bugün
F
felicita95465 yıl önce
azerbaycan ın 10 kasım ı zafer bayramı ilan etmesi
https://www.haberler.com/azerbaycan-da-10-kasim-zafer-bayrami-ilan-edildi-13773424-haberi/ Dost ve kardeş ülke diye bağrımıza bastığımız Azerbaycan’ın yaptığıdır. Biz acısıyla üzülelim zaferiyle sevinelim adamların yaptığına bak. Azerbaycan’ın 10 Ka… devamını gör
F
felicita95465 yıl önce
karabağ savaşının kazananı
Kazanan rusya, kaybeden ermenistan, azerbaycan orta pozitif veya nötr, olan bize oldu yine, rusya egemenliğini koyup askerini de oraya dikecek.. Türkiye olarak Kazançlı çıkamadık, zaten elimizi atıp da sonunda hayır gördüğümüz herhangi bir şey var … devamını gör
F
felicita95465 yıl önce
29 ekim cumhuriyet bayramı
bu yıl diğerlerinden daha büyük bir coşkuyla kutlanması beklenen bayram. Bizleri bağımsız ve hür kılan atatürk'ün emaneti bayram. Bu emaneti stad içlerine tıkan okullarda kıytırık iki gösteriyle, televizyon ekranlarının bir köşesine Atatürk logo… devamını gör
F
felicita95465 yıl önce
29 ekim cumhuriyet bayramı
bu yıl diğerlerinden daha büyük bir coşkuyla kutlanması beklenen bayram. Bizleri bağımsız ve hür kılan atatürk'ün emaneti bayram. Bu emaneti stad içlerine tıkan okullarda kıytırık iki gösteriyle, televizyon ekranlarının bir köşesine Atatürk logo… devamını gör
F
felicita95466 yıl önce
atatürk ün 1 61 boyunda olması
1,5 metreden 11 cm daha uzun olduğunu gösterir. kaynak; https://youtu.be/XrUX6CB9DWg?t=1h42m41s
F
felicita95466 yıl önce
tasarımı en güzel otomobil
nissan skyline r34. (img:#2005093)
F
felicita95466 yıl önce
mustafa kemal in az bilinen fotoğrafları
Fotoğraf Gerçekse trablusgarp ya da suriye'de çekilmiş olması muhtemel. Merak ettiğim fotoğraflardır. ek:başlık başaa kuzgun leşee.
F
felicita95466 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
F
felicita95467 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
F
felicita95467 yıl önce
ağır depresyonda olanlara tavsiyeler
Çikolata her derde devadır demişler.
F
felicita95467 yıl önce
alex ile 10 soru
Yahu ben bu organizasyonu nasıl kaçırırım? Hem de akşama kadar nette takılıyorum. Fena halde pişmanım şu an. Benim de sorularım vardı. https://www.youtube.com/watch?v=rezeEvC7IzQ
F
felicita95467 yıl önce
türklerin kendini çok asil sanması
herhangi bir ırkın kendini asil sanması veya kendinden başka ırklara kafayı takması ağır derecede mental sıkıntıları olduğunun göstergesidir.
F
felicita95467 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
F
felicita95467 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
F
felicita95467 yıl önce
atatürk ve tayyip erdoğan arasındaki farklar
atatürk dünyanın kabul ettiği bir liderdir. öbürünün daha bir başarısını göremedik.
F
felicita95467 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
F
felicita95467 yıl önce
anın görüntüsü
F
felicita95467 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
F
felicita95467 yıl önce
anın görüntüsü
F
felicita95468 yıl önce
devlet bahçeli
halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör
F
felicita95468 yıl önce
vefatının 6 yılında abdurrahim karakoç
Ben bu devre nerden geldim.. Kırk parçayı bire böldüm. Bugün doğdum, dünden öldüm.. Vaktim garip, yaşım garip. Koştum hakikat ardına, Yandım ayrılık derdine, Git, bak, ölüler yurduna; Kabrim garip, taşım garip. "Gönül otağımızdadır yiğitlik b… devamını gör
F
felicita95468 yıl önce
aykut kocaman
Aykut Kocaman, 4 Mayıs 1965 tarihinde Sakarya'da doğdu. Şuan da Konyaspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşmıştır. Türk Milli Takımı formasını da çok kez giymiştir. Futbolculuk Kariyeri Saka… devamını gör
F
felicita95468 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
F
felicita95468 yıl önce
kürtleri çıldırtacak bir şey bırak
Baş koymuşum türkiye'min yolunaaa ırmağının akışına ölürümmmmm... Not; çıldırtmayın.
© copyright 2005 - 2026