bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- ayak yalamamış erkek kalmaması4
- başıboş köpek sorunu4
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmeyi başaramamış kadın6
- milli maçı izlemeyen erkek23
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- 14 haziran 2026 haiti iskoçya maçı2
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- sevgilisine ayı diyen kız3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- bungalov ev ücretleri2
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- avustralya9
- one night stand sonrası yine görüşürüz demek2
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- türkiye12
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- onu anlatsana biraz4
- kanaat önderi2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- günün şiiri6
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı2
- ilk ev hapsi bilekliğim2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- bir şeyler söyle10
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum3
- vincenzo montella8
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- curaçao2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- yunan adaları3
- malum2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir sözlük kızına yapılacak en güzel iltifat2
- bir kızı doyurmak7
- türkiye gruptan çıkar mı2
- bulutsuzluk özlemi2
- tuğba kuruyemiş3
entry'ler (652)
ayet inkar ediyordur.
7-24 belaltı başlıkların gündemde olması.
niye babalar kız çocuklarının pijama giymesinden tahrik mi oluyor? sıçayım öyle babaya.
güzel kuduruyorlar.
türbanın ne olduğunu bilmeyip başörtülü kadınlara türbanlı deme köylülüğünden vazgeçmeyen uludağ sözlük yazarımsısı.
sipariş verdikten sonra sizin sipariş verdiğinizi unutacağınız kadar uzun bir süre sonra elinize ulaşan kitapları gönderen site.
iki haftadan erken geçmiyor elinize. zaten kargoya vermeleri bir buçuk hafta sürüyor.
iki haftadan erken geçmiyor elinize. zaten kargoya vermeleri bir buçuk hafta sürüyor.
bora duran - müebbet.
en son yıllar önce dinlediğim bir şarkıydı nereden geldi aklıma bilmiyorum ama tekrar dinlemeye başladım, harika bir şarkı.
en son yıllar önce dinlediğim bir şarkıydı nereden geldi aklıma bilmiyorum ama tekrar dinlemeye başladım, harika bir şarkı.
sen doğuştan mı böylesin yoksa sonradan mı böyle aptal hâle geldin sorunsalı.
var.
entry burada.
entry burada.
türkçe rap'in istiklal marşı.
kayısı suyu.
kendi fikirlerine tapan, savunduğu şeyin yanlış olduğunu fark etse bile sırf geri adım atmamak için hâlâ savunmaya devam eden insandır. kendi hâline bırakmanız gerekir ki yoksa sinirleriniz altüst olur. asla başka fikir kabullenmez, dediği dediktir. bi zeki kendisi sanar aq salağı.
geciktirince üstünüze yük olarak binen namazdır. okunur okunmaz kılın. sonra uykum geldi bahanesiyle terk etmeyin.
genelde başarınızı çekemeyen insanların size karşı yaptığı eylemdir.
fizikteki en zevkli konulardan biridir. konu içerinde bir sürü formül olmasına rağmen formülsüz de çözülebilir.
fizikteki salınım hareketidir. yay sarkacı veya basit sarkaçla yapılır. eğer sürtünme yoksa sonsuza kadar salınım sürer. ayrıca düzgün çembersel hareketin izdüşümüdür.
entry'yi giren yazara bakarım fikirlerini az çok bildiğim bir yazarsa ne yazdığı bellidir zaten, eksi vereceğimi bilirim. ama yine de okurum. yazdıkları tahmin ettiğim gibidir, eksiyi basar geçerim.
yaş ilerledikçe sağlık bozuluyor. yaşam kalitesi düşüyor. buna rağmen yaşamak istenir mi bilmiyorum.
özgecan aslan'ı, şule çet'i ve daha nicesini düşündükçe savunduğum önerme. o kızların o andaki çaresizliğini düşünsenize... yapacakları bir şey yok, şerefsizin birinin kendine hakim olmamasıyla tüm hayatınız kararıyor, psikolojinin altüst oluyor. veya o pisliğin işi bittikten sonra öldürülüyorsunuz. tecavüze idam gelmeli mi? bence evet ama hemen değil. ilkel yöntemlerle olmayacak. kana ihtiyacı olan insanlar, böbrek yetmezliği olanlar, lösemiler için ilik falan hep bunlardan karşılanacak. vücudu işe yaramaz hâle gelince de ölmüş olacak zaten. yok öyle öleyim kurtulayım. o da acı çekecek.
insanlığın öldüğünü gözler önüne serer. acıma, merhamet, insaf hiçbir şey kalmamış bu insanlarda. kahrolsun israil!