bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- açılım4
- adana kebap6
- devletin temeli adalettir9
- sözlükten soğuma nedenleri17
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- ben geldim kerkenezler18
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- zorunlu eğitim9
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- claudian clouds22
- velvet'in aylık geliri6
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- yeni anayasa4
- iyi parti17
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- küçük sürprizler yapmak5
- aşk3
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- simko315
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- kısır9
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- 777 diyen erkolar8
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- bir daha doğmayacak olmak4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- insan klonlama2
- beyaz tenli gotik kız3
- alttaki yazara motto ver16
- akrep burcu kini8
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- çerçeve yasa35
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- gollumun gözü yüzükte6
- amedspor14
- normal taklidi yapmak4
- saçını pembeye boyayan erkek6
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- mini etek karşıtı seküler2
entry'ler (39)
Kabul Tarihi : 29/07/2013 17:01:03 olan resmi evrağım 06.08.2013 olmasına rağmen yani aradan tam 8 gün geçmiş olmasına rağmen hala yerine ulaştırılmadı. ulaştırılmadı çünkü ulaşsa bundan haberdar edilirdim. çünkü iadeli taahhütlü gönderdim. tavsiyem başka kurumlarla iş yapmanız.
Çekimi Kütahya'da yapılmakta olan film iddialı bir filme benziyor. Henüz yeni çekilmeye başlandığı için fragmanı yayınlanmadı. Oyuncuları Muhammet Raşit Ergeç, Mehmet Özpınar gibi oyunculardan oluşuyor. Adından da anlaşılacağı üzere psikolojik bir film olacak.
Dünyanın en güzel haytalısını hatay ın reyhanlı ilçesinde sanayi bölgesinde bir kahvehanede yapılır.
Hiç bir edebi değeri olmayan dergi. Kırk yılda bir çıkarılır. Güya öğrenciler tarafından yazılmıştır. Ancak öğrencilerin dergiden haberi bile yoktur. Içinde bir kaç yazı dışında diğer yazıların tümü absürttür. Daha önsözünde bile Türkçe dil bilgisi kurallarını altüst etmiştir. Hiç çıkarılmasaymış daha iyiymiş dedirtecek dergi.
Eşcinsel davranışa yol açan gen.
Tüm hoşlandığı kızlara ondan hoşlandığını söylemek.
Üniversite dedikleri özgürlük ortamı ve öğrencilerin hiçbir etki altında kalmadan fikirlerini özgürce sundukları bir ortam zannedilse de hocaların hiç bir şekilde karsit görüşü kabul etmedigi ve dersten bırakmakla tehdit ettiği agalik düzenidir. Ayrıca hocalar kurulu hükümete göre ideoloji sergilerler. Öğrenci merkezci eğitim sistemi uyduruk ve uygulanması imkansız konudur. Ayrıca hocalar kendilerinden çok bilen ogrenciyle karsilasinca tahtı sallanıyor zannıyla ogrenciyi aşağılarlar.
Ailenin yanındayken etik olmayan bir görüntüyle karşılaştığında seni çok ahlaklı sansınlar diye yüzünü ekşitip döndürmendir.
Zerdüştlük inancına göre koruyucu melek.
Osuruktan teyyare.
Mesaj kutusunda hafıza dolduğunda mesajları bir kağıda yazan kişidir.
Facebook'da Hakkari'li bir kızla bir adamın arassında geçen konuşma.
Halime annemiz onu evlatlık aldığında zayıf ve çelimsiz eşeği müthiş bir hızla ilerledi. Bu durumu yalnızca Halime annemiz farketti. Ayrıca Halime annemizin göğsünden süt yokken hz peygamberi emzirmek istediğinde göğsü müthiş bir şekilde sütle doldu. Sağ taraftan peygamberimiz emerken diğer taraftan sür kardeşi Abdullah emmiştir.
12 rebiulevvel 20 nisan pazartesi günü iki cihanın efendisi Hz Muhammed (sas) in dünyaya teşrifini ifade eder.
Öyle bir şey mümkün değil.
Tatar Ramazan, Romeo ve Jüliet, Elde Var Hayat, Zengin Avcısı...
Murat işler adlı görevlisi sayesinde çok tuttuğum otobüs şirketi. Denizli-istanbul arası seyahatte çok güzel muhabbet eden yol sıkıntısını unutturan görevlidir. En kısa zamanda kadroya alınması gerekli diye düşünülüyor.
Besin değeri yoktur.
bir çeşit karbonhidrattır. ayhali durumlarında dengeleyici olarak kullanılır.
Ardına bakmana gerek duymamanı sağlayan güvence