F
feza pilotu12 yıl önce
karten tente
Uzun süredir balkonum için istediğim tenteyi yaptırmama vesile olmuş firma.gerçekten çok başarılılar şiddetle tavsiye ederim. (img:#628631)
F
feza pilotu12 yıl önce
çare sarı gelin
F
feza pilotu12 yıl önce
celladına aşık ülke
Hakkında hayırlısı olur inşallah. (img:#609762)
F
feza pilotu12 yıl önce
rte nin ankara ve konya da aynı anda olabilmesi
ulviliğinin göstergesi olan durumdur. cemaatçi tayfaya ve kemalist ergenlere bakarsak doğruluğu mümkündür. zira fake ses kayıtları onlar için tatmin edici. ancak bilim tersini söylüyor. adam konya'da konuşma yaparken oğluyla yolsuzluk konuşması yapm… devamını gör
F
feza pilotu12 yıl önce
rte nin ankara ve konya da aynı anda olabilmesi
ulviliğinin göstergesi olan durumdur. cemaatçi tayfaya ve kemalist ergenlere bakarsak doğruluğu mümkündür. zira fake ses kayıtları onlar için tatmin edici. ancak bilim tersini söylüyor. adam konya'da konuşma yaparken oğluyla yolsuzluk konuşması yapm… devamını gör
F
feza pilotu12 yıl önce
hayattaki tek gerçek
her şeyin yalan olması bana göre hayatta ki tek gerçek.
F
feza pilotu12 yıl önce
ben olimpiyat olsam
kesin orospu olurdum, diye devam edebilecek bir cümle.. ayrıca türkiye'ye hiç vermezdim.. evet..
F
feza pilotu12 yıl önce
sözlük yazarlarının uzmanı olduğu oyunlar
sözlük yazarlarının oynaya oynaya uzmanı olduğu oyunlardır. (bkz:football manager 2005)
F
feza pilotu13 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
F
feza pilotu13 yıl önce
sadakat
baglilik, samimiyet, vefa anlaminda kullnilan kelimedir.
F
feza pilotu14 yıl önce
sevgiliden başkasına kalkmayan penis
En asil duyguların penisidir. Sevgili tarafından kıymeti bilinip baştacı edilmelidir.
F
feza pilotu14 yıl önce
carlos arroyo
`orlando magic` takımının 1,88m boyundaki oyun kurucusu
F
feza pilotu14 yıl önce
garajında 8 tane sıfır arabası olan erkek
evet efendim... çoğu erkeği kıskandıracak ve sizi de her sabah ulan bugün hangisine binsem diye tereddüte düşürecek olan durumdaki erkektir. yahu garajda 8 tane sıfır araba var 2012 hangisine binsem diye şaşırıyorum. bmw x6, juke, amg, honda.. ve 4 … devamını gör
F
feza pilotu14 yıl önce
dünya çapında dönen inanılmaz oyunlar
bu oyunların başları beli başlı kurumlardır efendim. şöyle ki `birleşmiş milletler` dünya üzerinde ki en büyük silah kaçakçılığının aslında en başlı birinci dereceden sorumlusudur.
F
feza pilotu14 yıl önce
gidene durma git demek
gidenın önü açılmalıdır. hiç kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil bu dünya da!
F
feza pilotu14 yıl önce
vites koluyla oynarken frenin boşalması
araba yokuşta park halindeyse sıçtığınızın göstergesidir. büyük olasılık vites boştadır ve direkt araba ilerlemeye başlar. büyük olasılık duvara yada başka bir araca vurarak durulabilir. ~arabada yan koltukta beklerken~ ~vites koluyla oynamayan yok… devamını gör
F
feza pilotu14 yıl önce
evlenmeden önce vs evlendikten sonra
köprüyü geçene kadar dedikleri bu olsa gerek. (img:#264399)
F
feza pilotu14 yıl önce
hayatta en çok koyan şey
Vedalaşmak, hayatta en çok koyan şeydir. Vedalaşmak asıl kalana değil gidene koyar.
F
feza pilotu14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
F
feza pilotu14 yıl önce
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
F
feza pilotu14 yıl önce
F
feza pilotu14 yıl önce
F
feza pilotu14 yıl önce
F
feza pilotu14 yıl önce
doktor yazısı okumak için 5 yıl üniversite okumak
eczacılığın halini açıklayan olgu.
© copyright 2005 - 2026