bugün
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum14
- kitap okuyan erkek6
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- bok kokusunu sevmek5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- mültecilerin büyük penisli olması4
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem11
- reha muhtar denince akla gelenler6
- bir kız için intihar etmek3
- silvermist7
- sözlükteki kuşak çatışması7
- kemal kılıçdaroğlu'nun adam gibi adam olması5
- 30 yaşından sonra sözlükte yazmak2
- vurdurmak moda olsa vurdurur musunuz6
- dışarıda seksi giyinimli kızlar görmek3
- annenin sürekli didem arslan izlemesi3
- toplam kaç entry girdiniz3
- nothing moves us like citroen2
- bir kadını unutmak kaç gün sürer2
- buddy dude18
- kürtlerin ülkenin gerçek sahipleri olduğu gerçeği3
- uludağ sözlük kalitesi2
- ahmet sezer bey sözlüğün neyidir3
- bir kızı çok sevmek3
- kürt milletinin karakteri yüksektir3
- en gıcık olunan hayvan6
- en iyi erkek mesleği2
- gocu28
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz3
- eski sevgili akla gelince yüzdeki mimik2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- hiçbir şeyin zevk vermemesi2
- sözlük botlarının artık abartması6
- yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- ahmet sezer bey3
- gocu birader3
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar5
- eski dizileri izlemek7
- ofis dedikodular7
- ktç'nin hala hayatta olması10
- meksika uyuşturucu kartelleri3
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem5
- berberin saçı bok etmesi3
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- lahmacunu pideyi elle yiyen kızdan hayır gelmez2
- nickaltında 5 sayfa tanım olan kadın yazar2
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi2
entry'ler (30)
makarna vişne suyu.
greenpeace adı altında 600binden fazla kişinin verdiği destekle kurtulmuş balık türleridir.
http://bit.ly/QYRK0k
http://bit.ly/QYRK0k
http://bit.ly/QYRK0k veya http://bit.ly/PJ6fTL linklik bir durumdur.
greenpeace eylemlerinden biridir. http://bit.ly/QYRK0k
hayat ile hayal arasındaki tek fark ''tl''dir denilesi durumdur.
tıvorlu iso ?
türkiye'nin tarım döneminde yeni bir çağ açmıştır. mandaların sürdüğü dönümlerce tarlayı traktör daha iyi bir performans verir. bu işi pulluklarıyla yapar. avrupada en güçlü traktör firmasını seçmek için tarla sürme yarışları yapılmaktadır. günümüzde klimalı, cd çalarlı, iki koltuklu traktörler mevcuttur artık. sağlam motorları vardı.
doktorlar dizisini her yıl düzenli olarak yayınladığı kanaldır. ve acunun yaptığı programlarla rating sayısını zirvede tutan kanaldır.
Türkiye'de genellikle tosbağa denilir. motorları arkadadır. ortalama 80-90 km/saat hız yapabilirler. fazla zorlamamak en iyisidir. çünkü eski arabalar daha çabuk hararet yapar. vosvosun frenleme mesafesi yeni arabalara göre daha uzundur nede olsa eski araba. doğanlar gibi soğuk havada önce gaza basılır sonra marş ile gaza basılarak çalıştırılır.
popüler kızdır. güzeldir. saf konuşmaları olan kızdır. karşılıklı beğenme durumu olunabilecek vakasıdır.
ateşli şortla denize girmek. denize terlikle girip sahile terlikleri fırlatmak. karpuzu denize koymak.
iyi bir refleks ile düşüş esnasında tutulabilir. ama düştüyse sifonu çekmeyin muhakkak oradadır. hemen gitmeyecektir. ya da çekin sifonu. gidin babanızdan yeni telefon isteyin.
borç alıp öderiz kardeşim diyen arkadaş türüdür. kopya verdiğine rağmen yine de az gören arkadaş türüdür.
özgün adlı sanatçının şike adlı parçasıdır.
Yaptın bana şike, bir bir söylüyorum cümle alem duysun, böyle gelmiş böyle gitmez,
Aşkın şike şike, gel otur bakalım söz savunmanın, açık açık anlat da inanayım.
Yaptın bana şike, bir bir söylüyorum cümle alem duysun, böyle gelmiş böyle gitmez,
Aşkın şike şike, gel otur bakalım söz savunmanın, açık açık anlat da inanayım.
başarılı bir pop sanatçısı. 30 yaşındadır. doğum yeri Ankara'dır. müzisyen, şarkıcı, aranjör, prodüktörlük yapmıştır. piyano, keyboard, bateri, darbuka, tüm perdeli, telli, tuşlu çalgıları çalabilmektedir.
benim ev boş kızlar partiyi bizde yapabiliriz diyebilen öğrencilerdir. oh mis.
3310: kaya kadar sağlamdır. yılan oyunu popiydi. arada ekran giderdi. e250: kızaklı, bir dönem gençlerin en çok kullandığı telefondu ve mesajlaşmaktan tuşları silinirdi.
zaman zaman haberlerde de görüldüğü gibi takibe alınan dilenciler sahtekarlıklarının gün yüzüne çıktıklarında saldırganlaşıyorlar veya oradan biran önce kaçmaya çalışıyorlar. bunların içinde gerçekten de fakir, yoksul olan var tabiki de. ama bu sahtekarlar oldukça gerçekleri görmek çok zor.
başımdan geçen bir olayı kısaca anlatıyım. merkezdeydim. yanıma ufak bir erkek çocuğu yanaştı ve ''Abi bir tane mendil alır mısın? lütfen'' dedi. bende onlara inanmadığım için param yok diyerek kibarca red ettim. çocuk devam ettikçe ben red ediyordum. ve en sonunda çocuk satmaktan vazgeçip çirkin sözler sarf ederek uzaklaştı.
başımdan geçen bir olayı kısaca anlatıyım. merkezdeydim. yanıma ufak bir erkek çocuğu yanaştı ve ''Abi bir tane mendil alır mısın? lütfen'' dedi. bende onlara inanmadığım için param yok diyerek kibarca red ettim. çocuk devam ettikçe ben red ediyordum. ve en sonunda çocuk satmaktan vazgeçip çirkin sözler sarf ederek uzaklaştı.
gta san andreasta paraşütle indiğim yere garip bir hareket sarf etmesi ve birden ayağa kalkması.