bugün

entry'ler (23)

zeka soruları

Bir adam berbere gitmiş. Berber adamı traş ederken usturayı masaya bırakmış fakat masada 4 tane ustura varmış. Berber 4 usturanın içinden yine kullandığı usturayı karıştırmadan almış. Soru şu berber nasıl karıştırmadan kullandığı usturayı aldı?

sözlük yazarlarının en son satın aldıkları şey

Sanırım kendime bir şeyler almayalı o kadar zaman oldu ki en son ne aldığımı hatırlamıyorum. Zaten sınavlardan zaman bile kalmıyor. Artık gidip bir şeyler almak gerek. Ama sanırım en son bimden sakız almıştım.

aşk nerede

Aşk aslında her yerde. Ama biz göremiyoruz. Aşk sadece iki kişinin arasında yaşanmaz ki, aşk özeldir, güzeldir aşk her yerdedir.

4 5g

Yeni telefon almıştım oysaki. Telefonum 4.5 gye uyumlu değilmis

feminist bir kadınla aynı ortamda bulunmak

Bence ordan kacmalısınız. Çünkü o hep kendini savunacaktır hele bir erkekseniz hiç münakaşaya girmeyin. Hep haklı bulmam onları ama haklı oldukları yerler de var şimdi. Feminist kadınlar zordur.

yazarların en mutlu hissettiği an

Okulda sevdiğim çocukla göz göze gelmek ve bana gülümsemesi.

lisede serseri olan tipler

Zaten tiplerinden belli olur ama daha cok sürüyle gezen tiplerdir.

gecenin gerçeği

Gece uyurken, sabah kalkarken, daha iyi anlıyor yokluğu insan. Sevmek karşılıksızsa eğer dahada acı veriyor hayat, nefes aldığın her an.

türkler

Türkler koca yürekli kahramanlardır, onlar.

ismi ece olan kızların beyaz tenli ve güzel olması

Bencede hep öyle oluyor. Tanıdığım Ece'lerin hepsi güzel ve beyaz tenli.

moral bozukluğuna iyi gelen şeyler

Müzik dinlemek, sinemaya gitmek, ağlamak, bağırmak, yalnız kalmak en iyi çözümdür bence. Zaten insanlar kendilerinin morallerini düzeltebilir. Birine ihtiyaç duyulmamalıdır.

aslında ne kadar küçüğüz

Aslında o kadar küçüğüz ki 2 metrelik adamların yanında çok küçüğüz..

neden

Bir şeylerin nedenini oğrenmek için neden, neden kelimesini kullanırız ki. Neden böyle Bir şey yapıyorlar hiç anlamıyorum.

güneşlenmek

Güneşlenmek D vitamini almak demektir. Tabi fazlası da zarardır. Ama yine de güneşlenmek güzel şey ben çok seviyorum. Bence sevmemek için bir neden yok.

yazarların sahip olduğu vs olmak isteyeceği meslek

Pdr istiyorum, o da olmazsa piskolog bakalım.

ilkokul öğretmenine söylenmek istenen şeyler

Çok bağırıyorsunuz, anladım bu yollardan sizde geçtiniz.

terörün dini islamdır

Terör denilmesi bile yanlış ama sizin tabirinizce terör dedikleriniz evet dinleri imandır.

koreli erkeklere aşığım çok tatlılar diyen kız

Bencede çok tatlı, sempatik ve sevecenler.

tuhaf ama gerçek

Türban takıp pantolon giyersen arkandan konuşulur, açık gezersen yine arkandan konuşulur bu nasıl bir zihniyettir anlamadım ben.

toplu taşıma araçlarında herkes nereye bakıyor

Toplu taşıma araçlarındaaraçlarında, ayakta kalan kadına, yakışıklı erkeklere ve bir de camdan dışarı bakılıyor.
© copyright 2005 - 2026