bugün
- geri zekalı demek hakaret mi3
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- melkor4
- şimdiki aklım olsa4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- kiraz cicegi kolonyasi45
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- trakyalı kadın isimleri4
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- karadedeler olayı5
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- meyveli soda içen erkek7
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- tencent hy33
- ateist6
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- geceye bir şarkı bırak3
- barok kız2
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- messi vs maradona7
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- örgüt mensubu5
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- 2026 dünya kupası30
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- ahmet telli6
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- anın görüntüsü11
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- ışık hızı2
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- y kuşağı3
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- lens takacaklara tavsiyeler2
- ayna4
- evlenmek için para biriktirmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21

yanlış havale, yanlış eft gibi versiyonları olan bir dalgınlıktır. şahsım avukat olduğundan bu dalgınlığı yapan bir müvekkilimin işini çözmüştüm, biraz uğraşmıştım ancak hukukun işlevselliğine o zaman gerçekten hayran olmuştum. neyse konuya geçelim. … devamını gör

özellikle akdeniz ülkelerinde salata yapmak için kullanılan bitkidir.göz kuvvetlendirici olarak kullanılır, midevi ve gaz söktürücü olarak kaynatılarak içilir.
~ukte~

20 yaşındayken kolombiyanın en büyük hırsızları arasında polis tarafından aranmaktaydı. ülkesinde yetişen coco bitkisinin yapraklarından elde edilen kokainle dünya pazarına açılmaya başladı ve dünyanın en büyük kokain kartelinin patronu oldu. onun yü… devamını gör

yarın oynanacak ve bu sezon ligin kaderini belirleyecek Fenerbahce-Galatasaray maçında düdük çalacak, babası fenerbahçe bünyesinde çalışan bir eleman olmasına rağmen, işiyle özel hayatını birbirine karıştırmayacağını umduğum genç ve fifa kokartlı hak… devamını gör

yarın oynanacak ve bu sezon ligin kaderini belirleyecek Fenerbahce-Galatasaray maçında düdük çalacak, babası fenerbahçe bünyesinde çalışan bir eleman olmasına rağmen, işiyle özel hayatını birbirine karıştırmayacağını umduğum genç ve fifa kokartlı hak… devamını gör

oss puanlamasında diğer hukuk fakultelerıne nazaran daha az puana sahip olmasına ragmen hakımlık vee savcılık snavlarındaki başarısı ortada olan, emin adımlarla ilerleyen fakulte.

ekşi sözlük' te açılan, bir bilecikli olarak yarım yarım gülmemi sağlayan iddiadır. ben bilecikliyim abi nasıl olmaz bilecik diyordum ki bilecikliler şenlik yaptılar 10 haziran 2012' de ve bu şenliklerin fotoğrafları internete konuldu.
http://www.b… devamını gör

[bkz]Telsim[/bkz]'i alarak [bkz]türkiye[/bkz] piyasasına girmiş olan ingiliz [bkz]gsm operatörü[/bkz].

`zeykur sözlük`'ün yeni adı.
http://inci.sozlukspot.com/
http://incisozluk.co/
edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım.
işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör

nedense dallardan ters sarkan bi kus olarak hatirimda kalmis. halbuki o yarasa degil miydi? ama yarasa da kus degil ki. karisik isler ya.

nedense dallardan ters sarkan bi kus olarak hatirimda kalmis. halbuki o yarasa degil miydi? ama yarasa da kus degil ki. karisik isler ya.

uludag üniversitesinde not giriş, ders alma vs. işlemlerinde kullanılan, herhalde gelmiş geçmiş en gerizekalı ve bir o kadar da hatalarla dolu program.

bağımlık yaratan yasa dışı işlerden uzak duran (bkz)hack(/bkz) (bkz)wares(/bkz) teknik konularda bilgili kişiler bulabiceğiniz ama konu dışı bölümü ilk görenler için bi anlam taşımayan forum
konu dışı kahve gibidir raconunu bilmek lazım

Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin
''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!''
diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu
… devamını gör

Çok kaliteli çaylar üreten şirketin markası.`MTV`'de De çok görüyorduk.Ülker'in Mavi-Yeşil ürünlerindeki çayı da bu firma üretiyor.
"`Bir iyilik yap kendine`."