bugün
H
haci minnos14 yıl önce
nabar canım
taş gibi göründüğüne kanmayın, içerde kocaman bir erkek uyumakta.. herhangi bir yerde gördüğünüz taş gibi hatun size `hadi git be salak`! yerine (bkz:nabar canım) dediyse; işte o `şey`, adına tanım yazılan kadın görünümlü erkektir! -`ananı avradını… devamını gör
H
haci minnos14 yıl önce
3399399
(bkz: alın bunu burdan)
H
haci minnos14 yıl önce
tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar
H
haci minnos14 yıl önce
her zaman sevişmeye hazır olmak
7 24 hizmet vermektir. Cyborg misali, insan dışı bir kuvvetle.. Mesela sabah öğle akşam günün her saati olabilir.. ilginç bir durum..
H
haci minnos14 yıl önce
alkol almak günah olduğu için başkasına aldırmak
başkasının şeyi ile gerdeğe girmekle aynıdır.
H
haci minnos14 yıl önce
fiş isteyince yüzünü ekşiten esnaf
dolaylı yoldan da olsa insanları kazıklamanın nahoş hayaliyle yaşarken gelen fiş isteği üzerine ağzının salyası kuruyan esnaftır.
H
haci minnos14 yıl önce
utanmadan dokuzuncu nesil olmak
7.Nesillerin ilk Çıktığı zamanlarda Utanmadan 7.Nesil olmak ile Aynı olan Eylemdir. 8. Nesiller için de geçerlidir. 6 5 4 3 2 içinde tabiki.
H
haci minnos14 yıl önce
kavga sırasında yapılan blöfler
karşıdaki tarafı korkutmak için bol keseden atılan tehdit cümleleri veya yapılan agresif hareketlerdir. (bkz:kaldırma lan beni ayağa) (bkz:yakarım lan burayı)
H
haci minnos14 yıl önce
ülkü ocakları
kahvehane kültürü(!) ile toplaşan, adam dövmek için buluşulan, kesici aletler ve ateşli silahlar saklanabilen mekan bütünüdür.
H
haci minnos14 yıl önce
kelizabeth
dokuzuncu nesil yazar.
H
haci minnos14 yıl önce
hacı minnos
ön yargılarında boğulacak olan, yalaka yazar.
H
haci minnos14 yıl önce
bayramınız burak kut lu olsun
bilindiği üzre ülkemizin yakışıklı ve kızlarını tahrik eden seksimsi bir erkek sanatçısıydı burak kut. artık piyasada fazla göremiyoruz. acıdım kendisine bayramda para kazanabilmesi için bir yol buldum. bayramınız burak kut lu olsun diye program yap… devamını gör
H
haci minnos14 yıl önce
ırkçılığı kınamak için bir zenciyle sevişmek
selam. annesiz fısıldanan piç bir masalın eşiğindeyim, recm ediyorlar yokluğunu, kimsesizliğimi resmediyorlar yokluğuna... ve artık sen... sen sevgili ; ibadeti zararını karşılamayan veresiye bir duadan ibaretsin. bu anımı sizlere bu lirikleri… devamını gör
H
haci minnos14 yıl önce
küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler
söylenen sözün/kelimenin küfür olmadığı halde kişi de küfür etkisi oluşturması durumudur. `zavallı`.
H
haci minnos14 yıl önce
kemalizmi savunacağım derken sıçmak
sözde kemalistin, yaptığı salak saçma harekettir. kemalizmi savunacağım diye, birileri beğensin, gelsin `şukellalar` mantığıyla yapılan en büyük embesilliklerden biridir. atatürk ilkelerini sorsan tek seferde sayamayacak kadar mal! öküz! tiyniyetisi… devamını gör
H
haci minnos14 yıl önce
türbanlıların daha azgın olması
kadınlıklarını özgürce yaşayamamalarından dolayı varolan durumdur. özgürlükleri babası, abisi, annesi hatta mahalle baskısından dolayı kısıtlandığından bir yerde patlama yapar. Edit: la ister baskıdan ister yarraktan korunmak için, sonuçta başını ka… devamını gör
H
haci minnos14 yıl önce
küçükken pazar gecesi leğende yıkanmamış yazar
sözlükte olmaması gereken yazar. varsa da çok zengindir, leğen nedir bilmez. kaynar su ve leğenin inanılmaz buluşması. hemen 1 adım ötede gürül gürül yanan soba. ertesi gün için yapılmış ödevler.
H
haci minnos14 yıl önce
haci minnos
*ooo merhaba lütfücüm. * merhaba, merhaba ... fatoş hanımlarda burdayımış, ah merhaba efendim. Kendi kendinin başlığını açan Minnoş. ~swh~
H
haci minnos14 yıl önce
haci minnos
*ooo merhaba lütfücüm. * merhaba, merhaba ... fatoş hanımlarda burdayımış, ah merhaba efendim. Kendi kendinin başlığını açan Minnoş. ~swh~
© copyright 2005 - 2026