bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle14
- dinleri de insan yarattı6
- gocu33
- bu dünyaya çocuk getirmek13
- havanin çok sıcak olmasi4
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
- evlilik masrafları6
- devşirme türklerdeki zihinsel çöküntü2
- on ikinci nesil hesapları silmek2
- anın görüntüsü24
- insan nüfusu azaltma çalışmaları5
- anne baba özlemi5
- kurşun kalemle kaset sarmak2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- bir şeyler söyle10
- parcalandim toparlanamiyorum5
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- hurma4
- online listesi4
- sözlüğün sessiz sakin olması3
- türk tarihçilerin genellikle milliyetçi olması2
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ai ai diyen yazar3
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- edirne2
- yapay zeka moderatörü8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- pitbull sami3
- ctrlx abla11
- coco star6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- 42600 entry girmek2
- tecavüze ceza önerisi7
- uyku öncesi ritüelleri3
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- kemal kılıçdaroğlu36
- kitap okuyan erkek9
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- erkek olmanın çok zor olması5
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
entry'ler (29)
iyi mi kötü mü anlamadım ben bu duyguyu ya.
bende fazlasıyla mevcut olan bir sey. bence kötü denilebilir.
bende fazlasıyla mevcut olan bir sey. bence kötü denilebilir.
egzod, royalty.
Buraya birkaç senedir girmiyorum. Ama bunu paylaşabilecek başka yer bulamadım.
Gerçekten canım çok yanıyor sözlük. içimdeki hissi tarif etmek bile acı veriyor bana. insana çaresizlik bu kadar koyar mı ya? Sevdiğim insan acı çekiyor.. hiçbir şey gelmiyor elimden. Ölsem görmesem yemin ederim daha iyi gibi her şey. Sevdiğin insanın acı çekmesi kendi canının yanmasından bin kat daha kötü bir sey. Klişe olacak belki ama nolur sevdiklerinizi üzmeyin, birbirinizin kalbini asla kırmayın. Bunu fark ettiginizde bazen o kadar geç oluyor ki, içinizdeki her şeyi söyleseniz de eksik kalıyor sanki.
Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Hastanedeki birkaç sonuca bakmaktan başka elimden gelen hiçbir şey yok, dua edebiliyorum sadece... Nolur Allah'ım acı çekmesin ona bir şey olmasın diye. Ben onu gerçekten çok seviyorum sözlük :( ona bir şey olma ihtimali bile canımı çok yakıyor. Acı gerçekten tarif edilecek bir şey değil. Allah düşmanıma vermesin.
Umarım bu durumu atlatırız, atlatırsak editlerim ya da yeni entry girerim buraya. Dualarınız benim için çok önemli.. lütfen. Acı çekiyorum sadece yazacak başka yerim yoktu. Lütfen tekrar ona sarılabileyim :(
Gerçekten canım çok yanıyor sözlük. içimdeki hissi tarif etmek bile acı veriyor bana. insana çaresizlik bu kadar koyar mı ya? Sevdiğim insan acı çekiyor.. hiçbir şey gelmiyor elimden. Ölsem görmesem yemin ederim daha iyi gibi her şey. Sevdiğin insanın acı çekmesi kendi canının yanmasından bin kat daha kötü bir sey. Klişe olacak belki ama nolur sevdiklerinizi üzmeyin, birbirinizin kalbini asla kırmayın. Bunu fark ettiginizde bazen o kadar geç oluyor ki, içinizdeki her şeyi söyleseniz de eksik kalıyor sanki.
Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettiğimi hatırlamıyorum. Hastanedeki birkaç sonuca bakmaktan başka elimden gelen hiçbir şey yok, dua edebiliyorum sadece... Nolur Allah'ım acı çekmesin ona bir şey olmasın diye. Ben onu gerçekten çok seviyorum sözlük :( ona bir şey olma ihtimali bile canımı çok yakıyor. Acı gerçekten tarif edilecek bir şey değil. Allah düşmanıma vermesin.
Umarım bu durumu atlatırız, atlatırsak editlerim ya da yeni entry girerim buraya. Dualarınız benim için çok önemli.. lütfen. Acı çekiyorum sadece yazacak başka yerim yoktu. Lütfen tekrar ona sarılabileyim :(
Vişneli brownie.....
Çözebilen var mı gerçekten?
kesinlikle evlenirdim.
tavuk döner dururken et döner diyene samimi mi diyorsunuz? vaaaaay.
yüksek sesli bi müziğe yüksek sesle eşlik etmek.
yanında bir şey olmadan ve demli nasıl içilebiliyor anlamıyorum. üstelik bu kadar da çok seviliyor.
league of legends.
gri ve kırmızı.
ağlıyorum.
çok doğru.
farkı internete bi "başörtüsü" bir de "türban" yazarak görebilirsiniz.
ufak bir şey olması hiçbir şeyi değiştirmez. hakaret hakaret, küçümseme küçümsemedir.
farkı internete bi "başörtüsü" bir de "türban" yazarak görebilirsiniz.
ufak bir şey olması hiçbir şeyi değiştirmez. hakaret hakaret, küçümseme küçümsemedir.
üzer.
ister özgüvensiz diyin ister demek ki öylesin öyle olmasan koymazdı diyin.
üzer abi insanım ben. güzel de olsam çirkin de olsam birinin pat diye yüzüme kötü bir şey söylemesi üzer.
ister özgüvensiz diyin ister demek ki öylesin öyle olmasan koymazdı diyin.
üzer abi insanım ben. güzel de olsam çirkin de olsam birinin pat diye yüzüme kötü bir şey söylemesi üzer.
anne olmak.
huzur..
teşekkür ederimdir. neyin teşekkürüyse artık.
ne kadar herkese karşı dik durup sürekli sürekli sürekli gülümsesem de, her şeyi dalgasına da alsam, şu saatler var ya bitiriyor beni. Çok savunmasız çok çaresiz hissediyorum. böyle gözüm falan doluyor. niye diyorum bi kere de itiraf edemiyorsun her şeyi, ne hissettiğini, ne düşündüğünü, neden gizliyorsun bu kadar duygularını. çocuk musun diyorum kendime.. bomboş salak bi çocuk. büyümüş rolü yapan aptal çocuk.
ya patlayacaktır biriktiriyordur ya da onu sinirlendiren şeyin artık eskisi gibi bir önemi yoktur yani takmıyordur, onun için değersizdir.
edit: tepkiniz ne olur diye sorulmuş, onu sinirlendirecek şeyleri yapmayı bırakır ne olduğunu anlamaya çalışırım. soru sorarak ama soru sormak da zeka işi daha da sinirlendirir bilmeyen insan. benim mesela soru sorduğum çoğu insan sinirleniyor hemen ben malım galiba.
edit: tepkiniz ne olur diye sorulmuş, onu sinirlendirecek şeyleri yapmayı bırakır ne olduğunu anlamaya çalışırım. soru sorarak ama soru sormak da zeka işi daha da sinirlendirir bilmeyen insan. benim mesela soru sorduğum çoğu insan sinirleniyor hemen ben malım galiba.