bugün
- aslan burcu18
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- insanlardan soğumak8
- aldığınız en güzel iltifat27
- her gün içmek istemek9
- gecenin şarkısı12
- anın görüntüsü34
- hayvanlarla konuşmak10
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- emdi dolar yardırur11
- bireysel silahlanma9
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16
- klarnet calan sarapci koala 612
- sevildiğini anlamayan erkek26
- avrupa seks şampiyonası15
- mehmet şimşek halkbank'ı dolandırmaya çalışıyordu21
- istanbul13
- queen ravenna'nın değişimi12
- sözlüğün artık sarmaması8
- başıboş köpek sorunu8
- arkadaşlar bir isteği olan var mı ben gidiyorum9
- sabah cik cik öten kuş9
- kılıçdaroğluna değil millet akpye karşı oy verdi8
- ilk buluşmaya bacak dekoltesiyle gelen erkek12
- chp'nin başına kim gelirse oy verirsiniz10
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi14
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri31
- ah gitmez olaydım avrupa'ya diyen gurbetçi14
- uludağ sözlük 2023 göt güzeli12
- arkadaşlar ben sapık mıyım9
- karton toplayan gebeş manda11
- üstteki yazar hangi partiye oy atıyor tahmin et9
- zalbert ramstein9
- true benimle evlenir misin19
- true yi evlendiriyoruz9
- klitoris orgazmı9
- arkadaşlar sizce çaylak olayım mı12
- cehennemde en şiddetli azap ressamlaradır19
- nicki güzel olan yazarlar12
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu24
- mehmet barlas39
- uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke28
- denizin dalgalanmasının sebebi9
- kelleri rahatlatacak cümleler15
- düşün ki o bunu okuyor14
- hayat kalitesini arttıran şeyler15
- kadına şiddet uygulayan adamı tekme tokat dövmek12
- erdoğan'a oy verdim ben itim diyen adam14
- günümüz ilişkileri12

entry'ler (251)
haziranda ölmek zor!
türkiye de yapılmış gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebileceğim tek dizi. teşekkürler çağan ırmak.
ilk dersine girişimde "devlet" size neyi çağırıştırıyor diye sormuştu. aklınıza ilk ne geliyor? tüm amfi siyasal, hukuksal terimlerle onu etkilemeye çalışmıştı. üniversitenin ilk günleri tabi herkes de bir heyecan. bana yöneldi ne geliyor aklına dedi ben de "baskı" dedim. gözlerini bana yoğunlaştırdı. anaşiklik hoşuna gitmişti sanırım. böyle bir anım var işte ilker kılıçla paylaşmak istedim.. iyi adamdır vesselam.
tam diyosun ki gerçekten benim gibi düşünen adamlar var bu dünyada. gerçekten yapmak istedikleri olan insanlar var. kafaları çalışan adamlar var diyosun ya. görüyolar, yaşıyolar, farklılar diğerlerinden. tam yakın hissediyosun; eksik parçaları olsa da bizdenler işte diyosun.. ama lanet olası sistem içinde kayboluyolar. her zaman ki gibi. yapılmış en iyi işlerden olan leyla ile mecnun bile finalsiz kaybolduysa sistemin içinde, reyting canavarlarına yem olduysa mutlu ol yetere şaşırmamak lazım. çok yazık... biz her zaman bekleriz... her zaman yarım kalmaya alıştık zaten. bir gün o yarımları öyle bir tamamlayacağız ki.. sistemin içine sıçmayı büyük bir umutla ve istekle bekliyoruz... mecnunun leylasına kavuşacağı ve mutluluktan canın öleceği günü göreceğiz canikolar..
interstellar filminden çıktıktan sonra fazlasıyla gerçekleşmesini istemiş olduğum şeydir. ölmeden önce yapmak istediklerim arasındadır.
sabah burun tıkanıklığı ile uyanmam.
interstellar filminden çıktıktan sonra fazlasıyla gerçekleşmesini istemiş olduğum şeydir. ölmeden önce yapmak istediklerim arasındadır.
şu an elimde olan "sultanı öldürmek" kitabının yazarıdır. bunu tercih ederek ahmet ümitle tanıştım. tarihle yoğrulmakla birlikte cinayet çözmeye çalışmaktayım. abartılacak bir dili ve üslubu bulunmamakla birlikte birçok türk yazardan başarılıdır. pek çok eseri mevcuttur. sıklıkla kitap yazması ne kadar doğrudur? fazla romana sahip olmak iyi bir yazar olmakla eş değer midir? bilemiyorum. ama i iki üç ayda bir kitap yazan pek çok türk yazara göre oldukça iyi bir yerdedir ahmet ümit.
yaklaşık 400ünü izlemiş olduğum iyi filmler listesidir.
albert camus-yabancı
"anasına bak kızını al"atasözünün evrim geçirmiş halidir.
james cameron imzası taşıyan müthiş film.
fenerbahçede oynarken gıcık olduğum; ancak gittikten sonra sempatik gelmeye başlayan brezilyalı futbolcudur.
hiçbir zaman yapamadığım eylem. allahım o telefon o kadar sır dolu ki. içinde ne olduğunu inanılmaz merak ediyorum. belki bir gün işte.
sahip olduğum en güzel hobilerdendir.
akla vizontele tuuba yı getirir.
boktan bir durumdur. her sohbette saç baş girişmek isteyebilirisiniz. fakat üstesinden gelinebilmektedir. sizlere tavsiyem bir anlaşma yapın tayyip hakkında hiç konuşmayın. bu şekilde daha mutlu bir arkadaşlığınız olur.
hey guys, ı gonna bed.