bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- ben geldim naneler30
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap3
- sigarayı neden seviyoruz5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- bir insana çirkin demek6
- pasif içicilik3
- geceye bir şarkı bırak8
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- zengin kızların güzel olması4
- clydeless bonnie8
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- testere adamın dibidir3
- kahvaltıda kola içmek3
- yahudi mercedesi2
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- alt metin okumak2
- kuranda namaz yok8
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- alkolü neden seviyoruz2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- the shining te en korkutucu sahne2
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- frankyfourfingers2
- çitayı yükseğe koymak4
- haluk levent'e para emanet etmek23
sevdiği entry'ler
Evlilik teklifini ve evliligi lutuf gorenlerin gerceklestirdigi eylem. Kadin erkegin acizligini gormek istiyor sanirim.”bana yalvariyormuscasina evlilik teklif etsin “ kafasi. Bir kadin olarak gereksiz ve komik buluyorum.
aslanım, paşam, yakışıklım, prensim gibi hitaplar annelerin küçük egoistler yetiştirmelerinin ilk adımları. tabi aynı şekilde kızlar içinde geçerli.
çok değil 3-5 yıl içerisinde hem kocasına bağımlı hale gelecek hem de alıştığı rahat hayat yüzünden hiçbir şekilde iş hayatına adapte olamayacaktır.
iş hayatında(vasıfsız işçi değilseniz) 3-5 yıl göt büyütmüş bir insana kimse güvenip iş vermez. çünkü piyasadan 5 yıl uzak kalmak, o günün piyasa şartları hakkında hiçbir şey bilmemek anlamına gelir.
o yaştaki birini de sıfırdan yetiştirmek için işe alamayacaklarına göre direkt kapıyı gösterirler.
hadi güç bela bir iş buldun diyelim. yıllarca yan gelip yattıktan sonra o işte verimli olup tutunabilecek misin?
hadi hepsini geçtim, evliliğini sorunsuz bir şekilde yürütebildin diyelim; asalak gibi birilerine bağlı yaşamak zorunda olduğunu bilmek hiç onuruna dokunmayacak mı?
iş hayatında(vasıfsız işçi değilseniz) 3-5 yıl göt büyütmüş bir insana kimse güvenip iş vermez. çünkü piyasadan 5 yıl uzak kalmak, o günün piyasa şartları hakkında hiçbir şey bilmemek anlamına gelir.
o yaştaki birini de sıfırdan yetiştirmek için işe alamayacaklarına göre direkt kapıyı gösterirler.
hadi güç bela bir iş buldun diyelim. yıllarca yan gelip yattıktan sonra o işte verimli olup tutunabilecek misin?
hadi hepsini geçtim, evliliğini sorunsuz bir şekilde yürütebildin diyelim; asalak gibi birilerine bağlı yaşamak zorunda olduğunu bilmek hiç onuruna dokunmayacak mı?
ev arkadaşı edindiğiniz vakit zehir olan hayattır. tek başınıza yaşayın.
bebeğim spermler senden geldiği için sorun karında değil sende oluyor. kimden peydahlarsan peydahla iş sende bitiyor, kadının cinsiyet seçiminde bir etkisi yok.
tüm hayatını işgal eden kadını sevgilisi de kendi arkadaşları için ihmal etmeye başlar bir süre sonra.
adam haklıdır da.
+ tamam canım sevgiliyiz de
her dakika burnumun dibinde olmanda gerekmiyor
- arkadaşların da ne kadar değerliymiş
+ evet değerliler
- vay! ben senin için herkesi hayatımdan çıkardım
senin yaptığına bak
+ ben sevgilimle arkadaşlarımı nereye koyacağımı çok iyi biliyorum ve buna saygı duyulmasını isterim
sende öyle yap lütfen.
adam haklıdır da.
+ tamam canım sevgiliyiz de
her dakika burnumun dibinde olmanda gerekmiyor
- arkadaşların da ne kadar değerliymiş
+ evet değerliler
- vay! ben senin için herkesi hayatımdan çıkardım
senin yaptığına bak
+ ben sevgilimle arkadaşlarımı nereye koyacağımı çok iyi biliyorum ve buna saygı duyulmasını isterim
sende öyle yap lütfen.
