H
happyangelide8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
happyangelide8 yıl önce
sözlük yazarlarının kolyeleri
Grup kolyeleri gibisi yok be... AC/DC kolyesi bulacam diye yirtinip durmustum...
H
happyangelide8 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
H
happyangelide9 yıl önce
can bozok
mahlası (bkz:no 1) olan rapçi.
H
happyangelide9 yıl önce
suriyeli düşmanlığı
yanlıştır. suriyelileri eleştirmek lazım. ~ama asla aşağılamamamız lazım~ ~asıl aşağılanması gereken onları buraya çıkar için doldurandır~
H
happyangelide9 yıl önce
fikret orman
besiktasta yoneticilik yapmıs ve baskanlıga aday olmus ve yıldırım demiroren e kaybetmis besiktas kulubune yakısacak bir baskan adayı. gerek is dunyasında ki basarıları gerek dogru kararları gerekse karizması ile besiktas kulubu baskanlıgını hak ede… devamını gör
H
happyangelide9 yıl önce
uludağ sözlük ü kapattıracağım
(bkz:zall bakar mısın canım)
H
happyangelide9 yıl önce
erkeğim ve başörtüsü takıyorum
Mümin erkek sözü. işte gerçek müslümanlık. Siyah renk tercihim.
H
happyangelide9 yıl önce
açık oylayıp favlayıp takip edip mesaj atan yazar
Resmen cinsel yazardır.
H
happyangelide9 yıl önce
sevgilisinin açık giyinmesinden zevk alan erkek
adamın dibidir. ergenler salyasını akıta akıta bakar, hayalini kurar ama evde kütürdetecek olan kendisidir..
H
happyangelide9 yıl önce
sözlük yazarlarının whatsapp durumları
mission completed.
H
happyangelide9 yıl önce
mutlu olmak için
redd in 50/50 albümündeki en sevilen ve ilk klibi çekilen parçası. 4:17 uzunluktadır... sözleri: kapiyi araladim onu gordum bir ba$kasiyla yatagimda son sozleri hala kulagimda bu ilk kez degildi dedi bana dokunup hissettigim kadini bana aitm… devamını gör
H
happyangelide9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
H
happyangelide9 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
H
happyangelide9 yıl önce
lana del rey
şahane ve karakteristik bir sese sahip şarkıcı. ayrıca çok da hoş bir kadındır.
H
happyangelide9 yıl önce
geceye efkarlı bir söz bırak
gitsem ayrılık, kalsam yalnızlık.
H
happyangelide9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
H
happyangelide9 yıl önce
yazarların telefonlarındaki kilit ekranları
(img:#908313) şöyle bir şey.
H
happyangelide9 yıl önce
suriyeliyim türklerden şikayetçiyim
(img:#1456511) Bi gidin be kardeşim yeterrrr.
H
happyangelide9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
H
happyangelide9 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
H
happyangelide9 yıl önce
buğra için kampanya
(img:#1438757) (img:#1438758) sabah sabah karşılaştığım üzücü haber daha çok yaymak için başlık açmak istedim. bir de imza kampanyası başlatmışlar imzalarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
H
happyangelide9 yıl önce
buğra için kampanya
(img:#1438757) (img:#1438758) sabah sabah karşılaştığım üzücü haber daha çok yaymak için başlık açmak istedim. bir de imza kampanyası başlatmışlar imzalarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
H
happyangelide9 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
© copyright 2005 - 2026