bugün
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi11
- mantra grubu6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle18
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi7
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- kiraz cicegi kolonyasi34
- midye8
- kürdistan5
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi9
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı17
- corona sonrası dünya düzeni3
- gram altın3
- erkekte ideal omuz ölçüsü3
- 1000 liralık boxer giymek4
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- uzun ilişki sürdürmenin sırları3
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- ayakseverlik5
- menemen4
- 10 temmuz 20262
- söylemek istenilenler3
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- futbol21
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- yazarların en sevdiği meyve3
- johnny sinsin araba vurdurması3
- oğlum donat şu masayı4
- tabağında yemek bırakan erkek5
- karıştığı her yiyeceğe lezzet katan gıdalar2
- fiat 131 vs peugeot 5042
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- 2026 dünya kupası23
- fetöhan pamukçuk2
- velvet38
- düşün ki o bunu okuyor6
- fas9
- fransa6
- corona3
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- kadın yazarların kavga etmesi11
- kokoreç3
- belçika9
- kanada5
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı6
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18

yanlış havale, yanlış eft gibi versiyonları olan bir dalgınlıktır. şahsım avukat olduğundan bu dalgınlığı yapan bir müvekkilimin işini çözmüştüm, biraz uğraşmıştım ancak hukukun işlevselliğine o zaman gerçekten hayran olmuştum. neyse konuya geçelim. … devamını gör

özellikle akdeniz ülkelerinde salata yapmak için kullanılan bitkidir.göz kuvvetlendirici olarak kullanılır, midevi ve gaz söktürücü olarak kaynatılarak içilir.
~ukte~

20 yaşındayken kolombiyanın en büyük hırsızları arasında polis tarafından aranmaktaydı. ülkesinde yetişen coco bitkisinin yapraklarından elde edilen kokainle dünya pazarına açılmaya başladı ve dünyanın en büyük kokain kartelinin patronu oldu. onun yü… devamını gör

yarın oynanacak ve bu sezon ligin kaderini belirleyecek Fenerbahce-Galatasaray maçında düdük çalacak, babası fenerbahçe bünyesinde çalışan bir eleman olmasına rağmen, işiyle özel hayatını birbirine karıştırmayacağını umduğum genç ve fifa kokartlı hak… devamını gör

yarın oynanacak ve bu sezon ligin kaderini belirleyecek Fenerbahce-Galatasaray maçında düdük çalacak, babası fenerbahçe bünyesinde çalışan bir eleman olmasına rağmen, işiyle özel hayatını birbirine karıştırmayacağını umduğum genç ve fifa kokartlı hak… devamını gör

oss puanlamasında diğer hukuk fakultelerıne nazaran daha az puana sahip olmasına ragmen hakımlık vee savcılık snavlarındaki başarısı ortada olan, emin adımlarla ilerleyen fakulte.

ekşi sözlük' te açılan, bir bilecikli olarak yarım yarım gülmemi sağlayan iddiadır. ben bilecikliyim abi nasıl olmaz bilecik diyordum ki bilecikliler şenlik yaptılar 10 haziran 2012' de ve bu şenliklerin fotoğrafları internete konuldu.
http://www.b… devamını gör

[bkz]Telsim[/bkz]'i alarak [bkz]türkiye[/bkz] piyasasına girmiş olan ingiliz [bkz]gsm operatörü[/bkz].

`zeykur sözlük`'ün yeni adı.
http://inci.sozlukspot.com/
http://incisozluk.co/
edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım.
işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör

nedense dallardan ters sarkan bi kus olarak hatirimda kalmis. halbuki o yarasa degil miydi? ama yarasa da kus degil ki. karisik isler ya.

nedense dallardan ters sarkan bi kus olarak hatirimda kalmis. halbuki o yarasa degil miydi? ama yarasa da kus degil ki. karisik isler ya.

uludag üniversitesinde not giriş, ders alma vs. işlemlerinde kullanılan, herhalde gelmiş geçmiş en gerizekalı ve bir o kadar da hatalarla dolu program.

bağımlık yaratan yasa dışı işlerden uzak duran (bkz)hack(/bkz) (bkz)wares(/bkz) teknik konularda bilgili kişiler bulabiceğiniz ama konu dışı bölümü ilk görenler için bi anlam taşımayan forum
konu dışı kahve gibidir raconunu bilmek lazım

Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin
''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!''
diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu
… devamını gör

Çok kaliteli çaylar üreten şirketin markası.`MTV`'de De çok görüyorduk.Ülker'in Mavi-Yeşil ürünlerindeki çayı da bu firma üretiyor.
"`Bir iyilik yap kendine`."