bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (245)
(bkz: gurbet)
10 tl uzatıp bozuk para verin kardeşim sızlanması duymuş biri olarak 100 tl riskli.
domatesli bir sos ile kokoreçi karıştırdıklarından sek kokoreççilerin tavır yaptığı yerdir.
önce lens bir güzel hohlanır, sonra serçe parmakla silinir. hala heceliyorsa mutfaktan gidip mendil filan alınıp lens kolonyayla silinir. takılan dvd şöyle elle bir iki tur anlamsızca döndürülür ki motor ısınsın. hala okumazsa kaçınılmazdır vurulur. çalıştığı görülür. gülünür. eğlenilir. tekrar bozulması sabırsızlıkla beklenir.
salatalık ve bal.
bi marangoza gidip kıytırık bi tahta parçası isteyince marangozun "yok öyle bişey, satmıyoruz ondan" gibi cümleler kurması yerine ilgilenip sizden kitaplık parası isteyecek gibi bakması durumuyla aynıdır. "neyse abi ben almiim" diyip çıkmak gerekir yoksa elde bi tahta paraçası ve ona verilmiş saçma bi paradan başka bişey elde edemezsiniz.
matrix
-welcome to real world.
-welcome to real world.
kağıt kalem ne varsa toplanır. kışsa iki saat ceket vesaire giyilir. çanta ön sıradan alınır ve amfinin arkasından rap rap rap diye karizma karizma hocanın bulunduğu yere gelinir.
-daha 30 dakika dolmadı yerinize geçer misiniz?
-daha 30 dakika dolmadı yerinize geçer misiniz?
aslında işini yapmaktadır sadece. ve hatta işini hakkıyla yapmaktadır. ama ben de sinir olurum nedense.
bütün dünyanın harıl harıl yaptırırken biz evlerimizde komplo teorileri üreterek yaptırmaktan kaçınıyoruz. domuz gribi aşısından korktuğumuz kadar gribin kendisinden korkmuyoruz. kendimizi denek zanettiğimiz anlarda bu aşının dünyada sadece bizim ülkede yapıldığını düşünüyoruz.
-vayy baba naber...
+hoho iyiyim. ne diyorum ben ya. iyilik bilader. kıyma aldım işte bakkalın arkasından dolaşıyorum yine.
-baba gel bak ortak olalım, beni de götür evlere, ben de sen de kurtulalım şu sefaletten, nereye kadar bu dürüstlük, nereye kadar bu idealist oyuncak dağıtıcı modelin? tıfıllar mutlu olsun diye satmadığın kalmadı. biz de alalım onlardan, ödeşelim.
+bizim o işlerle işimiz olmaz olum, hadi eyvallah.
+hoho iyiyim. ne diyorum ben ya. iyilik bilader. kıyma aldım işte bakkalın arkasından dolaşıyorum yine.
-baba gel bak ortak olalım, beni de götür evlere, ben de sen de kurtulalım şu sefaletten, nereye kadar bu dürüstlük, nereye kadar bu idealist oyuncak dağıtıcı modelin? tıfıllar mutlu olsun diye satmadığın kalmadı. biz de alalım onlardan, ödeşelim.
+bizim o işlerle işimiz olmaz olum, hadi eyvallah.
çok zor bir eylemdir. tecrübeyle sabittir. ard arda inmeye çalışan 4 kişinin şemsiyesi dolmuştan inmeden açılmış ve "geri tepme" gerçekleşmiştir.
tevazu yoksunu tonton köftecinin kendine uygun biçtiği sıfattır.
(bkz: nası meşurum bak şimdi)
(bkz: nası meşurum bak şimdi)
orda burda görmekten gına gelen geleneksel lafına bi standart bağlanması için gelenekçiler tarafından uygun görülmesi gereken süredir. "3. geleneksel zart zurt yarışması" gibi terimleri tarihe gömecektir. *
yağmurlu havalarda çözüldüğünde elleri yamyaş eder. "ulan bu soğukta oldu mu ki be!" hayıflanmalarıyla 20 metre sürekli yolda sarhoş takılan bağcığınızı izleyerek geçirdiğiniz kararsızlık sürecinden sonra " kesicem seni o olacak" denilip bağlanandır da.
kantinciye "bir adet limonlu çay alabilir miyim?" dediğimde bana yanlışlıkla getirdiği çay tipidir *. limondan yapılır ve baya da güzeldir poşet çay olmasına rağmen. bizim kantinci içine ayriyeten bi limon parçası daha atar o da ekistrası.
bekle geliyorum birazdan...
gelme yeni yıl, biz böyle iyiyiz.*