bugün
- chp'nin hali ne olacak28
- kayyum kemal7
- gocu35
- favori manifest kızınız3
- kuzen evliliği6
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- tai lung11
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- ay pardon diyen erkek2
- diamond bosphoruss denen yazar22
- zall buraya bak aslanım7
- sedat pekmez24
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- kürtçülük yapan komünist5
- kemal kılıçdaroğlu21
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- swinger3
- maç izlemenin çok saçma olması5
- yagmurcu7
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kalın bacaklı kadın çekiciliği4
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- ankara nın en berbat semti2
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- cesur olmak3
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- arkadaşla buluşmak2
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- en sevdiğiniz müzik türü2
- düşük göz kapaklı gözler4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- salata tarifleri2
- taze kekik4
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- düğün2
- güzel bir sözlük kızından sufle yapmayı öğrenmek2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- gerilla taktiği4
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- seri şukulanmak2
- sözlüğün sürekli atması2
entry'ler (154)
genel sanat yönetmenliğini üstad muammer ketencoglu'nun, orkestra ve koro şefliğini ise öcal öcalan'ın yaptıgı, anadolu, balkan, orta doğu ve kafkasya coğrafyalarından pek cok dilde halk şarkısı icra etme amacı olan ve şimdiden büyük bir asama kaydeden korodur.
yalnızca ogrencilerin oluşturduğu koroya, seçkin profesyonel müzisyenlerden olusan bir orkestra eşlik eder.
türkce, lazca, bulgarca, kürtçe, gürcüce, rumca, arapça, arnavutca söyledikleri dillerin birkaçıdır.
Bu video ise Eskişehir'de 30 Ocak gunu verdikleri konserin bir kısmıdır.
http://m.youtube.com/watch?v=2xtekqaroqu
Bu da koronun facebook sayfası: https://www.facebook.com/...rsitesiMedeniyetlerinSesi
yalnızca ogrencilerin oluşturduğu koroya, seçkin profesyonel müzisyenlerden olusan bir orkestra eşlik eder.
türkce, lazca, bulgarca, kürtçe, gürcüce, rumca, arapça, arnavutca söyledikleri dillerin birkaçıdır.
Bu video ise Eskişehir'de 30 Ocak gunu verdikleri konserin bir kısmıdır.
http://m.youtube.com/watch?v=2xtekqaroqu
Bu da koronun facebook sayfası: https://www.facebook.com/...rsitesiMedeniyetlerinSesi
1998 yapımı Emir Kusturica'danı romantik komedi filmi. Eğer çingene filmlerini seviyorsanız önerilir. Bubamara adlı şarkısı da oynatır sizi filmi izlerken.
Gidek la o köye. iyi olmuş guzel olmuş.
Erkek ismi.
Doğrudur. Korkunctur. Küçükken sanırım 7. sınıfta falanım, metal müziği keşfettim. Dinliyorum, dinledikce ağlıyorum. Cok korkardim. Bı de inat edeceğim ya, kendimi yenmek icin dinler dururdum. Sonra alıştım. Sonrasında ise kuru gürültü olduğunu anladım.
Sözün özü sudur ki, cocuklarınıza izletmeyin, dinletmeyin.
Sözün özü sudur ki, cocuklarınıza izletmeyin, dinletmeyin.
Girinti.
Peygamber bizzat soyle buyuruyor :
"Allah Cennete dahil edilen her mümin erkeğe 72 hanim verir. Bunların ikisi huri geri kalanı ise cehennemlik olanların cennetlik esleridir"
Diğer bir Hadis ise soyle : Allah imran kızı Meryem'i, Firavun'un hanımı Asiye'yi ve Musa'nın kiz kardesi Gülsüm'ü cennette bana zevce olarak vermeyi hukmeyledi.
Buradaki Ölçüler oraya uymadığı gibi, buradaki şartlar ve esaslar da o aleme benzemez. Bunun icin her iki alemi de kendi ölçüleri icinde değerlendirmek lazımdır.
"Allah Cennete dahil edilen her mümin erkeğe 72 hanim verir. Bunların ikisi huri geri kalanı ise cehennemlik olanların cennetlik esleridir"
Diğer bir Hadis ise soyle : Allah imran kızı Meryem'i, Firavun'un hanımı Asiye'yi ve Musa'nın kiz kardesi Gülsüm'ü cennette bana zevce olarak vermeyi hukmeyledi.
Buradaki Ölçüler oraya uymadığı gibi, buradaki şartlar ve esaslar da o aleme benzemez. Bunun icin her iki alemi de kendi ölçüleri icinde değerlendirmek lazımdır.
Hic yakışmamış.
"benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayattan bir şey beklemiyorum. ama sen, şimdiye kadar aklıma bile getiremediğim zenginliklere ve ufuklara bakmaya zorluyorsun beni. oysa, şimdi bunların neler olduğunu bildiğim, önümdeki olanakları gördüğüm için, kendimi eskiden olduğundan daha kötü hissedeceğim. çünkü her şeye sahip olacağımı biliyorum ve istemiyorum bunu.."
Simyacı
Simyacı
Yazarın karmasını artırır onermedir.. Eksi oydan iki tane var anasını satayım.
Yeraltından notlar.
Başlığı tekrar okuyunuz.. Daha cok diyor,sevgili yazar.
Herhalde dertlerini unutmak icin iciyor bilemeyiz tabii. Günde 6.5 lira yıla vurunca cok eder ama yav.
Herhalde dertlerini unutmak icin iciyor bilemeyiz tabii. Günde 6.5 lira yıla vurunca cok eder ama yav.
yazarin karmasini bi guzel artiracak olan onerme.
edit: pardon karmasi zaten yerlerde imis.
edit: pardon karmasi zaten yerlerde imis.
tanrı'nın mayalara olan inadı.
ilk albümü olan 'ege'ye sevdalandik' güzeldir. Kimi zaman detone olur ama Zülfü livaneli bu kadar destekliyorsa mutlaka bir bildigi vardır. Ayrıca zülfü livaneli tarafından yönetilen veda'nın müziklerine livaneli ile birlikte eşlik etmiştir. Diger bir is olarak ise ingilizce öğretmenliği yapmaktadır, hocamdir..
jamiroquai-tüm konserleri.
Sokak sanatçıligi * .
Trip atiyosam iki gözüm önüme aksın.
Genelleme yapılmamalıdır. Malum ki çingeneler icin her zaman genelleme yapılır. Sanki çingene olmayan bı ton insan yok böyle yapan!
Ogrencileri ile arası pek iyidir. Bahçeşehir Üniversitesi ogrencileri onu cok sever.