bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- insan olmaya ceyrek kala15
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak8
- tarla satıp son model lüks araba almak4
- esas kimliğini meyveli soda içerek gizleyen yazar5
- hanımlar4
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- gammaz çeteleri9
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması5
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- dindarların çoğunun fakir olması15
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez6
- tuğberk imamoğlu gemisinin denizde kaza yapması4
- truenun 2157 gündür cevap aradığı soru3
- vatanseverliği askerlik yapmaya indirgemek3
- yandaş basını okumak7
- wywtom ile kitap saati2
- sözlük açsanız ismi ne olurdu11
- meyveli soda içen erkek2
- sude sendromu10
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- mavi3
- enayimiknatisii5
- ismet gürbüz6
- nervio hamferdi11
- kız kıza sevişmek4
- yagmurcu6
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- 2027 hedefleri2
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- devlet aklı2
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- silver ile evlenecek erkek52
- adana demirspor3
- benicio del toro2
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- kürt kızlarının güzel olması5
- erecto don don bey3
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2

bornovada uzun süre yaşadığım ve çok sayıda tanıdığım olduğu için twitterda bornova heşteginde geziyordum.
birden karşıma binlerce eskort, cimcif yalarım, ateşli geceler başlıklı seksi abla fotoğrafları çıktı. götlü memeli böyle.
hassktr dedim üüü… devamını gör

Sevgili Dünya lideri Reisin yeni vecizesi;
https://mobile.twitter.com/sputnik_TR/status/1320697159419895809

allah o günleri göstermesin dedirtendir. bir mucize olsa da şu 1.5-2 aralığına dönsek.
realist baksak dönebilir miyiz? kısa vadede bence çok zor...

hiç bir şeye yaramayacak olandır.
zaten çıkartılması için olması muhtemel aksaklıkları da hesaba katarsak 10 yıldan önce başlamaz.
edit: oha lan bunu gerçekten bir şey olarak görenler var. he hepimiz zengin olduk şidmi. maaşlara 3 katı zam.

Milletçe merak edilen müjdedir. Benim tahminim doğalgaz veya petrol ile ilgili olan bir durum. Milletimiz adına hayırlı olsun. Evet.

Şahsen ben, eksi oy verenleri bir şekilde bulup kerpeten ile parmaklarını kırmayı hayal ediyorum her defasında. Allahim sen mani ol öfkeme...

valiliğin aldığı sefer yoğunluğu kararını makinist tek başına aldı sanıp kadına saldıran kültürsüz cagil yobazlardır.
https://www.instagram.com/p/CDCSB3Rh-yk/?igshid=r9tio8sz8mjw

Dosta güven, düşmana korku salan bir makam arabasıdır. Eset tir tir titriyor şu Anda.
Özellikle götümüzde don yokken yapılan bu tercihi ayakta alkışlıyorum.
Dipnot: sıfır fiyatını bulamadım. En yüksek ikinci eli 2018 model. Bir milyon sekiz yüz el… devamını gör

kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.

tarih itibariyle t.b.m.m . nin kuruluş yıldönümü olmakla beraber,dünya üzerindeki bütün çocuklara armağan edilmiş bir bayramdır.

tarih itibariyle t.b.m.m . nin kuruluş yıldönümü olmakla beraber,dünya üzerindeki bütün çocuklara armağan edilmiş bir bayramdır.

bize daha maske gelmedi başkalarına dağıtıyoruz amk. evet.
--`spoiler`--
--`spoiler`--
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında tehdidi en başında ciddiye aldığını ve erken harekete geçtiğini belirt… devamını gör

karadenizin batısında, istanbul havalimanının hemen kuzeyinde 21km derinlikte 4.1 olarak açıklandı.
(img:#2009274)

Aman yarabbim insanlar marketlerde kuyruk olmuş, trafik desen ona keza, korktum! Ne o kuyruğa girerim virüs kaparım nede birşey alarım.
insanlar haklı evde çocukları olan ekmek almak isteyen, evinin eksiğini gidermek isteyen insanlar var. 2 günlük s… devamını gör

Aman yarabbim insanlar marketlerde kuyruk olmuş, trafik desen ona keza, korktum! Ne o kuyruğa girerim virüs kaparım nede birşey alarım.
insanlar haklı evde çocukları olan ekmek almak isteyen, evinin eksiğini gidermek isteyen insanlar var. 2 günlük s… devamını gör