bugün
- laik teyzelerin fenotipi11
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek4
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım15
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım6
- gürcistan5
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- kadınların şiirden anlamaması6
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- pazar pazar kafa açan ergen yazar sorunları2
- ak çomarların beslenme kalitesi2
- tavuk şiş2
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- 1948 arap israil savaşı12
- oy kullanmamak2
- kimsenin kılığına kıyafetine karışmamak4
- islam barış dinidir11
- sözlük kızlarının boş teneke olması3
- galericiler battı mutlu musunuz5
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise3
- mason greenwood4
- temas bağımlılığı5
- sürekli peki neyse diyen kız5
- yazarların favori oyun karakteri15
- gocusuz sözlük2
- bel soğukluğu2
- güneşli havada şemsiye kullanan insan2
- sözlük kızları gitsin rus kızları gelsin2
- sözlük kızlarının babaları6
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- bodrum3
- caddebostan6
- palamut3
- dünya da kimse işe gitmezse kapitalist sistem3
- flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- türkler kürtler ve araplar kardeştir2
- pazar sabahı kapının önüne bırakılan kesik kafa2
- ellerim bos gonlum hos7
- geekyapar2
- dedeler sofrası2
- kars kaşarı vs izmir kaşarı2
- clemence baptista6
- osuruktan şiirler89
- sabahları nefret edilen şeyler8
- abur öldü mü lan5
- laik teyze5
- 23 ağustos 2026 göztepe gençlerbirliği maçı3
- futbol14
- avram galanti2
- urfa dürüm2
sevdiği entry'ler
çok saçma bir paradokstur. şimdi oratalama bir hdp'linin türkiye cumhuriyeti'ne ve topluma bakışı şu şekildedir:
1- biz kürdüz, hiç bir şartta türküz demeyiz.
2- güney doğu'ya kürdistan deriz ama ayrı devlet kurmayız.
3- ayrı devlet istemiyoruz çünkü, devlet yapılanmaya başlarsa vergi öderiz, fatura öderiz, üretim, denetim, sağlık kurumları kurmak zorunda kalırız.
4- bu yüzden sadece türkiye'den gelen ödeneklerle kendimize kürdistan demek istiyoruz.
5- tc'yi sevmiyoruz çünkü bize kötü davrandılar, bu yüzden sık sık asker ve polis öldürür, kamu malına zarar verir ve yatırımları baltalamak için iş makinesi falan yakarız.
6- ama ışid veya bir başka bir düşman bize saldırırsa tc onları öldürmeli, bizi korumalı.
7- ama bizi koruyan asker veya polisi biz öldürebiliriz bu doğal ama onlar bizi öldürmemeli, çünkü faşist olurlar.
8- biz sürekli türk askerlerini polisi, öğretmenleri öldürürüz hümanist oluruz, siz gerilla öldürürseniz insanlıktan nasibinizi almamışsınız demektir.
9- biz kadın haklarından yanayız, kadınlara çok değer veririz, eş başkan bile yaparız. ama kızlarımız sanal ortamda dahi erkeklerle konuşursa başını taşla ezeriz.
10- istanbul'daki lbgt'leri çok severiz, ama şırnak'ta yakalarsak önce tecavüz eder sonra keseriz.
1- biz kürdüz, hiç bir şartta türküz demeyiz.
2- güney doğu'ya kürdistan deriz ama ayrı devlet kurmayız.
3- ayrı devlet istemiyoruz çünkü, devlet yapılanmaya başlarsa vergi öderiz, fatura öderiz, üretim, denetim, sağlık kurumları kurmak zorunda kalırız.
4- bu yüzden sadece türkiye'den gelen ödeneklerle kendimize kürdistan demek istiyoruz.
5- tc'yi sevmiyoruz çünkü bize kötü davrandılar, bu yüzden sık sık asker ve polis öldürür, kamu malına zarar verir ve yatırımları baltalamak için iş makinesi falan yakarız.
6- ama ışid veya bir başka bir düşman bize saldırırsa tc onları öldürmeli, bizi korumalı.
7- ama bizi koruyan asker veya polisi biz öldürebiliriz bu doğal ama onlar bizi öldürmemeli, çünkü faşist olurlar.
8- biz sürekli türk askerlerini polisi, öğretmenleri öldürürüz hümanist oluruz, siz gerilla öldürürseniz insanlıktan nasibinizi almamışsınız demektir.
9- biz kadın haklarından yanayız, kadınlara çok değer veririz, eş başkan bile yaparız. ama kızlarımız sanal ortamda dahi erkeklerle konuşursa başını taşla ezeriz.
10- istanbul'daki lbgt'leri çok severiz, ama şırnak'ta yakalarsak önce tecavüz eder sonra keseriz.