H
hemofili8 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
H
hemofili8 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
H
hemofili8 yıl önce
myers briggs kişilik testi
insanlari 16 farkli kisilik tipine ayiran en kapsamli kisilik analizi olarak kabul edilen kisilik testi. kisilikler soyle ayriliyor: -i ice donuk veya e disa donuk -s sezgisel veya n gercekci -t mantik merkezli veya f duygu merkezli -j ara… devamını gör
H
hemofili8 yıl önce
insanlari 16 farkli kisilik tipine ayiran en kapsamli kisilik analizi olarak kabul edilen kisilik testi. kisilikler soyle ayriliyor: -i ice donuk veya e disa donuk -s sezgisel veya n gercekci -t mantik merkezli veya f duygu merkezli -j ara… devamını gör
H
hemofili8 yıl önce
H
hemofili8 yıl önce
H
hemofili8 yıl önce
çirkin birinin size aşık olması
Hiç olmasın daha iyi dedirten durumdur. Yakışıklı biri olucaksa olsun çirkin biri tarafından sevilmeye gerek yok.
H
hemofili8 yıl önce
15 temmuz u laik bir kesim yapmış olabilir
"ben yapmadım miki yaptı" cümlesinin en sevimsiz söylenmiş halidir. şu öğrencilerini de toparla git lan bu dünyadan artık. sen oradan öğrencilerin buradan hayatı zindan ettiniz yıllardır namuslu insanlara..
H
hemofili8 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
H
hemofili8 yıl önce
akla gelince kahkaha attıran fotoğraflar
Gece gece salakça kendi kendinize gülme durumu yaşatan fotolardır. Volkan demirel sabri ikilisinin fotosu. O sabri yok mu o sabri. O nasıl bir yüz ifadesi. (img:#1483455)
H
hemofili8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
H
hemofili10 yıl önce
kukla nın tüysüz götü
şuan sızlamaktadır. arkadaşlar hackerler gelip dalga geçmeden ben kendim diyim. pişmanım. evet mesajda götümü gösterdim ama o gün çok sarhoştum '' yemin ederim tüysüz diye bir kıza fotomu yollamıştım. domalık vaziyette bacak aramdan foto çekmişti… devamını gör
H
hemofili10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
H
hemofili10 yıl önce
rahatsız ediyosam yazmayayim diyen erkek
Kesinlikle rahatsız edecek erkektir. Nabzı kontrol eder, yürümeye devam eder.
H
hemofili10 yıl önce
yırtık pırtık kot giyen gençler
kime ne zararı olduğu anlaşılamamış gençlerdir.
H
hemofili10 yıl önce
estonyalı erkekler
O zaman git kendini estonyada çüktür yosma. Bize ne.
H
hemofili10 yıl önce
temiz yüzlü olmak
çok değerlidir ve bir laf var insanın içi dışına yansır.
H
hemofili10 yıl önce
yazar nickinden tip tahmini yapmak
(img:#1062760)
H
hemofili10 yıl önce
yazar nickinden tip tahmini yapmak
(img:#1062760)
H
hemofili10 yıl önce
poposu kasli olmayan erkegin yasama amaci
Belki birgun kas yaparim deyip cips yemeye devam eder. Hayali kassiz o duz popisiyle irina shayktan guzel kiz bulmaktir.
H
hemofili10 yıl önce
poposu kasli olmayan erkegin yasama amaci
Belki birgun kas yaparim deyip cips yemeye devam eder. Hayali kassiz o duz popisiyle irina shayktan guzel kiz bulmaktir.
H
hemofili10 yıl önce
bu başlıkta zall a birşeyler bırak
(bkz: uludağ sözlük) Mümkünse Sözlüğü herkes bir sıktır olup bıraksa.. Çocuk kendi kendine oyalansın buralarda..
H
hemofili10 yıl önce
tanrı varsa bu siteyi şimdi çökertsin
-çok da sikimdeydi. (Tanrı)
H
hemofili10 yıl önce
uludağ sözlük kızlarının yaşları
günümüz tarihinden doğum tarihinin çıkartılması ile bulunan yaşlardır.
© copyright 2005 - 2026