bugün
F
firdevsyoreoglu5 yıl önce
berat albayrak tan sonraki ekonomi bakanı
kulislerde `adnan bali` olacağı konuşuluyor. eğer mb başkanı olmasa `naci ağbal` derdim.
F
din ile depremi birbirine bağlayan insanlar
bornovada uzun süre yaşadığım ve çok sayıda tanıdığım olduğu için twitterda bornova heşteginde geziyordum. birden karşıma binlerce eskort, cimcif yalarım, ateşli geceler başlıklı seksi abla fotoğrafları çıktı. götlü memeli böyle. hassktr dedim üüü… devamını gör
F
erdoğan ın fransız malı almayın çağrısı
Sevgili Dünya lideri Reisin yeni vecizesi; https://mobile.twitter.com/sputnik_TR/status/1320697159419895809
F
doların 8 lira olması
allah o günleri göstermesin dedirtendir. bir mucize olsa da şu 1.5-2 aralığına dönsek. realist baksak dönebilir miyiz? kısa vadede bence çok zor...
F
ankara
kravatlı şehir.
F
320 milyar metreküp doğalgaz rezervi
hiç bir şeye yaramayacak olandır. zaten çıkartılması için olması muhtemel aksaklıkları da hesaba katarsak 10 yıldan önce başlamaz. edit: oha lan bunu gerçekten bir şey olarak görenler var. he hepimiz zengin olduk şidmi. maaşlara 3 katı zam.
F
21 ağustos 2020 erdoğan ın vereceği müjde
Milletçe merak edilen müjdedir. Benim tahminim doğalgaz veya petrol ile ilgili olan bir durum. Milletimiz adına hayırlı olsun. Evet.
F
12 ağustos 2020 berat albayrak açıklamaları
Halkın adamı, ekonomi ve finans uzmanı karizmatik siyasetçinin yaptığı açıklamalardır.
F
12 ağustos 2020 berat albayrak açıklamaları
Halkın adamı, ekonomi ve finans uzmanı karizmatik siyasetçinin yaptığı açıklamalardır.
F
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
F
eksi oy alınca düşünülen şeyler
Şahsen ben, eksi oy verenleri bir şekilde bulup kerpeten ile parmaklarını kırmayı hayal ediyorum her defasında. Allahim sen mani ol öfkeme...
F
metroda kadın makiniste saldıran yobazlar
valiliğin aldığı sefer yoğunluğu kararını makinist tek başına aldı sanıp kadına saldıran kültürsüz cagil yobazlardır. https://www.instagram.com/p/CDCSB3Rh-yk/?igshid=r9tio8sz8mjw
F
maske takmak istemiyorum hakkı
olması gereken haktır. maske takmayı sevmiyorum bu konuda özgür olmalıyım.
F
demet akalın ın mihriban yorumu
twitter'da linç yemesine neden olmuş. (vid:#181810)
F
firdevsyoreoglu6 yıl önce
rize valisi nin yeni makam arabası
Dosta güven, düşmana korku salan bir makam arabasıdır. Eset tir tir titriyor şu Anda. Özellikle götümüzde don yokken yapılan bu tercihi ayakta alkışlıyorum. Dipnot: sıfır fiyatını bulamadım. En yüksek ikinci eli 2018 model. Bir milyon sekiz yüz el… devamını gör
F
kim jong un
kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.
F
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı
tarih itibariyle t.b.m.m . nin kuruluş yıldönümü olmakla beraber,dünya üzerindeki bütün çocuklara armağan edilmiş bir bayramdır.
F
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı
tarih itibariyle t.b.m.m . nin kuruluş yıldönümü olmakla beraber,dünya üzerindeki bütün çocuklara armağan edilmiş bir bayramdır.
F
türkiye nin 34 ülkeye tıbbi yardım yapması
bize daha maske gelmedi başkalarına dağıtıyoruz amk. evet. --`spoiler`-- --`spoiler`-- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında tehdidi en başında ciddiye aldığını ve erken harekete geçtiğini belirt… devamını gör
F
14 nisan 2020 istanbul depremi
karadenizin batısında, istanbul havalimanının hemen kuzeyinde 21km derinlikte 4.1 olarak açıklandı. (img:#2009274)
F
2 buçuk litrelik kolalarla sıraya giren dayı
(img:#2007509) gülmekten öldürmüş dayıdır..
F
2 günlük sokağa çıkma yasağının kaos oluşturması
Aman yarabbim insanlar marketlerde kuyruk olmuş, trafik desen ona keza, korktum! Ne o kuyruğa girerim virüs kaparım nede birşey alarım. insanlar haklı evde çocukları olan ekmek almak isteyen, evinin eksiğini gidermek isteyen insanlar var. 2 günlük s… devamını gör
F
2 günlük sokağa çıkma yasağının kaos oluşturması
Aman yarabbim insanlar marketlerde kuyruk olmuş, trafik desen ona keza, korktum! Ne o kuyruğa girerim virüs kaparım nede birşey alarım. insanlar haklı evde çocukları olan ekmek almak isteyen, evinin eksiğini gidermek isteyen insanlar var. 2 günlük s… devamını gör
F
2020
tbmm 'nin açılışının 100. yılı.
© copyright 2005 - 2026