bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
sevdiği entry'ler
kompleksli atatürkçülerin alındığı söz.
konu dışında, vatan sevgisi imandandır diye bir şey yok. mevzu (uydurma) hadis bu. o vatan islam vatanı değilse zaten anlamı bile yok. sizde iman var mı veya kaldı mı önce onu dert edinin.
kimse sevmek zorunda değil. varlığıımızı veya aldığımız nefesi allah'tan başka kimseye borçlu değiliz. sevmeyenlerin anasına sövmek kendi annenize değer vermediğiniz anlamına gelir. ben de senin anana bilmukabele derler geçerler. sevgi olmadan saygı da olmaz. kendinizi kandırmayın.
örnek olarak, siz müslümanların ilahına veya dinine saygı duyuyor musunuz? hayır. işte sözlük başlıkları ve entryleriniz ortada. dürüst olun. o zaman bizde saygı duymak zorunda değiliz. bu kadar basit.
konu dışında, vatan sevgisi imandandır diye bir şey yok. mevzu (uydurma) hadis bu. o vatan islam vatanı değilse zaten anlamı bile yok. sizde iman var mı veya kaldı mı önce onu dert edinin.
kimse sevmek zorunda değil. varlığıımızı veya aldığımız nefesi allah'tan başka kimseye borçlu değiliz. sevmeyenlerin anasına sövmek kendi annenize değer vermediğiniz anlamına gelir. ben de senin anana bilmukabele derler geçerler. sevgi olmadan saygı da olmaz. kendinizi kandırmayın.
örnek olarak, siz müslümanların ilahına veya dinine saygı duyuyor musunuz? hayır. işte sözlük başlıkları ve entryleriniz ortada. dürüst olun. o zaman bizde saygı duymak zorunda değiliz. bu kadar basit.
Bazı insanların neden evlendiğini ve neden anne baba olduğunu anlayamıyorum. Zavallı çocuklar. Böyle ağır işlerde çalıştıracaksan, bakamayacaksan neden dünyaya getiriyorsun. insanların artık mantıklı düşünmesi lazım. Afrika örneği var ya çocuk aç kalacak biliyorlar ama yine de tavşan gibi ürüyorlar.. istediğimiz insanları da kısırlaştırabilseydik keşke. Kimsenin zoruna gitmesin. O çocukların elinde olsa öyle bir hayatı seçerler miydi? Öyle küçük yaşta acılar içinde ölmek nedir?
isteyen kanunlar çerçevesinde istediği şekilde anar. Burası kimsenin tapulu malı olan bir devlet değil. Kendini türkiye cumhuriyetine ait hisseden bu devlet içinde varlık gösteren herkesin devleti. Buradaki başlıkta yazan da sevmeme belirtisi ve en doğal şeylerden biri. Tartışılması bile komik. Aslında amaç bazılarının nasıl bir kafada olduğunu göstermek. Sevgiden bahsediyoruz yahu sevgiden. Yeryüzünde sevgiye karışmaktan daha ileri bir faşistlik var mıdır? Birini sevmemek kimseyi hain yapmaz. bu devletin adı atatürk değil türkiye cumhuriyeti. Atatürkün kurduğu cumhuriyet ve atatürk aynı şey değildir. Yukarıda da yazdım kavramlarla kişileri ayırt etmeyi öğrenin diye. Sen bu devletin yasalarına uyduğun sürece seni kimse ne hain ilan edebilir ne de yargılayabilir. Kanunlarda atatürkü sevme koşulu yok. Yani herkes atatürkü sevmiyorum diye haykırabilir. Ben de haykırıyorum. Atatürkü sev mi yo rum.
Kesinlikle katılınması gereken söylem. Atatürk ve cumhuriyet ya da atatürk ve laiklik bir bütün değildir. Bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı atatürkü hiç sevmeyebilir ama bu onu cumhuriyet ve laiklik düşmanı yapmaz. Kavramlarla insanları ayırmayı bilmeyenler var her yerde. Atatürkü sev mi yo ruz. Ve bu bizi türkiye cumhuriyeti ve laikliğe düşman yapmıyor. Nokta.