bugün
- karışık kızartma6
- arkadaşlar bu nedir8
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak5
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar7
- birazdan bira içecek olmam4
- 16 temmuz 2026 gece selası9
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak9
- bulgara gitmek7
- yavudi yuzır4
- yurtdışında arap mısın diye sorulması4
- babayla koridorda karşılaşmak5
- anfibir komando5
- yumurta yememek4
- küçükken suya buvu dermişim diyen kezo2
- arkadaşlar kaliteli entry girin4
- recep tayyip erdoğan6
- sokrates bugün yaşasa hangi başlıklara yazardı4
- 31 yıl hapis cezalısı manavgat ta yakalandı2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- memur zihniyeti5
- haluk levent in tutuklanması5
- ulunun en iyi 5 yazarı5
- ice tea şeftali2
- dünyayı yöneten gizli örgütün wp grubu kurması4
- normal sözlüğün çökmesi5
- dövmem var açtım bak kıyafeti4
- eski dostum tankla gelmiş3
- sürekli dolandırılan saf arkadaş2
- günün kritiğini yapmak3
- kahpe dölün soyu4
- sivaslı tokatlı edirneli hurdacı2
- siyasi partiler kanunu2
- geçmişi şaibeli birine para emanet etmek2
- thomas tuchel5
- sabah saat 4 40ta sokaklarda gezen kızlar2
- özgür özel'in parti kurmayacağı açıklaması4
- bir şeyi körü körüne savunmak2
- seri entry beğenen yazarın amacı2
- yalaka3
- rks2
- jeneratör sesi3
- çekirge istilası2
- mason greenwood59
- duyup cevap vermemek3
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek12
- mel mel abinin kapak fotosundaki kravat4
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- sabah3
entry'ler (21)
Gülüşü. Dişlerin temizliğine de özen gösteren erkekler iyidir. Daha sonra tatlı bir mizaha sahip olmaları.
Gençlerle ve onların geleceği, hayalleriyle dalga geçilmiş. Issizlige ve eğitimdeki eksikliğe karşı vaadler sunacaklarina, bizle dalga geçiyorlar.
Başkalarını iyi dinler ve problemleri çözer tedavi edebilirsin ama kendini asla.
1. Küçük karin (karın altına) masaj yapmak çok önemli. Biriken kam dolaşımını rahatlatır.
2. Küçük bir pinpon topu ile (hafifliğinde bir top da olur) femur bölgesine masaj yapın. Bu gerilmiş kasları kevsetir. Kas gevşetici ilaç almanıza gerek kalmaz.
3. Zencefil çayı için! Muhakak yeşil çaylar tüketin. Rezene ve zencefil çaylar regl ağrısı için en ideali.
4. Kendizi sıcak tutun.
5. Bel ağrınız var ise sıcak su torbasına (kaynatılmamış) su koyabilir ve belinizin ağrısını hafifletebilirsiniz.
6. Mide bulantiniz da oluyorsa ona göre yemek ve içecek tüketin.
Benden ve tecrübelerimden bu kadar.
2. Küçük bir pinpon topu ile (hafifliğinde bir top da olur) femur bölgesine masaj yapın. Bu gerilmiş kasları kevsetir. Kas gevşetici ilaç almanıza gerek kalmaz.
3. Zencefil çayı için! Muhakak yeşil çaylar tüketin. Rezene ve zencefil çaylar regl ağrısı için en ideali.
4. Kendizi sıcak tutun.
5. Bel ağrınız var ise sıcak su torbasına (kaynatılmamış) su koyabilir ve belinizin ağrısını hafifletebilirsiniz.
6. Mide bulantiniz da oluyorsa ona göre yemek ve içecek tüketin.
Benden ve tecrübelerimden bu kadar.
Asla geçmişte yaşamadı, (o) geçmişten ders aldı.
Depresyonun en ağır döneminde intihar girişiminde bulundum. Şuan ama hayatta olduğum için seviniyorum.
Ne kadar saçma değil mi? Halen mutsuzum. Ama beni seven ve değer veren insanlar var. Onları ve onların çabalarını gördükçe hayata bağlanmak istiyorum..
Hiçbirşey için geç değil. Ölmek çare değildir. Sadece sorumluluklardan kaçmaktır. En zayıf zamanınızda en doğru karar gibi gelir.. ama en doğru karar mücadele etmektir.
Ne kadar saçma değil mi? Halen mutsuzum. Ama beni seven ve değer veren insanlar var. Onları ve onların çabalarını gördükçe hayata bağlanmak istiyorum..
Hiçbirşey için geç değil. Ölmek çare değildir. Sadece sorumluluklardan kaçmaktır. En zayıf zamanınızda en doğru karar gibi gelir.. ama en doğru karar mücadele etmektir.
Ben yeni iki gün önce girdim.. daha çaylağım bari hemen bitmeseydi.
Çok iyi bir maçtı bugün! Umarım böyle oynamaya devam ederler! Ve başarılar diliyorum takımımıza.
Manasi saçma sapan olan, doğan çocuğu hayati boyunca onunla mahkum bırakan isimler. Evet güzel anlama gelmeyen isimler kötü isimlerdir. Lütfen önce ismin anlamına bakın ve çocuğunuzu düşünün. Daha sonra isim verin. Bu anne ve baba olarak sizin sorumlulugunuzdur.
Bırakın gizemli olmak istiyorlarsa olsunlar. Ne alıp veremediğiniz var onlarla? Hayat onların. Düşünceler onların. Size zararları yok. Gizemli kalmak belki daha cazip geliyordur onlara. Ya da hayat şartları öyle gerektiriyordur..
Kabuslarimla olacağım. Rüyalar aleminde. Bu sefer tekrar sağ sağlim çıkabilir miyim emin değilim.
Mutsuzum. Özgürlüğümü istiyorum. Dünyayı dolaşmak istiyorum ama sorumluluklarım buna izin vermiyor. Gel de depresyona girme. Neyse Önemli değil alıştık.
Ailemle olduğum resim. Başka bir resim olamaz bence. Lmao.
Saçma. Ne gerek var. Ayak fetişiniz mi var?
Ach ne güzel. Ölüyoruz hepimiz. Dünyayı insanlar daha berbat etmeden keşke herkes ölse.
Bir gitse artık. Yerine genç ve ülkeyi daha iyi projeler birilerine bıraksa bir zahmet. Yeter yahu.
Merci, lokum, lindt çikolata ve yaban mersini.
Genelde tek olursam sakinleşmek için uçan muadilime sarılıp uzanırım. Işe yarar. Sevdiğim ya da değer verdiğim biri yanımdaysa ona sarilmaliyim. Sarılmak işe yarıyor.
Faun- Federkleid dinleyebilirsiniz. Tavsiye ederim. Genel olarak bu grubun şarkıları güzeldir.
Adaletsizlik.
Verilen değerin karşılığını alamamak.
Kendini sevmeyi unutmak.
Has sevgi arayışında olmak lakin bu arayışta hayal kırıklığına uğramak.
Hayatı anlamaya çalışıp ama hayatın içinde kaybolmak.
Verilen değerin karşılığını alamamak.
Kendini sevmeyi unutmak.
Has sevgi arayışında olmak lakin bu arayışta hayal kırıklığına uğramak.
Hayatı anlamaya çalışıp ama hayatın içinde kaybolmak.