bugün
H
hayrola genc9 yıl önce
bim
acilimi birlesik magazalar olan supermarketler zinciri.aciliminin birlesik islam marketleri oldugunu iddia edenler azimsanmayacak miktardadir.~annem~
H
hayrola genc9 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
H
hayrola genc9 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
H
hayrola genc10 yıl önce
lionel messi pierre gignac benzerliği
gignac koca götüyle messi'nin futbolu bıraktıktan sonraki haline benzer. ama benzer.. (img:#1112741) (img:#1112742) öz eleştiri editi: hadi gignac'ın resmini koydum da messi'nin niye koydum acaba ? tanımayan var mı adamı dünyada ?
H
hayrola genc10 yıl önce
lionel messi pierre gignac benzerliği
gignac koca götüyle messi'nin futbolu bıraktıktan sonraki haline benzer. ama benzer.. (img:#1112741) (img:#1112742) öz eleştiri editi: hadi gignac'ın resmini koydum da messi'nin niye koydum acaba ? tanımayan var mı adamı dünyada ?
H
hayrola genc10 yıl önce
lione messi pierre gignac benzerliği
H
hayrola genc10 yıl önce
lione messi pierre gignac benzerliği
H
hayrola genc10 yıl önce
kendi imkanlarıyla pişmeye başlayan makarna
haşlamak için makarnayı paketinden çıkardığımda görüp takdir ettiğim makarna tanesidir. diğerleri tembel tembel kaynamış suya atılmayı beklerken o kendi imkanlarıyla pişmeye başlamıştır. diğer makarnalara örnek olması gerekir. (img:#990629)
H
hayrola genc10 yıl önce
21 şubat 2016 dünya şike günü
(img:#980283) önce resme bakınız. birileri paraya sıkışmış ama nasıl sıkışmış.. tanım: dönen tüm dolaplara rağmen futbolu izlemeye devam edecek bizlerin coşkuyla kutladığıdır. kutlu olması 1e 1.05 veriyormuş. garanti kuponlarda değerlendirilebil… devamını gör
H
hayrola genc10 yıl önce
yaran capsler
H
hayrola genc10 yıl önce
rio grande alevisi
brezilyalı ünlü asistan koç `murtosa`dan başkası değildir. adamın adı da tipi de murtaza. tesadüf etmişken paylaşayım dedim. (img:#962777)
H
hayrola genc10 yıl önce
30940138
öyle bir zamanda öyle bir entry gireyim ki başlık ile entry numarası birbiriyle aynı olsunculuk. coşku editi: ilk denememde oldu. as bayrakları as. havalı edit: denemeyin olum olmaz. (img:#943827)
H
hayrola genc10 yıl önce
mantı yapıyor diye kendini bi halt sanan kadın
yapılan mantıyı hayvan gibi yiyen erkeğin " la çok mantı yedim " geyiğinden farksız olan kadındırç
H
hayrola genc10 yıl önce
belçika milli futbol takımı
evvela `Belçika`'yı uluslararası futbol organizasyonlarında temsil eden futbol takımıdır. 11 kez katıldıkları `dünya kupası`nda 1986'da dördüncü olmuşlardır. zaten bu yıllar belcikanın altın yıllarıdır. `avrupa kupası`nda 1980'de final oynama başa… devamını gör
H
hayrola genc11 yıl önce
arda boylarında kırmızı erik
(bkz:arda boylarında)
H
hayrola genc11 yıl önce
anarşizm
her türlü devlet biçimini ve organını reddeden, insanı vicdanından başka bir şeyle yönetilmesine karşı çıkan düşünce.
H
hayrola genc12 yıl önce
kalecilerin degaj atarken baya bi düşünceli olması
degaj atan kalecinin tam topa vurma anında yere bakıp dudağı büzüp düşüncelere dalmasıdır. ulan biz buna şimdi vuruyoruz ama yerini bulduğunu da görmedik der gibi bir ifadeye bürünürler. ya da ocağı açık unuttum galiba lan, ev yanmasa bari diyorlar a… devamını gör
H
hayrola genc12 yıl önce
uludağ sözlük en güzel kadın eli yarışması
fotoğrafların toplandığı yazarın 31'e meze adlı çalışmasıdır. güzel bir proje destekliyorum.
H
hayrola genc12 yıl önce
yaran capsler
H
hayrola genc12 yıl önce
football manager 2014
2013 yılının kasım ayında çıkacağını tahmin ettiğim oyun. yapımcıları, fm2013'den sonra büyük bir devrim yapacak diye düşünmekteyim. benzer bir devrimin yaşandığı yıl olarak; (bkz:football manager 2009) bi de acaba o zamana sözlük kalcak mı lan? ya… devamını gör
H
hayrola genc12 yıl önce
football manager 2013
2012-2013'te cikmasi planlanan football manager oyunu. sabirsizlikla beklemekteyiz.
H
hayrola genc12 yıl önce
football manager 2013
2012-2013'te cikmasi planlanan football manager oyunu. sabirsizlikla beklemekteyiz.
H
hayrola genc12 yıl önce
football manager 2013
H
hayrola genc12 yıl önce
football manager 2013
© copyright 2005 - 2026