bugün
- sırrı süreyya önder8
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz21
- simko37
- sarapci koala79
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı9
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- s'i l v'e r m'i s t12
- fenerbahçe25
- nasıl yakışıklı olunur5
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- mehmet okuyan4
- türk seküler devrimi11
- kürtler8
- hem bipolar hem ikizler olmak3
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi13
- gocu31
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı5
- mustafa kemal atatürk9
- horoz eti2
- şiveli konuşandan nefret etmek4
- enayi burcu yazarlar2
- burçlara inanan erkek2
- bir oturuşta 7 tane leyla yemek2
- mesajlaşırken sırıtan erkek2
- arkadaşlar ben artık ayıyım4
- karım ayaklarımı yıkamaya mecburdur2
- adil ve eşit bir ekonomik düzen nasıl kurulur3
- fiat ın en iyi arabası8
- nasıl zengin olunur3
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- erkekler evleneceği kadını nasıl seçer2
- sokakta hiç tanımadığı adamın kulağını çekmek3
- tomris uyar'a ikinci yeninin yengesi diyen tip4
- salih mirzabeyoğlu6
- paraya onem vermemek6
- helal olsa faize para koyar mısınız3
- canımın yengen çekmesi3
- insanların zombileştiği bi gelecekte yaşamak3
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması5
- arkadaşlar sözlük kapanıyor3
- azerbaycan a yerleşmek6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- bu koyden olsam ne olacak20
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz7
- gömü bulmak8
- maltepe içen kadın5
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
sevdiği entry'ler
Kaos tavuktur, evet...
Nefret ediyorum. Rol yaptığım her şeyden ve özellikle kendimden. Bunalıyorum.
Klasik sosyal medya kabadayılık repliğidir.
Böyle Adres verince, giden oldu mu acaba?
Böyle Adres verince, giden oldu mu acaba?
Aslinda iyi futbolcu ama mesleki ahlaki yerlerde surunuyor...
On milyonlarca para kazaniyorsun ama kendimi nasil gelistiririm, avrupa'ya nasil transfer olabilirim diye dusunecegine, sahada hep sahtekarlik pesindesin.
40 yasindaki ronaldo'yu ornek alsaniza. Adamin milyarlarca dolarlik serveti var ama kendisi, 2026 dunya kupasinda nasil oynayabilirimin derdinde.
Aferin baris aferin. Arif erdem gibi abilerini ornek almaya devam et sen...
On milyonlarca para kazaniyorsun ama kendimi nasil gelistiririm, avrupa'ya nasil transfer olabilirim diye dusunecegine, sahada hep sahtekarlik pesindesin.
40 yasindaki ronaldo'yu ornek alsaniza. Adamin milyarlarca dolarlik serveti var ama kendisi, 2026 dunya kupasinda nasil oynayabilirimin derdinde.
Aferin baris aferin. Arif erdem gibi abilerini ornek almaya devam et sen...
Ortak özellikleri aburun tuttuğu takım olan gsye 6 gol birden saplamış olmaları.
erector'un hemşehrilerinin erector'u telaffuzu.
Hayırlısı ile yakında ilm güneşi mübârek. Yunandan gelin bak bulgar kapısı sıkışık. Söylemedi deme...
Gsye çaktıkları her maç sonrası yaptığım eylem. Hemen ekşide ve burada abırın profiline giriyorum eğlenmek için ama o da ne abır genelde entryleri silip uzamış oluyor. Lütfen kaçma biraz taşak geçelim. Parası neyse veririz gitme sana muntacız böyle günlerde. Ahahaja.
“Muslera diye bir oyuncu var. Ben bu kadar çirkef bir oyuncu görmedim! Gol sevinci yaşayan oyuncumuza tekme atmak nedir! Baktım bir de Türkiyede fair play ödülü almış. Türk futbolseverler tiyatro izliyor Türkiye’de.”
Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen.
https://x.com/FFTVofficia...tatus/1828542189808566464
Young Boys Teknik Direktörü Patrick Rahmen.
https://x.com/FFTVofficia...tatus/1828542189808566464
kudurtucu bir özelliği olan yazar.
severiz.
severiz.
Gerçekten dikkat ediyorum bizim ülkemizde insanların çoğu gerçeği göremiyor hep bir konuda eleştiri getiriyorlar ve eleştirileri asla objektif değil sadece bir taraftan bakılıyor eşlerine gelmeyenler ise diğer taraftan bakılıyor yani ya beyaz ya da siyah tutan insanları görüyoruz...
Ülke neden bu durumda her kafadan bir ses çıkıyor neden . Neden barınma sorun var genel resme bakmak iyi analiz etmek yerine önce ev sahibi suçlanıyor sonra işine gelmeyen devleti suçluyor kiracıyı suçluyor bakın suçlu bulmak çok zor bir şey değil Allah insana akıl vermiş biraz daha dolu ve cesaretli davranırsanız gerçi itiraf edebilirsiniz...
Büyük şehirlerde barınma sıkıntısı var bunun sebebi belli yani ve bu durum geliyorum dedi bir yerden senin kendi lafı uzun bile kontrolsüzce artarken dışarıdan göç aldım dünyadaki bütün yurdundan memnun olmayan insan Türkiye'ye dolmuş vaziyette...
