bugün

sevdiği entry'ler

evlenme teklifi ederken diz çöken erkek

Evlilik teklifini ve evliligi lutuf gorenlerin gerceklestirdigi eylem. Kadin erkegin acizligini gormek istiyor sanirim.”bana yalvariyormuscasina evlilik teklif etsin “ kafasi. Bir kadin olarak gereksiz ve komik buluyorum.

annelerin çocuklarına yakışıklı oğlum demeleri

aslanım, paşam, yakışıklım, prensim gibi hitaplar annelerin küçük egoistler yetiştirmelerinin ilk adımları. tabi aynı şekilde kızlar içinde geçerli.

evlendikten sonra çalışmayan kadın

çok değil 3-5 yıl içerisinde hem kocasına bağımlı hale gelecek hem de alıştığı rahat hayat yüzünden hiçbir şekilde iş hayatına adapte olamayacaktır.

iş hayatında(vasıfsız işçi değilseniz) 3-5 yıl göt büyütmüş bir insana kimse güvenip iş vermez. çünkü piyasadan 5 yıl uzak kalmak, o günün piyasa şartları hakkında hiçbir şey bilmemek anlamına gelir.

o yaştaki birini de sıfırdan yetiştirmek için işe alamayacaklarına göre direkt kapıyı gösterirler.

hadi güç bela bir iş buldun diyelim. yıllarca yan gelip yattıktan sonra o işte verimli olup tutunabilecek misin?

hadi hepsini geçtim, evliliğini sorunsuz bir şekilde yürütebildin diyelim; asalak gibi birilerine bağlı yaşamak zorunda olduğunu bilmek hiç onuruna dokunmayacak mı?

üniversite hayatı

ev arkadaşı edindiğiniz vakit zehir olan hayattır. tek başınıza yaşayın.

kız çocuğum olursa karımı boşarım

bebeğim spermler senden geldiği için sorun karında değil sende oluyor. kimden peydahlarsan peydahla iş sende bitiyor, kadının cinsiyet seçiminde bir etkisi yok.

sevgilisi olunca arkadaşlarını ihmal eden kadın

tüm hayatını işgal eden kadını sevgilisi de kendi arkadaşları için ihmal etmeye başlar bir süre sonra.

adam haklıdır da.

+ tamam canım sevgiliyiz de
her dakika burnumun dibinde olmanda gerekmiyor

- arkadaşların da ne kadar değerliymiş

+ evet değerliler

- vay! ben senin için herkesi hayatımdan çıkardım
senin yaptığına bak

+ ben sevgilimle arkadaşlarımı nereye koyacağımı çok iyi biliyorum ve buna saygı duyulmasını isterim
sende öyle yap lütfen.

Tam anlamıyla buldumcuktur.
Her gün, hadi bugün napıyoruz ayağında olan kadın gider yerine kızlar ben gidiyorum hazırlanmam lazım diyen kadın gelir. Haklıdır, ancak bu 3 olur 5 olur; 55 kere aynı şey yapılmaz ki. Sonunda 'lan bizim hiç mi sevgilimiz olmadı, hayırdır' serzenişlerine maruz kalır.

genelde mutluyken onla, mutsuzken sizle olan kızdır.
yüz vermemek gerekir.

çoğunun uzun zamandır sevgilisi yoktur. yalnızlıktan sıkılmak mı desek, bulmuşken elimden kaçırmayayım düşüncesi mi desek, ne desek bilemiyorum... her gün adamla beraber olmaya ve gerisini koymaya başlıyorlar. bu süreçte arkadaşların ihmali kaçınılmaz olur tabii; çünkü gözleri ondan başkasını göremiyor.

ancaaaak adamla kavga ettiğinde yahut hamilelik şüphesi yaşadığında size ayıracak vakti öyle bir bulur ki siz bile şaşırırsınız. acıma duygunuzu ve ona karşı sevginizi kaybetmediyseniz buluşur derdini dinlersiniz. ama ben o duyguları kaybedeli çok oldu, dinlemiyorum, buluşmuyorum artık.

haftada bir gününü bana ayıramayan kadının arkadaşlığını ne yapayım!

Satışçı ve çıkarcı kadındır. Sevgilisiyle iyi anlaştığı zamanlarda sizin yüzüne bakmaz, aramaz sormaz umrunda bile değilsinizdir. Araları bozulduğu zaman ilk size gelir dertlerini anlatır. Ondan sonra bir kısır döngüdür gider böyle. (bkz: yek yea)

kürt türk kardeştir ayrım yapan gavattır

türkün türkten başka dostu yoktur.
boş yapmayın adam olun.

dinlenilen şarkının en vurucu kısmı

Bozar mı sandın acılar.

üniversiteye giden kara çarşaflı

yahu gitsin tabi eğitim almak temel haktır ama bunların amacı okumak falan değil ki, bunlar bildiğin militan. ünilerde cihatçı gibi dolaşıp misyonerlik yapıyorlar. ilerleyen dönemde de karma eğitimi eleştirecek biz erkeklerle neden aynı okulda okumak zorundayız diyecek.
bunlara taviz vermek tavizi arttırıyor. bide okumasında ne tür mantık var onu da anlamak güç. zaten doğurup doğurduğuna bakmak dışında hiçbir fonksiyonu olmayan zavallı olacaksın. ee bu da zaten diploma isteyen bir şey değil ki.
yalandan okul sıralarını meşgul ediyorlar bence ve daha çok misyonerlik için bunu yapıyorlar.
© copyright 2005 - 2026