bugün
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kent lokantası8
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor23
- en unutamadığın an14
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır16
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü29
- yok mu sorusu olan14
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı30
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10

entry'ler (133)
doktorla hekim eş anlamlı değildir. zaten doktor ünvanını da kullanamaz diş hekimleri. tıp doktorunun diplomasında "tıp doktoru ünvanını kullanmaya hak kazanmıştır" yazar. çok bir derdim yoktur istedikleri unvanı kullanabilirler. kimsenin diş hekiminin aldığı fizyoloji dersiyle sağlık meslek y.o.da ki fizyoloji dersini karıştırmamak gerektiği gibi tıpda alınan fizyolojiyide diş hekimliğinde ki ile karıştırmaması gerekir.
dt: dentist diş hekimi (yeni çıkan bir ünvan önceden diş hekimi ünvanını kullanıyorlarmış dt olunca daha mı bir havalı duruyor anlamadım)( diş. dr. değildir)
ecz: eczacı
hb: herbalist (aktar)
vet. hek. : veteriner hekim ( vet. dr. değildir)
dt: dentist diş hekimi (yeni çıkan bir ünvan önceden diş hekimi ünvanını kullanıyorlarmış dt olunca daha mı bir havalı duruyor anlamadım)( diş. dr. değildir)
ecz: eczacı
hb: herbalist (aktar)
vet. hek. : veteriner hekim ( vet. dr. değildir)
1.5 yıl sonra ilk defa az önce yazmış olan adamdır.
Ray Charles - Come Rain or Come Shine dinlenir ama güzel bir koltuğa oturup yağmuru geniş ve büyük pencerenizden izleyip fransız konyağı içerken plaktan dinlenir
18-35 yaş arası aşk acısı çekenlere daya gitsin. endikasyonunun özeti budur. birde bir anda bırakmayın çok fena yan etki yapar azaltarak bırakın.
gidince kötü olur hep ama pij diye tabir ettigimiz sifata haiz zümrelerde mevcut olup ziyadesiyle ihtiyat i mutlak ile sebat etmelidir ordan kizlarimiz zira ilişkide elzem olan zaruret şudur ki hemen bağ ı müşterek i tesis de ihtiyatı imtiyaz a tercih i ivediyle hal i duhul dil i darbeye sebep olur.
4 ay sonra ordayım diplomat arkadaşım sağolsun kültür turizmine vuralım.
böyle zıplamaya devam ederse turuncu elbiseler içinde kafası kazınmış halini görmemizin muhtemel olduğu döl.
benim o benim.
-çöpleri atalımmı
+yarın atarız lan
-iyi peki
..........
-evi toplayalımmı lan
+yarın toplarız lan ama kesin toplıyacaz tamammı
.............
-evi bok goturuyor lan
+yarın toplarım lan
............
+yarın atarız lan
-iyi peki
..........
-evi toplayalımmı lan
+yarın toplarız lan ama kesin toplıyacaz tamammı
.............
-evi bok goturuyor lan
+yarın toplarım lan
............
yaz olunca biyolojik coşma durumudur doğaldır en işim olmaz diyen insan bile saga sola bakmaya başlar
bu akıl adamlık da fransa entellektüel komitelerinde özenilerek getirilmiş heralde ama isimleri duydumda tam akp ye yakışacak magazinsel tipler entellektueliteyi geçtim adamlar bağımsız hareket edebilecek tipler dahi değil üstümde yazmış olan 4 yazar fevkalade akıldirler görece.
nedir bu kurdofillik bu ara moda nerdeyse lanet edip türk oldukları için lanet edecek bir kitle var biraz az tv seyredip çok kitap okurlarsa şifa bulunur umarım.
3 milyar dolar sadece kişisel serveti olan ülker'in sahibidir bahsettiğiniz adam kimse kimseye o parayı vermez bedri baykamla aralarında belki bir iddaa vardı belki bedri baykam'ın bir yönü hoşuna gitti belkide bir şekilde reklam yapmak için aldı. şahsen şirketinin küçük ortağıyımdır iyi kar payı dağıttı kral. adam piskeviit kralı harcasın.
toplam 8000 lira olacak olmazsa ev alacam diye kisarsin ev aldiktan sonrada çoluk çocuğa harcarsın yine evden çıkamazsın öyle geçer gider ölürsün sonra.
duygusal epizodaysam ses tonu, provakatif hormonal manipulasyonlar durumunda meme meme meme.
ot içilmez ki ot yenir ki insan ot yemez ki yerse sindiremez otu ki barsak phı değişir ki flora bakterilerini coşturur ki o otların üstünde bakteri fajları da varsa daha kotu olur sepsise kadar gider ki mutlaka başka bakterilerde vardır koenfeksiyon yapar ki doktor yoksa ölebilirsin de.
yatakta bir 5 dk daha uyusammı. işte ne işim var lan benim burda.
bir arkadaşımın kardeşlerinin isileri oğuzhan neslihan perihan alihan olup han takısıyla giderken arkadaşımın adını babası dilara koymuştur ki babası maksim duayenlerinden eski bir sanayicidir sahne ismi lan dedim bu arkadaşımda bende kıllanmıyor değilim dedi ismimden.
birzamanlar anadolu'da filmindeki muhtari oynamak isterdim.yavşak ne kadara gerçekc, oynuyor.
tüm biralarda fermentasyon sonrasi prinç tanesi kadar şeker kalır bilgisini veririm öncelikle.biradan başkasi dokunuyor bana yoksa bok gibi param var.