bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı12
- hamburger kırmızı çizgimiz7
- merak ediyorsan yaz6
- kebap vs lahmacun3
- okulda zorunlu kıyafet dayatması3
- nervio20
- karşısından gelen güzel kıza bakmayan erkek3
- tekneden denize balıklama atlamak3
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- siyasal islamcı cahiller3
- galatasaray'ın oyuncularına teklif olmaması3
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan10
- ismet gürbüz'e yazarlardan sorular3
- biraderler fetöcü mü sorusu3
- ekonomisi kötü ülkelerde neler olur2
- velvet45
- başınıza gelen ilginç olaylar4
- türkiye'deki doğum oranının artması için öneriler3
- g'i l d'e d l'i l y16
- tekne alırken dikkat edilecek hususlar2
- uludağ sözlük gazozu9
- tekneyle balık avı2
- cumhuriyet halk partisi12
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- komünistlerin aklını peynir eklmekle yemesi3
- edirnenin en güzel yeri2
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- özgür özel'in meral akşener vakası olacak olması2
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- sözlük kızlarına bir soru2
- habire1239
- kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası3
- puura10
- kürt devleti8
- latte macchiato kola ikilisi3
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- psikanaliz2
- gizemli sözlük yazarları6
- birader del biradero2
- true yahudi mi10
- hayatta neden donuzlayamıyoruz sorunsalı2
- yeni parti24
- özgür özel3
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi3
- 20 gün çaylaklık cezası3
entry'ler (22)
en az 2 kişinin ölümüne sebep olan deprem.
melankoliktir, karşılıksızlıklar aslında onun karşılığıdır, o aşktan beslenir, her şarkıda hüzünlenir, karanlık gecelerde gözyaşı dökebilir, ondan iyi derviş olur, ilahi aşka yelken açabilir, iyi yazardır, yazdıklarının yüreğinden şelalelendiğini hissedersiniz, tutkuludur, idealisttir, merhametlidir, çocuksudur, kalbi dokunulacak kadar dışa vurur, dokunma yanarsın.
Akparti döneminde gerçekleşmiş olay.
Tsubasanın akrabası olabilecek sporcu.
Aslında buna biz dişinin erkeğinin dikkatini çekmek için hem cinsiyle ses orgazmı yaşaması diyoruz.
Ayrılığa kadar götürebilecek alttan almalarla bi yere kadar idare edilebilecek durum. Bir çaresi bulunur elbet.
Her fırsatta yunanistan göçmeni olduklarını belirtme isteği duymalarından olsa gerek.
hangi gece olduğunu tespit etmekten ziyade kadrinin bilinmesi gereken gece.
bayrağımızı kendi açtığı kulvarda istikrarla dalgalandıran, popüler değil popülist olan kibar şahsiyet.
Genç dergisi editörü ve uluslararası genç derneği başkanı olan sempatik, yara saran, gönle dokunan usta yazar.
ölü serçe dönemeci, kuğu boynu, metropol bedevisi, dünyayı kurtaran kız, çile kırgını gibi nevi şahsına münhasır kitapları olan yazar.
platonik aşktan mütevellit hallerdir. her genç oğlanın başına gelir. zamanla saman olur yanar gider.
Gayet makul bir girişimdir. Perdelerin arkasından, babasının ensesinden bize gülümseyen kızı ortada mı bırakacaktık?
Kokusu beni oldukça rahatsız etse de son derece işe yarayan ve günü kurtaran bir çözüm.4 liraya satılması ise asıl güzel tarafı.
ilk olarak şeker portakalı kitabı sayesinde tanıdığım, daha sonra benim de parmaklarımın sayısından daha fazla olan arkadaşlarımdır. Onları bazen oyunlarıma katardım, bazen işlerimi kontrolde görevlendirirdim. şimdi ise onları yazdıklarımı beğenmeleri için hayalimde saklıyorum.
Hem fiziği hem de çılgın hareketleri ile beni oldukça etkileyen, ancak futbolcu olarak sevemediğim 100. nesil canlı. Adamın tipine çokça laf edilmiş ama tipinden ziyade çıkışları daha çok etki bırakıyor.
mahalle mektebi dergisinde yazıları yayınlanan araştırmacı yazar. yakında ilk kitabı da çıkacakmış.
zamanın gençlerinin dertleriyle dertlenmiş bir dergi.
sahnı seman medreselerindeki pozitif bilimleri okutan hocaların batıya kaçmasına göz yummak.
en önemli olayları sezonun son bölümlerine saklayan dahiyane yönleri olan ilham verici dizi.