bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar6
- nasılsınız6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- pandela43
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- devlet kim lan7
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- wednesdayin annesi8
- çok çişi gelen insan5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- azgın türbanlı10
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- sözlüğün kahve olması13
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- izlenmiş en kusursuz film8
- mmm pandela poposu kocaman5
- menekşe moru oje4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- annenin ölmesi5
- alttaki yazara aşık ol11
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- evlenmekten korkmak10
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- tai lung ile revani yemek4
- türk müsün6
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- anın görüntüsü20
- gerdek namazı10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- x in memeleri3
entry'ler (39)
Kabul Tarihi : 29/07/2013 17:01:03 olan resmi evrağım 06.08.2013 olmasına rağmen yani aradan tam 8 gün geçmiş olmasına rağmen hala yerine ulaştırılmadı. ulaştırılmadı çünkü ulaşsa bundan haberdar edilirdim. çünkü iadeli taahhütlü gönderdim. tavsiyem başka kurumlarla iş yapmanız.
Çekimi Kütahya'da yapılmakta olan film iddialı bir filme benziyor. Henüz yeni çekilmeye başlandığı için fragmanı yayınlanmadı. Oyuncuları Muhammet Raşit Ergeç, Mehmet Özpınar gibi oyunculardan oluşuyor. Adından da anlaşılacağı üzere psikolojik bir film olacak.
Dünyanın en güzel haytalısını hatay ın reyhanlı ilçesinde sanayi bölgesinde bir kahvehanede yapılır.
Hiç bir edebi değeri olmayan dergi. Kırk yılda bir çıkarılır. Güya öğrenciler tarafından yazılmıştır. Ancak öğrencilerin dergiden haberi bile yoktur. Içinde bir kaç yazı dışında diğer yazıların tümü absürttür. Daha önsözünde bile Türkçe dil bilgisi kurallarını altüst etmiştir. Hiç çıkarılmasaymış daha iyiymiş dedirtecek dergi.
Eşcinsel davranışa yol açan gen.
Tüm hoşlandığı kızlara ondan hoşlandığını söylemek.
Üniversite dedikleri özgürlük ortamı ve öğrencilerin hiçbir etki altında kalmadan fikirlerini özgürce sundukları bir ortam zannedilse de hocaların hiç bir şekilde karsit görüşü kabul etmedigi ve dersten bırakmakla tehdit ettiği agalik düzenidir. Ayrıca hocalar kurulu hükümete göre ideoloji sergilerler. Öğrenci merkezci eğitim sistemi uyduruk ve uygulanması imkansız konudur. Ayrıca hocalar kendilerinden çok bilen ogrenciyle karsilasinca tahtı sallanıyor zannıyla ogrenciyi aşağılarlar.
Ailenin yanındayken etik olmayan bir görüntüyle karşılaştığında seni çok ahlaklı sansınlar diye yüzünü ekşitip döndürmendir.
Zerdüştlük inancına göre koruyucu melek.
Osuruktan teyyare.
Mesaj kutusunda hafıza dolduğunda mesajları bir kağıda yazan kişidir.
Facebook'da Hakkari'li bir kızla bir adamın arassında geçen konuşma.
Halime annemiz onu evlatlık aldığında zayıf ve çelimsiz eşeği müthiş bir hızla ilerledi. Bu durumu yalnızca Halime annemiz farketti. Ayrıca Halime annemizin göğsünden süt yokken hz peygamberi emzirmek istediğinde göğsü müthiş bir şekilde sütle doldu. Sağ taraftan peygamberimiz emerken diğer taraftan sür kardeşi Abdullah emmiştir.
12 rebiulevvel 20 nisan pazartesi günü iki cihanın efendisi Hz Muhammed (sas) in dünyaya teşrifini ifade eder.
Öyle bir şey mümkün değil.
Tatar Ramazan, Romeo ve Jüliet, Elde Var Hayat, Zengin Avcısı...
Murat işler adlı görevlisi sayesinde çok tuttuğum otobüs şirketi. Denizli-istanbul arası seyahatte çok güzel muhabbet eden yol sıkıntısını unutturan görevlidir. En kısa zamanda kadroya alınması gerekli diye düşünülüyor.
Besin değeri yoktur.
bir çeşit karbonhidrattır. ayhali durumlarında dengeleyici olarak kullanılır.
Ardına bakmana gerek duymamanı sağlayan güvence