bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- sözlük kızlarının kekleri24
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi vampir filmi4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- anın görüntüsü25
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- kuran2
- kültür2
- true'nun engelli olması6
- intihar etmek4
- okan buruk9
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- intothenirvana2
- allah11
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sarapci koala hatayi33
- fusya semsiyeli yabanci22
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- kürdistan10
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- dantelli sütyen takan erkek12
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- gary oldman2
- the crow2
- true ile tatlı sert3
- çirkin2
- galatahahahahahaha3
- günün sözü16
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- tai lung8
- annem2
- ermeni alfabesi2

acilimi birlesik magazalar olan supermarketler zinciri.aciliminin birlesik islam marketleri oldugunu iddia edenler azimsanmayacak miktardadir.~annem~

gignac koca götüyle messi'nin futbolu bıraktıktan sonraki haline benzer. ama benzer..
(img:#1112741)
(img:#1112742)
öz eleştiri editi: hadi gignac'ın resmini koydum da messi'nin niye koydum acaba ? tanımayan var mı adamı dünyada ?

gignac koca götüyle messi'nin futbolu bıraktıktan sonraki haline benzer. ama benzer..
(img:#1112741)
(img:#1112742)
öz eleştiri editi: hadi gignac'ın resmini koydum da messi'nin niye koydum acaba ? tanımayan var mı adamı dünyada ?

haşlamak için makarnayı paketinden çıkardığımda görüp takdir ettiğim makarna tanesidir. diğerleri tembel tembel kaynamış suya atılmayı beklerken o kendi imkanlarıyla pişmeye başlamıştır. diğer makarnalara örnek olması gerekir.
(img:#990629)

(img:#980283)
önce resme bakınız.
birileri paraya sıkışmış ama nasıl sıkışmış..
tanım: dönen tüm dolaplara rağmen futbolu izlemeye devam edecek bizlerin coşkuyla kutladığıdır. kutlu olması 1e 1.05 veriyormuş. garanti kuponlarda değerlendirilebil… devamını gör

brezilyalı ünlü asistan koç `murtosa`dan başkası değildir. adamın adı da tipi de murtaza. tesadüf etmişken paylaşayım dedim.
(img:#962777)

öyle bir zamanda öyle bir entry gireyim ki başlık ile entry numarası birbiriyle aynı olsunculuk.
coşku editi: ilk denememde oldu. as bayrakları as.
havalı edit: denemeyin olum olmaz.
(img:#943827)

evvela `Belçika`'yı uluslararası futbol organizasyonlarında temsil eden futbol takımıdır.
11 kez katıldıkları `dünya kupası`nda 1986'da dördüncü olmuşlardır. zaten bu yıllar belcikanın altın yıllarıdır. `avrupa kupası`nda 1980'de final oynama başa… devamını gör

her türlü devlet biçimini ve organını reddeden, insanı vicdanından başka bir şeyle yönetilmesine karşı çıkan düşünce.

degaj atan kalecinin tam topa vurma anında yere bakıp dudağı büzüp düşüncelere dalmasıdır. ulan biz buna şimdi vuruyoruz ama yerini bulduğunu da görmedik der gibi bir ifadeye bürünürler. ya da ocağı açık unuttum galiba lan, ev yanmasa bari diyorlar a… devamını gör

2013 yılının kasım ayında çıkacağını tahmin ettiğim oyun. yapımcıları, fm2013'den sonra büyük bir devrim yapacak diye düşünmekteyim.
benzer bir devrimin yaşandığı yıl olarak; (bkz:football manager 2009)
bi de acaba o zamana sözlük kalcak mı lan? ya… devamını gör