bugün

entry'ler (4)

toto salih

bugün itibariyle vefat etmiştir. allah mekanını cennet eylesin.

gecenin şarkısı

" Var olmak yok olmak ne farkeder ki ? "

erkin baba'dan - akrebin gözleri

jean philippe gbamin

gelecekte fransa milli takımında oynama potansiyeline sahip fakat ben arkadaşın o kadar yükselebilecek çalışkanlıkta olmadığı kanaatindeyim. bakıp göreceğiz artık.

kendi kalesine şöyle de bir güzel golü var youtube'da.

football manager 2015

en son güncellemeden sonra galatasaray ile açtım yeni bir kariyer. takımın anası ağlamış amk. yıllık 90 milyon €luk maaş gideri var. ben bunu 30 milyon €ya kadar indirdim ilk sezon sonunda. ilk sezon transfer yapamayacak kadar kötü durumdaydı takım. ben de bir tane as oynayacak iki tane de arada sakatlanan oyuncular olursa göt altına gitmeyelim diye kiralama yaptım.

taffarel bana eski topçumuz jo'yu önerince dur la bi bakalım dedim ve sezon sonuna kadar kiraladım. ilk sezon bittikten sonra 4.4 m€luk opsiyonu vardı ama almadım. maşallahı var cl'de ronaldo ile birlikte gol kralı oldu jo. kullanabilirsiniz onu sağlam. bir de ben çok oynattım çünkü burak 5 ay sakatlandı. jon flanaganı kiraladım devre arasında bir de samed yeşil'i aldım ama ikiside tek maç yapmadan götüm götüm gittiler sezon sonunda. devre arasında çöpleri yollayıp bedelsiz transferlere imkan sağladım. bakkali, nicola leali ve weiser'i bosman yasalarınca kadroma kattım. tabi bunlar sezon başında gelecek ama olsun geleceğe yatırım. neyse şimdi yoruldum daha sonra adam akıllı yazarım.
© copyright 2005 - 2026