bugün
G
gigantic13 yıl önce
kapatınca kafa sikiyormuş denen şeyler
(bkz: aspiratör)
G
gigantic14 yıl önce
vak vak ağacı
Osmanlı tarihinde Vaka-i Hayriye denen Olaya, sonuçlarının Vakvak Ağacı ile benzeşmesinden dolayı, Vaka-i Vakvakiye adı da verilmiştir.
G
gigantic14 yıl önce
öğrenci evindeki buzdolabı
canım yaa!!çok üzülüyorum lan ben buna,hep boştur,bazen yumurta bazen akşamdan kalma makarna bazen ise bu en zengin oldugu dönemlerde patetes kızartmasını bünyesinde saklar,başka görevi yoktur.bom boş oldugu günlerde bile ne hikmetse çalışır.ögrencil… devamını gör
G
gigantic14 yıl önce
öğrenci evindeki buzdolabı
canım yaa!!çok üzülüyorum lan ben buna,hep boştur,bazen yumurta bazen akşamdan kalma makarna bazen ise bu en zengin oldugu dönemlerde patetes kızartmasını bünyesinde saklar,başka görevi yoktur.bom boş oldugu günlerde bile ne hikmetse çalışır.ögrencil… devamını gör
G
gigantic15 yıl önce
danny carey
`tool`'un bateristi adam. cok guzel sololar atar uzun sarkilarin arasinda~: reflection~~: grudge~. `mike portnoy`'la karsilastirmak gereksiz.
G
gigantic15 yıl önce
aenima
96 tarihli `tool`'un 3. albumu 1 `stinkfist` 2 `eulogy` 3 `h.` 4 `useful idiot` 5 `forty-six & 2` 6 `message to harry manback` 7 `hooker with a penis` 8 `intermission` 9 `jimmy` 10 `die eier von satan` 11 `pushit` 12 `cesaro summabil… devamını gör
© copyright 2005 - 2026