bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- yarın kpssye girecek yazarlar10
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- kumral erkek3
- ölüm9
- enayimiknatisii36
- dansöz izleme keyfi12
- aziz yıldırım12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- reis2
- insan olmaya ceyrek kala26
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- online listesinden manita beğenmek7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- kerem aktürkoğlu8
- gocu50
- fusya semsiyeli yabanci8
- tai lung42
- saraca finch house2
- uzak durulası insan modelleri5
- sözlükteki şer çetesi12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- yeğen4
- anın görüntüsü24
- s'i l v'e r m'i s t29
- öylesine bir şeyler yaz3
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- flat white4
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- milan skriniar5
entry'ler (14)
Gecenin karikatürü, orta ve işaret parmağımın arasına sıkıştırdığım başparmağıma çizeceğim smiley'i bilekten muhataplarına (Gericiler, Atatürk düşmanları, Cumhuriyet karşıtları, all other same sh!ts as well) sallayışım olacaktır.
Zaten ne demiştim? (#39466980) Şimdi dağılabilirsiniz.
Zaten ne demiştim? (#39466980) Şimdi dağılabilirsiniz.
Siz tüm çocukları kendi embesil evlatlarınız gibi gördüğünüz için tepkilerinizi anlayışla karşılıyoruz. Üstün zekalı, ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak kapasitedeki öğrencileri bir şekilde sizinkilerden ayırmak, uzak tutmak gerektiği için geçmişte bu liseler kuruldu. Gelecekte de sayıları önemli şekilde artırılacaktır. (bir şekilde soruları çalmanızı engellersek, lamark'ın deyişiyle "yok olup gideceksiniz")
Bana kalsa ardıma bile bakmadan en eski ata topraklarına geri dönerdim. Kaldı ki, bu vatan bize emanet edildi, buradayız.
Ülkede inanç erozyonu yaşanırken, paydasında beton olan her işe balıklama atlayın bakalım. "Bir acı tecrübeydi, geldi ve geçti" dememize bir ay kaldı. Bugüne kadar yapılanlar herkese yüzyıl yeter.
Hayata pozitif bir etki sağlayabilecek bir olgunun, düşünsel olarak ortadan kaldırılması halini bir eksiklik olarak görmüşümdür. inanç konusunda taraf tutmam, kimseyi yönlendirmem fakat söz konusu çocuklar olduğunda en azından Deizm hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlarım.
Başka bir konu başlığı altında küçük bir açılış (#39467112) yapmıştım; ilginç durumlar söz konusudur.
"Hiç kimse, duymak istemeyen birinden daha sağır olamaz."
Shakespeare
Shakespeare
Güzel konuşuyor, sempatik; siyasete bir hareketlilik getirdiği ortada. Kişisel görüşümdür, Akşener'deki o devlet yöneticisi profilini yansıtamıyor. Her ikisinin de yönetimde olması gerek. iki farklı profil, ikisi de güven veriyor; merakla bekliyoruz.
Kelimelerle aramız olmadığı için bize sadece 0 ve 1 düştü.
Kime göre, neye göre, hangi sebeple sorularına yanıt alınmadan yorumlamak çok zor. Gerekçeli kararı görmeden anlaşılmaz. Klasik ifadeyle "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz"
"Yurtta barış, dünyada barış" sözü tüm uluslar için değerlidir.
Kurtuluş savaşında en çok kayıp verdiğimiz cephelerin Suriye, Irak, Kafkasya, Çanakkale, iran ve Filistin olması sebebiyle, sağlanacak insani yardımlar dışında Ortadoğu coğrafyasından uzak durulması gerektiğine inanıyorum.
Kurtuluş savaşında en çok kayıp verdiğimiz cephelerin Suriye, Irak, Kafkasya, Çanakkale, iran ve Filistin olması sebebiyle, sağlanacak insani yardımlar dışında Ortadoğu coğrafyasından uzak durulması gerektiğine inanıyorum.
ingiliz sağlık bakanlığının 168 sayfalık incelemesini okuduktan sonra 8 Ay boyunca elektronik sigara kullandım, son derece işe yarar bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Gayet mümkün. Uyku aşamasında, bilinç hali ortadan
kalkmışken ne olup-bittiği (Download/Upload/Update)
konusu özellikle ilgimi çekmektedir.
kalkmışken ne olup-bittiği (Download/Upload/Update)
konusu özellikle ilgimi çekmektedir.
Geldim çünkü gideceğimi öngöremedim.
Kaldım çünkü belki çaylaktım.
Kaldım çünkü belki çaylaktım.