bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (251)
haziranda ölmek zor!
türkiye de yapılmış gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebileceğim tek dizi. teşekkürler çağan ırmak.
ilk dersine girişimde "devlet" size neyi çağırıştırıyor diye sormuştu. aklınıza ilk ne geliyor? tüm amfi siyasal, hukuksal terimlerle onu etkilemeye çalışmıştı. üniversitenin ilk günleri tabi herkes de bir heyecan. bana yöneldi ne geliyor aklına dedi ben de "baskı" dedim. gözlerini bana yoğunlaştırdı. anaşiklik hoşuna gitmişti sanırım. böyle bir anım var işte ilker kılıçla paylaşmak istedim.. iyi adamdır vesselam.
tam diyosun ki gerçekten benim gibi düşünen adamlar var bu dünyada. gerçekten yapmak istedikleri olan insanlar var. kafaları çalışan adamlar var diyosun ya. görüyolar, yaşıyolar, farklılar diğerlerinden. tam yakın hissediyosun; eksik parçaları olsa da bizdenler işte diyosun.. ama lanet olası sistem içinde kayboluyolar. her zaman ki gibi. yapılmış en iyi işlerden olan leyla ile mecnun bile finalsiz kaybolduysa sistemin içinde, reyting canavarlarına yem olduysa mutlu ol yetere şaşırmamak lazım. çok yazık... biz her zaman bekleriz... her zaman yarım kalmaya alıştık zaten. bir gün o yarımları öyle bir tamamlayacağız ki.. sistemin içine sıçmayı büyük bir umutla ve istekle bekliyoruz... mecnunun leylasına kavuşacağı ve mutluluktan canın öleceği günü göreceğiz canikolar..
interstellar filminden çıktıktan sonra fazlasıyla gerçekleşmesini istemiş olduğum şeydir. ölmeden önce yapmak istediklerim arasındadır.
sabah burun tıkanıklığı ile uyanmam.
interstellar filminden çıktıktan sonra fazlasıyla gerçekleşmesini istemiş olduğum şeydir. ölmeden önce yapmak istediklerim arasındadır.
şu an elimde olan "sultanı öldürmek" kitabının yazarıdır. bunu tercih ederek ahmet ümitle tanıştım. tarihle yoğrulmakla birlikte cinayet çözmeye çalışmaktayım. abartılacak bir dili ve üslubu bulunmamakla birlikte birçok türk yazardan başarılıdır. pek çok eseri mevcuttur. sıklıkla kitap yazması ne kadar doğrudur? fazla romana sahip olmak iyi bir yazar olmakla eş değer midir? bilemiyorum. ama i iki üç ayda bir kitap yazan pek çok türk yazara göre oldukça iyi bir yerdedir ahmet ümit.
yaklaşık 400ünü izlemiş olduğum iyi filmler listesidir.
albert camus-yabancı
"anasına bak kızını al"atasözünün evrim geçirmiş halidir.
james cameron imzası taşıyan müthiş film.
fenerbahçede oynarken gıcık olduğum; ancak gittikten sonra sempatik gelmeye başlayan brezilyalı futbolcudur.
hiçbir zaman yapamadığım eylem. allahım o telefon o kadar sır dolu ki. içinde ne olduğunu inanılmaz merak ediyorum. belki bir gün işte.
sahip olduğum en güzel hobilerdendir.
akla vizontele tuuba yı getirir.
boktan bir durumdur. her sohbette saç baş girişmek isteyebilirisiniz. fakat üstesinden gelinebilmektedir. sizlere tavsiyem bir anlaşma yapın tayyip hakkında hiç konuşmayın. bu şekilde daha mutlu bir arkadaşlığınız olur.
hey guys, ı gonna bed.