bugün
G
geregiyok5 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
G
geregiyok6 yıl önce
mühendislerin asgari ücret alması
Hiçbir mesleğin maddi manevi itibarı kalmadı. Kendi üretmeyen,Kendi mücadelesi olmayan her ülke böyledir. Arsız, tutarsız dış politikamızı gören yatırımcılar da bir bir Türkiye pazarından çekilince tam çöktük.
G
geregiyok6 yıl önce
said nursi
üstad hazretleri.
G
geregiyok6 yıl önce
said nursi
üstad hazretleri.
G
geregiyok6 yıl önce
salsa yapan erkek
önyargılı olmamak lazım..belki de bets10 dan nba liginde gecenin bir yarısı euro bazında deli gibi para kazanmış, dolayısıyla mutluluğundan evde manic bir ruh haline bürünmüş ve dans etmektedir, gece yarısı neden salsa yapıyordur, umrunda değildir. y… devamını gör
G
geregiyok6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
geregiyok6 yıl önce
kastamonu kır pidesi
olsa da yesek denilen ancak bulunulan şehirde bir tane bile satıcısı bulunamayan tesettürlü ~kapalı~ pide. (img:#2019010)
G
geregiyok6 yıl önce
kokusu burnunuza gelen fotoğraflar
1993 yılının Aralık ayı. Günlerden çarşamba. Ders hayat bilgisi. Dışarısı yağmurlu, sınıfın içi çok sıcak. En arkada oturuyorsun. Kafanı gocuklara gömmüşsün. Önünde defter, Atlas marka uçlu kalem burnunda bunun kokusu: (img:#2018078)
G
geregiyok6 yıl önce
kocanız sizi aldatırsa ne yapardınız sorusu
Tüm Dünya Kaınlarına sormuşlar. Kocanız Sizi Aldatırsa ne yaparsınız? Ülkelere göre Alınan en popüler 6 cevaplar. italyan Kadını: Kocamı öldürürüm....! ispanyol Kadın: Kocamıda Sevgilisini de öldürürüm...! Alman Kadını: Kendimi öldürürüm...! A… devamını gör
G
geregiyok6 yıl önce
lağımcılar
kale kuşatmalarında tünel kazan ve fitil döşeyen sınıftır. ayrıca köprü inşası işine de bu ocak bakıyordu.
G
geregiyok6 yıl önce
pir ali kaya
uludağ üni. /iibf/ çeko bölümü öğretim görevlisi (olmaz olaydı) . her ders mutlaka birini rencide eder, kendini sürekli över. diksiyon sıfır. siz ne kadar kassanız da dersinden geçmek şans işi. kendini ıspatlamaya ve zor hoca imajı vermeye çalışan bi… devamını gör
G
geregiyok6 yıl önce
antalya
özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.
G
geregiyok6 yıl önce
14 nisan 2020 ilk kez taze fasulye yapışım
Biraz hamaratlığım tuttu hanıma bugün yemeği ben yapayım dedim. Oda sevindi ve şaşırdı tabi gariban. 5 senedir hiç yaptığını görmedim çok ilginç olacak dedi. Bende o gazla tencereye biraz sıvı yağ, kızarınca biber ve soğan ekleyerek başladım işe. Hem… devamını gör
G
geregiyok6 yıl önce
herkes nickine yakışanı yapsın
Nicke gore bir seyler yapmaktir. (img:#1252180)
G
geregiyok6 yıl önce
askerde 220 askerin yattığı koğuş kokusu
ktm koğuşu kokusudur. anlatılmaz yaşanır. kolombiya malı bile böyle kafa yapmaz.
G
geregiyok7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
G
geregiyok7 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
G
geregiyok7 yıl önce
antalya
özellikle alman ve rus turistlerin gözdesi ve tabii ki bizim yağız anadolu delikanlılarının da ortamda cirit attığı, Türkiye'nin turizm başkenti.
G
geregiyok7 yıl önce
orta doğu teknik üniversitesi
`ankara`'da bulunan güzide üniversitemiz.
G
geregiyok7 yıl önce
the swing
rokoko'nun en temel özelliklerini yansıtan bu resmin başlığının açılmamış olması utanç vericidir. (img:#1860129) Resimde salıncakta sallanan genç kadın en dikkat çekici objedir. Neşe içinde savrulan salıncakta oturmuş olan kadının yanı sıra resimd… devamını gör
G
geregiyok7 yıl önce
tsm dinleyen raki icen kiz
Kafa arkadastir. Tamam sahsen los isikta bach dinliyor olabilirim ama gerektiginde kadehi de masaya vururuz.
G
geregiyok7 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
G
geregiyok7 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
G
geregiyok7 yıl önce
çocukken zihindeki allah figürü
ak sakallı büyük bir ışıktı o kadar parlaktı ki göremiyordum.
© copyright 2005 - 2026