Ayrıca kontrolsüz bir şekilde bir sürü insan varlıklı oldu bunların ikinci üçüncü evleri var burada ya kendileri ya da medresleri kalıyor veyahut iş kolları değişti internet üzerinden para kazanmak kolaylaştı kendi kim cinsel kimliklerini kullanıp da para kazananlar kolayca ev bulabiliyor böylelikle 1980'lerin 90'ların hatta 2000'li yılların başında olduğu gibi sıradan çalışan insan barınamıyor bile işte neyin değiştiğini dikkat edin birilerini suçlamadan önce...
Devir değişti gözdeniz hassas terazi gibi incelerse bunu görecek siyasal iktidarda bunu kabul etti politikaların sonucunda şu anda sıkıntı yaşıyoruz sebep belli sonuç belli bizim insanımız ne yazık ki gerçeği göremiyor gerçekleri yüzünü kapatıp hep karşıdaki kişiye kendi fikrini empoze ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Bunu televizyondaki ünlülerden tut hükümet başkanına sanatçıdan tut öğretmene hatta Üsküdar'da ki kürtaj dedeye kadar herkes yapıyor...
Ülke neden bu durumda her kafadan bir ses çıkıyor neden . Neden barınma sorun var genel resme bakmak iyi analiz etmek yerine önce ev sahibi suçlanıyor sonra işine gelmeyen devleti suçluyor kiracıyı suçluyor bakın suçlu bulmak çok zor bir şey değil Allah insana akıl vermiş biraz daha dolu ve cesaretli davranırsanız gerçi itiraf edebilirsiniz...
Büyük şehirlerde barınma sıkıntısı var bunun sebebi belli yani ve bu durum geliyorum dedi bir yerden senin kendi lafı uzun bile kontrolsüzce artarken dışarıdan göç aldım dünyadaki bütün yurdundan memnun olmayan insan Türkiye'ye dolmuş vaziyette...
Ayrıca kontrolsüz bir şekilde bir sürü insan varlıklı oldu bunların ikinci üçüncü evleri var burada ya kendileri ya da medresleri kalıyor veyahut iş kolları değişti internet üzerinden para kazanmak kolaylaştı kendi kim cinsel kimliklerini kullanıp da para kazananlar kolayca ev bulabiliyor böylelikle 1980'lerin 90'ların hatta 2000'li yılların başında olduğu gibi sıradan çalışan insan barınamıyor bile işte neyin değiştiğini dikkat edin birilerini suçlamadan önce...
Devir değişti gözdeniz hassas terazi gibi incelerse bunu görecek siyasal iktidarda bunu kabul etti politikaların sonucunda şu anda sıkıntı yaşıyoruz sebep belli sonuç belli bizim insanımız ne yazık ki gerçeği göremiyor gerçekleri yüzünü kapatıp hep karşıdaki kişiye kendi fikrini empoze ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Bunu televizyondaki ünlülerden tut hükümet başkanına sanatçıdan tut öğretmene hatta Üsküdar'da ki kürtaj dedeye kadar herkes yapıyor...
Sayıları gerçekten fazladır bundan 25 sene önceye gittiğimizde o kadar çok yoktu son 25 sene içerisinde ölen insanlara baktığımızda gerçekten korkutucu eski başbakanlar cumhurbaşkanları aktörler çok kişi vefat etti düşünsenize ülkenin 7'den 70'i herkesin tanıdığı Levent Kırca Tarık Akan Münir Özkul Zeki Alasya gibi oyuncular vefat etti. Trafik kazasında ölen ünlüler... Gerçekten ölen ölene ama insanın doğasında ölümü kabullenme var özellikle kalanlar için ünlülük meselesine gelince o kadar çok ünlü var ki artık kimse öğlen ünlüye çok bakmıyor nasıl ölmüş diye çok fazla sorgulamıyor çünkü ortada çok fazla ünlü var.
yetersiz abır
yamışık abır
leblebi tozunu toz beziyle yiyen abır
herhangi bir abır
asansörde inecek var diye bağıran abır
dış basında ses getiremeyen abır
yok denecek kadar az abır
05 ucu olup da vermeyen abır
yükleme kim? diye sorunca valla ben değilim! diyen abır
kâbe'de kıbleyi soran abır
iki katının bir fazlası yine abur eden abır
cinayet mahallinde salça ekmek yiyen abır...
yamışık abır
leblebi tozunu toz beziyle yiyen abır
herhangi bir abır
asansörde inecek var diye bağıran abır
dış basında ses getiremeyen abır
yok denecek kadar az abır
05 ucu olup da vermeyen abır
yükleme kim? diye sorunca valla ben değilim! diyen abır
kâbe'de kıbleyi soran abır
iki katının bir fazlası yine abur eden abır
cinayet mahallinde salça ekmek yiyen abır...
Ayırmak isteyen kişilerin başına gelmeyen kalmıyor. Bazen çift birlik olup, bu sefer de ayırmak isteyene dalıyor.
Herşeye rağmen, bir kadına el kaldıran kişinin insanlığından süphe duymak lazim.
Yaptırımların agirlastirilmasi gerekli. Duyarsizligimiz aldı başını gidiyor.
Herşeye rağmen, bir kadına el kaldıran kişinin insanlığından süphe duymak lazim.
Yaptırımların agirlastirilmasi gerekli. Duyarsizligimiz aldı başını gidiyor.