bugün

sevdiği entry'ler

kaos merdiven midir sorunsalı

Kaos tavuktur, evet...

sözlük yazarlarının itirafları

Nefret ediyorum. Rol yaptığım her şeyden ve özellikle kendimden. Bunalıyorum.

adres ver ulan

Klasik sosyal medya kabadayılık repliğidir.
Böyle Adres verince, giden oldu mu acaba?

barış alperin galatasaray alışkanlıkları

Aslinda iyi futbolcu ama mesleki ahlaki yerlerde surunuyor...

On milyonlarca para kazaniyorsun ama kendimi nasil gelistiririm, avrupa'ya nasil transfer olabilirim diye dusunecegine, sahada hep sahtekarlik pesindesin.

40 yasindaki ronaldo'yu ornek alsaniza. Adamin milyarlarca dolarlik serveti var ama kendisi, 2026 dunya kupasinda nasil oynayabilirimin derdinde.

Aferin baris aferin. Arif erdem gibi abilerini ornek almaya devam et sen...

real madrid bayern münih fenerbahçe

Ortak özellikleri aburun tuttuğu takım olan gsye 6 gol birden saplamış olmaları.

eeerector

erector'un hemşehrilerinin erector'u telaffuzu.

ismet cennet vatanda

Hayırlısı ile yakında ilm güneşi mübârek. Yunandan gelin bak bulgar kapısı sıkışık. Söylemedi deme...

aç aç abırı aç

Gsye çaktıkları her maç sonrası yaptığım eylem. Hemen ekşide ve burada abırın profiline giriyorum eğlenmek için ama o da ne abır genelde entryleri silip uzamış oluyor. Lütfen kaçma biraz taşak geçelim. Parası neyse veririz gitme sana muntacız böyle günlerde. Ahahaja.

27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı

“Muslera diye bir oyuncu var. Ben bu kadar çirkef bir oyuncu görmedim! Gol sevinci yaşayan oyuncumuza tekme atmak nedir! Baktım bir de Türkiyede fair play ödülü almış. Türk futbolseverler tiyatro izliyor Türkiye’de.”

Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen.

https://x.com/FFTVofficia...tatus/1828542189808566464

g'a d d'a r

kudurtucu bir özelliği olan yazar.

severiz.

türkiye de çoğu kişinin gerçeği görememesi

Gerçekten dikkat ediyorum bizim ülkemizde insanların çoğu gerçeği göremiyor hep bir konuda eleştiri getiriyorlar ve eleştirileri asla objektif değil sadece bir taraftan bakılıyor eşlerine gelmeyenler ise diğer taraftan bakılıyor yani ya beyaz ya da siyah tutan insanları görüyoruz...

Ülke neden bu durumda her kafadan bir ses çıkıyor neden . Neden barınma sorun var genel resme bakmak iyi analiz etmek yerine önce ev sahibi suçlanıyor sonra işine gelmeyen devleti suçluyor kiracıyı suçluyor bakın suçlu bulmak çok zor bir şey değil Allah insana akıl vermiş biraz daha dolu ve cesaretli davranırsanız gerçi itiraf edebilirsiniz...

Büyük şehirlerde barınma sıkıntısı var bunun sebebi belli yani ve bu durum geliyorum dedi bir yerden senin kendi lafı uzun bile kontrolsüzce artarken dışarıdan göç aldım dünyadaki bütün yurdundan memnun olmayan insan Türkiye'ye dolmuş vaziyette...

Ayrıca kontrolsüz bir şekilde bir sürü insan varlıklı oldu bunların ikinci üçüncü evleri var burada ya kendileri ya da medresleri kalıyor veyahut iş kolları değişti internet üzerinden para kazanmak kolaylaştı kendi kim cinsel kimliklerini kullanıp da para kazananlar kolayca ev bulabiliyor böylelikle 1980'lerin 90'ların hatta 2000'li yılların başında olduğu gibi sıradan çalışan insan barınamıyor bile işte neyin değiştiğini dikkat edin birilerini suçlamadan önce...

Devir değişti gözdeniz hassas terazi gibi incelerse bunu görecek siyasal iktidarda bunu kabul etti politikaların sonucunda şu anda sıkıntı yaşıyoruz sebep belli sonuç belli bizim insanımız ne yazık ki gerçeği göremiyor gerçekleri yüzünü kapatıp hep karşıdaki kişiye kendi fikrini empoze ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Bunu televizyondaki ünlülerden tut hükümet başkanına sanatçıdan tut öğretmene hatta Üsküdar'da ki kürtaj dedeye kadar herkes yapıyor...

son yıllarda ölen ünlüler

Sayıları gerçekten fazladır bundan 25 sene önceye gittiğimizde o kadar çok yoktu son 25 sene içerisinde ölen insanlara baktığımızda gerçekten korkutucu eski başbakanlar cumhurbaşkanları aktörler çok kişi vefat etti düşünsenize ülkenin 7'den 70'i herkesin tanıdığı Levent Kırca Tarık Akan Münir Özkul Zeki Alasya gibi oyuncular vefat etti. Trafik kazasında ölen ünlüler... Gerçekten ölen ölene ama insanın doğasında ölümü kabullenme var özellikle kalanlar için ünlülük meselesine gelince o kadar çok ünlü var ki artık kimse öğlen ünlüye çok bakmıyor nasıl ölmüş diye çok fazla sorgulamıyor çünkü ortada çok fazla ünlü var.

yetersiz abıra hitap şekilleri

yetersiz abır

yamışık abır

leblebi tozunu toz beziyle yiyen abır

herhangi bir abır

asansörde inecek var diye bağıran abır

dış basında ses getiremeyen abır

yok denecek kadar az abır

05 ucu olup da vermeyen abır

yükleme kim? diye sorunca valla ben değilim! diyen abır

kâbe'de kıbleyi soran abır

iki katının bir fazlası yine abur eden abır

cinayet mahallinde salça ekmek yiyen abır...

herkesin gözü önünde demir sopa ile dövülen kadın

Ayırmak isteyen kişilerin başına gelmeyen kalmıyor. Bazen çift birlik olup, bu sefer de ayırmak isteyene dalıyor.

Herşeye rağmen, bir kadına el kaldıran kişinin insanlığından süphe duymak lazim.
Yaptırımların agirlastirilmasi gerekli. Duyarsizligimiz aldı başını gidiyor.

izmirin yanmasına sevinen arap

--spoiler--
Arapça'da bazı kelimeler başka anlamlara geliyor diyebilir birisi. Ben demem.
--spoiler--

izmirliler bunu daha çok yapıyor. her kelimeye başka bir isim takıyorlar.
© copyright 2005 - 2026