bugün

sevdiği entry'ler

kendini yakışıklı sanan salak türk erkeği

anasının teyzesinin halasının danasının felan gazına fazla gelmiş ve biraz orta ya da üstünde boyu varsa, kendini öyle sanan yurdum garibanıdır. her 10 erkekten 9,5 kadarı bu gruba girer. lan bir uzayın gidin işinize. diğerlerinden farkınız ne ki, böyle bi vehme kapılıp, ondan sonra türk kızlarını anlamak zor edebiyatları parçalıyosunuz.

siz kimsiniz ya? kendinizi ne sanıyosunuz?

ırkçı faşist köpekler

(bkz: şu hevaliusa bir öşek verin)
(bkz: wara wara guri keri kummaney azadi loo)

burçlara göre insanları gruplandırmak

insanları birbirinden çok farklı sanan gerzeklerin karşı çıktığı bilim. Herkes bir farklı bir farklı sorma. Kaldı ki dünyada sadece 12 karakter var demiyor astroloji. Bunun ay burcu var, yükselen burcu var, evleri var. Kişilik analizi için bunların hepsine bakılıyor sadece güneş burcuna değil.

Bu narsistler astrolojiye inanmaz, güya zeki oldukları için dogma bulur. astrolojiden anlamaz, anlayanı da küçümser. Balık ya da koç olabiliteleri vardır.

karadenizden hdpye oy çıkmaması

karadenizli olma isteği uyandıran durumdur. terörist hdpye neredeyse %1 oy bile çıkmamıştır. vatan millet sevgisini sizden öğrenecek çok hain var.

üniversite gençliğinin çoğunlukla mal olması

Öyle gerçekten. Liselilerde öyle. Bütün gençlik mal. Iki kelimeyi bi araya getiremeyen, insani ihtiyaçlar dışında ki ihtiyaçlarının varlığını bile hatirlamayan, okuduğu bölümün ne olduğunu bile bilmeyen, genel kültürü sıfır, herkesin üstünde olan şeyleri giyen, telefonunu elinden düşürmeyen, çıkarlarına dokunmadikca hakkını savunmayan, meydanlarda çıkıp bağıran ama neden bağırdığını kendi de bilmeyen, faşist kelimesini ağzından dusurmeyen ama anlamını dahi bilmeyen, atatürkçü olduğunu soyleyen ama ilkelerinin ne anlama geldiğini bırak ne olduğunu bile bilmeyen, sadece şikayet eden ama daha iyisi için çaba harcamayan, sürekli batıya özenen ama batının yalnizca sosyal kültürünü taklit eden, sürekli eleştiren ama kendine dönüp bakmayan daha uzar gider bu.
Cidden insan bazen ben bu ülkenin insanina fazlayim yanlış coğrafya da dogmusum diye hayiflanmiyo degil...

ekşi sözlük

an itibariyle nurtopu gibi iki tane daha feykim oldu. ama yazmak istemiyorum amk. kültürümü sözlük ortamlarına fışkırtmak istemiyorum. benim için en iyisi uludağ.

(bkz: kültür ve bilgi fışkıran entry)

selahattin demirtaş

oldurmeden duramiyor. oyle kana susamis ki, bir taraftan gulucukler sacarken diger taraftan kendi milletinden olan insanlari oldurerek magdur edebiyati yapmaya calisiyor.

bunlar son cirpinislarin selo abe.

selahattin demirtaş

Puştun tekidir..birileri öldükçe adamın mutluluktan saçları artıyor..

islami evlilik sitesinden çocuk sahibi olmak

hayatınızın aşkınızı bulduğunuz evlilik sitesinden sevimli sevimli abdülrezzaklar ve rabialar sahibi olmaktır. allah herkese nasip etsin. amin.
© copyright 2005 - 2026