bugün
- genç görünmeye çalışmak7
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- x in memeleri3
- eski eşle tekrar evlenmek4
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- 19 yaşında kızla yatmak2
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- gitme diye yalvarmak5
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- uludağ sözlüğün boşalması3
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- şarapçı bey koala birader3
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- arşivlenmesi gereken resimler3
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- 33 yaşında olmak3
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- uludede3
- genç olmanın en güzel yanı3
- deniz göktaş4
- whynot2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- içtim şarabı13
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kadir inanır22
- ilgi manyağı2
- hootsuite2
- sözlüğün kırbacı3
- coca cola2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- erkekler neden erken ölür4
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
sevdiği entry'ler
kız arkadaşını kaybetmek istemeyen liselinin beş ayda elli kilo vermesidir.
--spoiler--
Tekirdağlı Onur, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi.
Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu.
Kendi belirlediği diyet programını uyguladığını belirten Akgün, "Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek yada tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi.
Kilo verirken kimseden destek almadığının altını çizen Akgün, 130 kiloyken giydiği elbiselerini göstererek azminin zaferine dikkat çekti.
--spoiler--
--spoiler--
Tekirdağlı Onur, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi.
Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu.
Kendi belirlediği diyet programını uyguladığını belirten Akgün, "Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek yada tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi.
Kilo verirken kimseden destek almadığının altını çizen Akgün, 130 kiloyken giydiği elbiselerini göstererek azminin zaferine dikkat çekti.
--spoiler--
yok olan liselidir. şayet liselinin kilosu zaten 50'dir
bünyesinden rahat bir kız arkadaş daha çıkarmış olan liselidir.
kendini diyete ve spora verip ygs ye çalışamayan çocuktur. gerçi çalışsa ne olacak o da ayrı ya.
aferin çok iyi yapmış, çok da güzel yapmış.
aferin çok iyi yapmış, çok da güzel yapmış.
kendisi 130 kilo iken kız arkadaşı 50 kilo muydu?
o ilişki bitmiştir kıza kendini beğendirmek için 5 kilo vermekmi eğer gerçekten seviyor ise böyle sever.
kız arkadaşı için değil de kendisi için kilo verseydi daha iyiydi dediğim liselidir. yine de takdir edilesi insandır.
hem okuyup hem bu kadar spora vakit ayırması şaşırılacak bir nokta. helal olsun ne diyelim.
azimle sıçan duvarı delermiş.
haline acıdığım liselidir. kız arkadaşı daha çok sey ister ulan şimdi. açıkçası aptal demekten alıkoyamıyorum kendimi. bi türk kızı için yeani kusura bakmayın ama...
ayrılınca yeniden 50 kilo takacak liselidir. yavaş be oğlum.
git üniversite sınavına çalış desen bsktr git diyecek öğrencidir ki okumakta gözü yoktur.
bi 50 daha verip öleceğini umut ettiğim insandır.
(bkz: ergenliktendir) olur böyle vak'alar.
geriye en fazla 5 ay ömrü kalmış olan kafasız ergen.