bugün
- dünya39
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli11
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları8
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- sözlüğün en güzel kadını15
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak10
- israil10
- ali şekeroğlu2
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- en medeni ortadoğulular6
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- öğrencilerin bu ne işimize yarayacak sorusu3
- norveç9
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- ahmet cem ersever2
- telegram5
- taş gibi kalçası olan kadın8
- mustafa kemal atatürk10
- evanjelist9
- pis hissettiren şeyler2
- ali tarakcı hakkında soruşturma başlatılması2
- ismail yüksek4
- sosyal medya ve internetin ardında deccal var3
- fransa6
- türk rock grupları8
- george washington2
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek3
- isveç5
- cuma akşam evde kalan yazarlar5
- balgam atar gibi konuşmak3
- hewal ebo12
- avrupa5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- akaretler3
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- simko314
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- almanya4
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- sözlük yazarlarının infak biçimi2
- şuan dinlediğin şarkı4
- suriyede bi milyon arabın ölümü2
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- pakistan2
- dikili bir ağacının olmaması6
entry'ler (13)
Kadınlar duygusaldır o yüzden ağlarlar yani onları üzmeyinnn. Ve 40 saniye kavga ederseniz 2 saat kendi kendimize konuşuruz :>
Sigara içenleri anlamıyorum. Bir gün pişman olacaksınız ve keşke içmeseydim diyeceksiniz.
Dirseğini yalamak ve ağlamamak çok zor moruq.
Beyaz olurdu. Tek bir kötü söz umudun rengini tamamen değiştirirdi
Ninni dinle bişi yap olm. Veya gözlerini kapat ve sadece sessizliğe odaklan
Bugün yaptıklarının özetini çıkarıyorsun. Bir anda geçmişe dönüyorsun. Keşke yeniden çocuk olsam diye ağlıyorsun. Ama dönemiyorsun moruq
Aile izin vermez ki kızlar bilgisayar oynayamaz diye. Örneğin ben kızım mutlu mutlu oynuyorum eve misafirler geliyor. Amaann gız sen bilgisayar mı oynuyorsun yaa sen erkek misin?? Diyorlar o yüzden olmuyor
Seviye 1) 9 ay boyunca karındasın. Doğdun. Herkes seni seviyor ve sana oyuncaklar alıyor! Çocuk oldun. Okula gitmemek için yerden yere kıvranıyorsun ama ailen seni takmıyor. Okulda arkadaşlar edindin, gezdin, hayatın tadını çıkarıyorsun! Olamaz!! O geliyor... E R G E N L I K
Seviye 2) Pekala, hazır mısın? Orta okuldasın ve büyüdün arkadaşlar edindin rahatsın hatta bir sevgili buldun bile ama 8. Sınıf bitti ve liseye geçtin. Lise de bir sürü macera yaşadın, kekolar, sevgili, aşk, notlar, sınavlar, sorgulama, aile baskısı, depresyon, YGS LYS YKS TYT!!!!
Seviye 3) tamam, bütün bunlardan bir şekilde kurtuldun diyelim. Özgür olduğunu mu sanıyorsun? Ah tabiki de hayır! Evlenmen, çalışman, iş bulman gerekiyor. Her gün yaşlanıyorsun. Hayatında ki yaptığın hayatlar yüzünden pişmansın. Bütün hayatın sana 5 dakika gibi geliyor ve gençliğe dönmek istiyorsun ama yapamıyorsun ve en sonunda ölüyorsun. Bittj moruq bu kadar
Seviye 2) Pekala, hazır mısın? Orta okuldasın ve büyüdün arkadaşlar edindin rahatsın hatta bir sevgili buldun bile ama 8. Sınıf bitti ve liseye geçtin. Lise de bir sürü macera yaşadın, kekolar, sevgili, aşk, notlar, sınavlar, sorgulama, aile baskısı, depresyon, YGS LYS YKS TYT!!!!
Seviye 3) tamam, bütün bunlardan bir şekilde kurtuldun diyelim. Özgür olduğunu mu sanıyorsun? Ah tabiki de hayır! Evlenmen, çalışman, iş bulman gerekiyor. Her gün yaşlanıyorsun. Hayatında ki yaptığın hayatlar yüzünden pişmansın. Bütün hayatın sana 5 dakika gibi geliyor ve gençliğe dönmek istiyorsun ama yapamıyorsun ve en sonunda ölüyorsun. Bittj moruq bu kadar
Yazık. Acıdım neyse sınava çalışta ii not al moruq
Düşüneyim... Nestle moruq! Nestle hayattır bunu asla unutmayın
Osurduğunu düşünün bir de. Düşünmesi bile korkutuyor
Ben daha nasıl kırılır bile bilmiyorum birisi bana öğretsin de soyayım.
Daha az önce uyguladım (not : bu bahane anneniz biraz saf ise gerçekleştirmeniz mümkün olabilir)
1) Annenize "anne ____ ağrıyor" demelisiniz.
2) (kızlar için) Karnım ağrıyor deyin çünkü anneniz de gençlik hayatında adet sancısının nasıl acı verici olduğunu biliyordur. O yüzden size yumuşak davranacaktır.
3) Annenize "anne bana inanmıyor musun?" deyin çünkü o an sizin ona yalan söylemediğini düşünecektir.
4) Anneniz yanınıza geldiğinde tuhaf tuhaf gülmeyin. Mutlaka anlayacaktır. Ancak anneniz sizin neşelenmeniz için komik bir hikaye anlatıyorsa gülün. Bu maminizi mutlu edecektir. (ben bazen anne yerine mami diyorum xd)
5) Ses tonunuz ve ağrıyan yer çok önemli! Eğer boğazınız ağrıyorsa annenizin duyabileceği ama kısık bir tonda konuşun. Eğer karnınız ağrıyorsa bacaklarınızı karın bölgesine doğru çekin. Bu acınızı geçirmeye çalıştığınızın bir göstergesidir. Eğer bacaklarını ağrıyorsa eliniz sürekli bacağınız da dursun. Ancak anne ameliyatlı olan yerim ağrıyor derseniz sizi doktora götürebilir o yüzden ağrıyor ama fazla değil deyin.
6) Eğer hala da işe yaramıyorsa git moruq!
1) Annenize "anne ____ ağrıyor" demelisiniz.
2) (kızlar için) Karnım ağrıyor deyin çünkü anneniz de gençlik hayatında adet sancısının nasıl acı verici olduğunu biliyordur. O yüzden size yumuşak davranacaktır.
3) Annenize "anne bana inanmıyor musun?" deyin çünkü o an sizin ona yalan söylemediğini düşünecektir.
4) Anneniz yanınıza geldiğinde tuhaf tuhaf gülmeyin. Mutlaka anlayacaktır. Ancak anneniz sizin neşelenmeniz için komik bir hikaye anlatıyorsa gülün. Bu maminizi mutlu edecektir. (ben bazen anne yerine mami diyorum xd)
5) Ses tonunuz ve ağrıyan yer çok önemli! Eğer boğazınız ağrıyorsa annenizin duyabileceği ama kısık bir tonda konuşun. Eğer karnınız ağrıyorsa bacaklarınızı karın bölgesine doğru çekin. Bu acınızı geçirmeye çalıştığınızın bir göstergesidir. Eğer bacaklarını ağrıyorsa eliniz sürekli bacağınız da dursun. Ancak anne ameliyatlı olan yerim ağrıyor derseniz sizi doktora götürebilir o yüzden ağrıyor ama fazla değil deyin.
6) Eğer hala da işe yaramıyorsa git moruq!