Tam anlamıyla buldumcuktur.
Her gün, hadi bugün napıyoruz ayağında olan kadın gider yerine kızlar ben gidiyorum hazırlanmam lazım diyen kadın gelir. Haklıdır, ancak bu 3 olur 5 olur; 55 kere aynı şey yapılmaz ki. Sonunda 'lan bizim hiç mi sevgilimiz olmadı, hayırdır' serzenişlerine maruz kalır.
Her gün, hadi bugün napıyoruz ayağında olan kadın gider yerine kızlar ben gidiyorum hazırlanmam lazım diyen kadın gelir. Haklıdır, ancak bu 3 olur 5 olur; 55 kere aynı şey yapılmaz ki. Sonunda 'lan bizim hiç mi sevgilimiz olmadı, hayırdır' serzenişlerine maruz kalır.
genelde mutluyken onla, mutsuzken sizle olan kızdır.
yüz vermemek gerekir.
yüz vermemek gerekir.
çoğunun uzun zamandır sevgilisi yoktur. yalnızlıktan sıkılmak mı desek, bulmuşken elimden kaçırmayayım düşüncesi mi desek, ne desek bilemiyorum... her gün adamla beraber olmaya ve gerisini koymaya başlıyorlar. bu süreçte arkadaşların ihmali kaçınılmaz olur tabii; çünkü gözleri ondan başkasını göremiyor.
ancaaaak adamla kavga ettiğinde yahut hamilelik şüphesi yaşadığında size ayıracak vakti öyle bir bulur ki siz bile şaşırırsınız. acıma duygunuzu ve ona karşı sevginizi kaybetmediyseniz buluşur derdini dinlersiniz. ama ben o duyguları kaybedeli çok oldu, dinlemiyorum, buluşmuyorum artık.
haftada bir gününü bana ayıramayan kadının arkadaşlığını ne yapayım!
ancaaaak adamla kavga ettiğinde yahut hamilelik şüphesi yaşadığında size ayıracak vakti öyle bir bulur ki siz bile şaşırırsınız. acıma duygunuzu ve ona karşı sevginizi kaybetmediyseniz buluşur derdini dinlersiniz. ama ben o duyguları kaybedeli çok oldu, dinlemiyorum, buluşmuyorum artık.
haftada bir gününü bana ayıramayan kadının arkadaşlığını ne yapayım!
Satışçı ve çıkarcı kadındır. Sevgilisiyle iyi anlaştığı zamanlarda sizin yüzüne bakmaz, aramaz sormaz umrunda bile değilsinizdir. Araları bozulduğu zaman ilk size gelir dertlerini anlatır. Ondan sonra bir kısır döngüdür gider böyle. (bkz: yek yea)
türkün türkten başka dostu yoktur.
boş yapmayın adam olun.
boş yapmayın adam olun.
Bozar mı sandın acılar.
yahu gitsin tabi eğitim almak temel haktır ama bunların amacı okumak falan değil ki, bunlar bildiğin militan. ünilerde cihatçı gibi dolaşıp misyonerlik yapıyorlar. ilerleyen dönemde de karma eğitimi eleştirecek biz erkeklerle neden aynı okulda okumak zorundayız diyecek.
bunlara taviz vermek tavizi arttırıyor. bide okumasında ne tür mantık var onu da anlamak güç. zaten doğurup doğurduğuna bakmak dışında hiçbir fonksiyonu olmayan zavallı olacaksın. ee bu da zaten diploma isteyen bir şey değil ki.
yalandan okul sıralarını meşgul ediyorlar bence ve daha çok misyonerlik için bunu yapıyorlar.
bunlara taviz vermek tavizi arttırıyor. bide okumasında ne tür mantık var onu da anlamak güç. zaten doğurup doğurduğuna bakmak dışında hiçbir fonksiyonu olmayan zavallı olacaksın. ee bu da zaten diploma isteyen bir şey değil ki.
yalandan okul sıralarını meşgul ediyorlar bence ve daha çok misyonerlik için bunu yapıyorlar.