bugün
F
fosso necdat7 ay önce
çıkmaz sokakta karşılaşılan pala bıyıklı adam
Akşam saatlerinde insana ani bir ürperti veren ve zararlı veya zararsız olduğu sorgulanan er kişidir.
F
fosso necdat7 ay önce
öpüşme sırasında ehonomi çoh eyi diyen sevgili
insanın içindeki hazzı yerle bir edecek olan ve ayrılmaya sebebiyet verecek bir eylem yapan sevgilidir. Dudaklarım patlasaydı da öpmeseydim dedirtir.
F
fosso necdat4 yıl önce
vites değiştirmekten haz almak
Bir durum. Yasiyorum bunu mesela 1 den 2 ye alirken ve 3 den 2 ye alirken cok zevk aliyorum. Surekli oksayasim geliyor vitesi.
F
fosso necdat5 yıl önce
20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı
türkiye saati ile 19:00'da başlayacak süper lig maçıdır.
F
fosso necdat5 yıl önce
hz ali nin hiç cemevine gitmemiş olması
(img:#2096906)
F
fosso necdat6 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
F
fosso necdat6 yıl önce
kendisine yazar diyen forum üyeleri
F
fosso necdat6 yıl önce
aniden gelen sözlüğe oranı buranı atma isteği
Yalnızlığı giderme çabasıdır. Evet sosyal medyada bir şeyinizi paylaşmayın. Dm atın.
F
fosso necdat6 yıl önce
alex vs hagi
tanım: alex ile hagi'yi kıyaslamaktır. hagi ile alex'i kıyaslamak ayıp olur. Alex'de mücadele yok, hırs yok ve hagi kadar da teknik yok. Hagi çok hırslıydı. Kesinlikle daha teknikti. Bunu bir galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum ama fenerlile… devamını gör
F
fosso necdat6 yıl önce
alex vs hagi
tanım: alex ile hagi'yi kıyaslamaktır. hagi ile alex'i kıyaslamak ayıp olur. Alex'de mücadele yok, hırs yok ve hagi kadar da teknik yok. Hagi çok hırslıydı. Kesinlikle daha teknikti. Bunu bir galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum ama fenerlile… devamını gör
F
fosso necdat6 yıl önce
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
F
fosso necdat6 yıl önce
31 yasinda kocişsiz bir kadın olmak
tokmakçı arayan gay beyanıdır. evet..
F
fosso necdat6 yıl önce
jacobs reklamındaki yakışıklı adam
(bkz:fbi) (bkz:cia) (img:#2014064)
F
fosso necdat6 yıl önce
başım belada
bugün yine düsünemiyeceğin kadar başım belada köşe başları tutulmuş üstelik yağmur yağmada iler tutar yanı yok iler tutar yanı yok fişlenmişim adım eşgalim bilinmekte üstelik göğsümde yani tam şuramda kirli sakalıyla bir eşkiya gezinmekte … devamını gör
F
fosso necdat6 yıl önce
sözlük yazarlarının baş belaları
can sıkıntısı sözlüğün genel sorunu sanırım. dükkanda geçirdiğim 18 saat bomboş olması müşterilerinde sadece ''Masa 5'i açar mısın?'' bu diyalogu kurması sıkıcı. bütün gün youtube'da aynı şarkıların dinlenmesi felan monoton işte.
F
fosso necdat6 yıl önce
ups boobss u kıskanan yazarlar derneği
(img:#947006)
F
fosso necdat6 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
F
fosso necdat6 yıl önce
2019 u bir görselle anlat
(img:#1945180) Tam olarak budur. Evet.
F
fosso necdat6 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
F
fosso necdat6 yıl önce
uyuyanlara uyumayanlara
soranlara sormayanlara.
F
fosso necdat6 yıl önce
sigaraya para veren keriz
su katılmamış bir kerizdir. hem sağlığından olur hem parasından. evet.
F
fosso necdat6 yıl önce
sözlük erkeklerininin penisleri
çıkarın vurun masaya da rahatlasın ortam. nedir kardeşim kolu bacağı burnu saçma sapan başlıklarda kasıyorsunuz sadede gelin.
F
fosso necdat6 yıl önce
en beğenilenler listesi ezikler içindir
(img:#1921344)
F
fosso necdat7 yıl önce
görülen mesajı kaydırırken yanlışlıkla açmak
(img:#1732782)
© copyright 2005 - 2026