bugün

entry'ler (40)

bağlanma korkusu

bağlanma korkusu diye bir şey yoktur. sadece daha fazla insanla yatma isteği ve bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğunu bilme durumu vardır.

yarın ölsem

"varolmanın dayanılmaz hafifliği" ni aklıma getiren ucu açık bir cümle.

aşık olamamak

aşık olamamak, genele karşı bir hissizlik durumuna girmiş olmaktan kaynaklanır bazen. bi şeyler yaşamışsındır, birilerini tanımışsındır, bunlar tekerrür etmiştir ve sen çözdüğünü sanırsın. çözdüğünü sanırsın ve artık aşık olamıyorum tribine girersin. bazen trip ağır seyreder ve aşık olamıyorum demek bile bayat gelir. bazen, bu trip bir ömür sürse de bazen, kendinle ilgili daha önceki tespitlerin gibi bundan da vazgeçersin.

can yücel den unutulmayan cevaplar

bir televizyon programı...

duygu asena : nazım hikmet kartpostal şairidir.
can yücel : kart sensin, postal da sana girsin

ak parti nin istediği öğrenci modeli

umarım burhan kuzu modeli değildir. zira kendisinin sahip olduğu kulaklardan bir tek kişide daha görürsem, insan ırkına olan inancımı yitireceğim.

hamile kadının mitingde işi ne

çocuğuna yaşanası bir ülke bırakmaktır belki. ???

burhan kuzu'ya yumurtalı saldırı

"68 kuşağı memleketin başına bela olmuştur", diyen güzide politikacı burhan kuzucuğuma düzenlenen saldırıdır. bu tip eylemlerin sonunun memleket için çok çok kötü olacağı yönünde belagatta bulunmuştur kendileri. bu tip eylemlere geçit vermemek gerektiğini de eklemiş, öğrencileri falakaya yatırmayan rektör ve dekana ise ateş topu göndermiştir.

dün ntv'de izledim, acayip bozulmuş bu saldırıya. çok keyiflendim tabi...

üniversitelilerin otu boku protesto etmeleri

doğru bir önermedir. zira öğrenciler gerçekten de OTU VE BOKU protesto etmektedirler. ayrıca çok şık bir davranıştır. toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkını kullanan, düşünen, memleketle, dünyayla , kendileri ile ilgili dertleri olan ve dolayısı ile gelişime açık olan gençlerin içine girdiği eylemlilik halidir.

nefret dolu, cahil ve bağnaz kimseler çok kıskanırlar bu gençleri, çünkü kendileri hiçbir şey düşünemezler.

ümit zileli

bilgisine, birikimine, sağduğuyusuna, ilkeli tavrına uzun yıllardır duyduğum hayranlığın yanında son dönemde sabrına da hayran olduğum gazeteci. sabrına hayranım, çünkü rasim ozan kütahyalı arkadaşımıza burun buruna olmalarına rağmen halen yumruk atmamamıştır. ben şahsen çok zaman evden kalkıp, kanala gidip, kendisini hırpalama isteği duymuşumdur. da sonra üşenmişimdir...

atatürk ile uyuşturulan ülke

atatürk'ten halen ne kadar korkolduğunu farkettiren başlık. bıkmadınız, usanmadınız kardeşim be... bu milleti bu değerlerden koparamayacaksınız. istediğiniz kadar dalga geçin, istediğiniz kadar küçümseyin. ama olmayacak. eksenimiz kaymayacak...

muzo

beş yıl önce programına telefonla bağlandığımda, evde kalacağım gerçeğini en yalın şekilde ifade etmiş insandır. "senin gibi cadılar koca bulamaz kızım, demiş idi bana..." çok kafa adamdır. acayip keyiflidir programları.

halkçı kemal etro marka gömlek

adam çalışmış, kazanmış, almıştır. kime nedir? babanızın parası mı lan!!! halk edebiyatı yapıyor diye aç mı gezsin yani adam. halk etro gömlek giyemiyor da bu halkın çoğunluğu yiyecek ekmek de bulamıyor.

aşmış şarkılar

kimse bilmez...

kızlara dair bilinmesi gereken gerçekler

erkeklerin kendilerine olan bu hasmane tutumunu gördükçe elllerinde ne kadar büyük bir güç bulundurduklarını daha da iyi anladığım cinsiyettrir.

mini etekle yolda yürüyen kız

çok cesur kızdır. çok baba kızdır.

türklerin en çok devlet kuran millet olması

bana kürtlerin hiç ama hiç mi hiç hiççç devlet kuramamış olduklarını hatırlatan hadisedir. antropolojik bir karşılaştırma olarak belirteyim dedim.

kapitalizmin altın çağı

hangi çağdır bilmem ancak yaşadığımız çağ olmadığı kesin. zira içinde bulunduğumuz, kapitalizmin boku yediği çağdır.

rasim ozan kütahyalı

genç yaşına rağmen bir bok bilmeyen köşe yazarı. ters köşe adlı programda ümit zileli ile ümit hocayı dinlemek için kendisine katlandığım insan. el kol hareketleri ve bağırmak yöntemi ile kendisini dinletme ve de cehaletini gizleme çabasındadir. ancak başaramamaktadır. çünkü ölesiye cahildir. kör cahildir. nezaketin 'n'sinden siyasetin 's'sinden gazeteciliğin'g'sinden anlamayan mamafih akepe'nin tüm harflerinden çok iyi anlayan; akepe aşığı insancık. bir gazeteci mesleğini siyasi görüşleri doğrultusunda yapabilir elbette. siyasi görüş sahibi olablir. ancak ülkedeki iktidar partisini yanlışlarında dahi destekleyerek gazetecilik yapılmaz. bu yapılanın ismi ancak yancılık olabilir.

tam yapışmamış posterin gecenin bir yarısı düşmesi

ergenlik yıllarında sık sık karşılaştığım , adamı altına s. çırtan olaydır.

hobisi dedikodu olan boş vakti bol insanlar

vakti çook boş olan ve boş vakti çok olan insanlardır. onlar ki bana hobisi sözlükte bol bol başlık açıp onlara destansı entry'ler girmek olanları hatırlatmaktadırlar.
© copyright 2005 - 2026