bugün
bugünün iyileri

gocu

bu çakalın elinden gammazlığı alın. işine geldiği gibi gammazlığı kullanıyor. benden söylemesi.

true nickli namussuz yazar

kendini casanova zanneden vizyonsuz meriç.

sözlük sapıkları

Yine mesaiye başlamışlar gibi görünüyor. Bunları tespit edip engellemek çok da zor olmasa gerek.

kiraz cicegi kolonyasi

O ünlemleri neden bu kadar hor kullandın anlamadım ama Hem deliye alkış tutup hem kendi reklamını yapıyorsun şovu bırak bence artık.

türk kızı

görsel

Üfffff mükemmel. Nervio bir tişört olsa bu olurduhssh.

Hemen almalıyız kıızzz.

kiraz cicegi kolonyasi

Deli gelse de arkasına takılsak diye bekleyenler varmış. Neyi beğendiniz ne malzemesinden ne ittifakından bahsediyorsunuz? Birilerine beyinsizce sövülmesinden duyduğunuz bu zevk ve heyecan bana sessiz kalınamayacak kadar aşağılık göründü. Yazık.

flört

görsel

uzun adam

Kangal suratlı moruğun teki.
Aldığı nefes zarar.

kiraz cicegi kolonyasi

neden şu an vaaz dinliyoruz durduk yere?

kiraz cicegi kolonyasi

Yorgun mermi benim için yeterli kriterlere sahiptir. Zaten opera'da gerekli olanları esprili bir şekilde dile getirmiş.
Özetle; izmirbeyfendisi sizi okumadım ama bence haksızsınız ya. Ünlemli münlemli yazıp boş muhabbet kasıyor gibi görünüyor. Üşenmezsem okurum.

türbanlı azgınlığı

Sapık olduğunu hepimiz birden söylesek rahatlayacak mısın? ne olsun istiyorsun? Başsapık mı olmak istiyorsun? Dünyadaki bütün sapıklara hükmeden o eşsiz sapık olmak mı istiyorsun? Küfür mü edelim istiyorsun sana? Senin amacını yolunu yordamını bu çabanı o yoldan hiç sapmamanı hiç anlamadım doğrusu.

gocu

Kendisi dün true ile yaşadığı olaydan ötürü sanırım taraf tuttuğumu sanmış.
Ama ben şemsiyeli kimseye şemsiye açmam, kırbacım herkesi yakar.
Gammazlığı en tehlikeli kullanan yazar olduğu halde insanları manipüle etmek için "gammazlar şöyle, gammazlar böyle" başlıkları açıyor. Ama düğmeyi nedense kendi kankacılık lobisi ve keyfine göre kullanan da yine kendisi.
Sözlüğün "true" soytarısı nasıl kendini kral sanıyorsa, bu ihtiyar da aynı modda takılıyor: "Ben çaylak ettim, ben silik ettim".
Evet koskoca yönetim seninle harekete geçiyor ahahaha.

anın görüntüsü

görsel

Dondurma yiyip 11 gün üzerine yapacağım izni düşlüyorum. yaşamak bu be.

sözlük sapıkları

Bik bik ve Nervio'ya katılıyorum.

yazarların beğendiği kadın tipleri

zevklerimin ruh sağlığı kısmını ayrıca konuşuruz.
(bkz: anne sexton)

görsel

ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan

narinlikle alakası yok. götüm şehirli.

ellerim bos gonlum hos

cinlerin kendisinden korunmak için ayetel kürsi okuduğuna inandığım yazar.
© copyright 1.44 2005 - 2026