,
Aşkın şike şike, gel otur bakalım söz savunmanın, açık açık anlat da inanayım.
başarılı bir pop sanatçısı. 30 yaşındadır. doğum yeri Ankara'dır. müzisyen, şarkıcı, aranjör, prodüktörlük yapmıştır. piyano, keyboard, bateri, darbuka, tüm perdeli, telli, tuşlu çalgıları çalabilmektedir.
benim ev boş kızlar partiyi bizde yapabiliriz diyebilen öğrencilerdir. oh mis.
3310: kaya kadar sağlamdır. yılan oyunu popiydi. arada ekran giderdi. e250: kızaklı, bir dönem gençlerin en çok kullandığı telefondu ve mesajlaşmaktan tuşları silinirdi.
zaman zaman haberlerde de görüldüğü gibi takibe alınan dilenciler sahtekarlıklarının gün yüzüne çıktıklarında saldırganlaşıyorlar veya oradan biran önce kaçmaya çalışıyorlar. bunların içinde gerçekten de fakir, yoksul olan var tabiki de. ama bu sahtekarlar oldukça gerçekleri görmek çok zor.
başımdan geçen bir olayı kısaca anlatıyım. merkezdeydim. yanıma ufak bir erkek çocuğu yanaştı ve ''Abi bir tane mendil alır mısın? lütfen'' dedi. bende onlara inanmadığım için param yok diyerek kibarca red ettim. çocuk devam ettikçe ben red ediyordum. ve en sonunda çocuk satmaktan vazgeçip çirkin sözler sarf ederek uzaklaştı.
başımdan geçen bir olayı kısaca anlatıyım. merkezdeydim. yanıma ufak bir erkek çocuğu yanaştı ve ''Abi bir tane mendil alır mısın? lütfen'' dedi. bende onlara inanmadığım için param yok diyerek kibarca red ettim. çocuk devam ettikçe ben red ediyordum. ve en sonunda çocuk satmaktan vazgeçip çirkin sözler sarf ederek uzaklaştı.
gta san andreasta paraşütle indiğim yere garip bir hareket sarf etmesi ve birden ayağa kalkması.